http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 04, 2009

"Uusi maailmanjärjestys" CNN:lläAmerikan presidentti Obama ja Britannian pääministeri Gordon Brown kokoontuivat keskenään ja keskustelivat "uudesta maailman järjestyksestä" ja ovat sitä mieltä että se on ratkaisu maailman talousongelmaan. He kutsuvat tätä uudeksi globaaliksi sopimukseksi, joka menee USA:n osalta läpi, jos kongressi hyväksyy uuden budjetin joka on n. 800 miljardia dollaria ja siihen kuuluu lähi-idän sota ja erityisest Iranin invaasio, mikä on vielä pieni salaisuus joka löytyy vasta Pentagonin salaisten Iran asiakirjojen välistä. Vaikka onhan media tuosta jo kohissutkin menneinä vuosina.

Uusi maailmanjärjestys ja sen suunnitelma

On selvää nyt että eliitti on hyvinkin tietoinen siitä että meitä totuusaktivisteja on jo nyt pelottavan paljon kasassa, ja mitä enemmän meidän rivit kasvaa ympäri maailman, niin sitä epätoivoisemmaksi käy eliitin suunnitelmat uudesta maailmanjärjestyksestä.Tässä n. vuosi sitten Obaman vaalitilaisuudessa eräs totuusaktivisti kysyi häneltä, että onko hän CFR:n (Council on Foreign Relations) jäsen, sekä kysyi että onko USA:lla suunnitelmia perustaa Pohjois-Amerikan Union ja ottaa sen sisälle uusi valuutta (amero).

Obaman vastaus tuli suoraan hänen korvanappikuulokkeeseensa hänen neuvonantajaltaan Zbigniew Brzezinskiltä, joka on itse Trilateraalisen Komission sekä CFR:n jäsen ja tämä asia osuu heille hyvin arkaan paikkaan, joten vastaus oli hyvinkin hämmentävä:

"Ensinäkin Council on Foreign Relations... en tiedä olenko jäsen, olen puhunut heidän kanssaan ennen.

Se on vaan sellainen ryhmä jossa tehdään päätöksiä ja siellä ei ole varsinaisia salaisia jäseniä tai salaisia kädenpuristuksia ollenkaan.

Tämä Pohjois-Amerikan Union on joku mistä Ron Paul ja ihmiset ovat puhuneet mutta minun mielestäni en näe todisteita, että sellaista oltaisiin tuomassa tänne. Siitä ollaan vain keskusteltu internetissä.

Teksasissa on tämä yksi moottoritie, mistä viedään kuljetuksia Meksikoon ja nämä ihmiset uskovat että Kanada ja Meksiko yhdistetään tähän Euroopan Unionin kaltaiseen liittoutumaan, mutta siitä ei ole ollenkaan todisteita.

NAFTA on auttanut näitä toisia maita ja en usko ollenkaan että on olemassa salaliittoteoria näiden maiden (Kanada, Meksiko ja USA:n) liittämisestä toisiinsa."
Mutta mitäs se George W. Bush allekirjoitti jo 2006 ?

Lakiuudistuksen joka oli julkinen lähtölaukaus tälle Pohjois-Amerikan Unionille.

Eli tämähän kertoo sen että Obama sekä hänen neuvonantajansa ovat täysiä valehtelijoita tämän muun eliitin kanssa.

He valehtelevat FEMA keskitysleireistä ja väittävät että niistä ei ole todisteita...

Mitäs tuossa alemmassa kuvassa näkyy ?Mitä tässä alemmassa videossa näkyy ?Tuo video ilmestyi Youtubeen jo vuonna 2006 ja skeptikot erityisesti uskonnollisten ateistien kanssa olivat valmiita tyrmäämään, että ei ole näistä keskitysleireistä todisteita ?

Ei tarvii kuin ottaa se silmä käteen ensin...Ja vuonna 2008 FEMA (Federal Emergency Management Acency) tilasi yli 500 000 muoviarkkua odottamaan näille keskitysleireille. Eli jotain on eliitillä mielessä...

Sillä mitään luonnonkatastrofia ne eivät odota vaan kyse on näistä tulevista mellakoita joita alkaa tapahtua jo tänä vuonna ja suurin sen aiheuttaja on massatyöttömyys.

Ja eliitti myös tietää sen, että kun suurmellakat alkaa niin he voivat samantien kytkeä poikkeustilan päälle koko USA:n osavaltioihin ja se tuo armeijan ja yksityiset kodinturvajoukot kaduille rynnäkkökiväärien kanssa, joista suurin osa on näitä lähi-idästä kotiutuneita aivottomia Jenkkisotilaita ja heidän tehtävänä on ensisijaisesti partioida kaduilla ja jos elintarvikkeita ryövätään niin näillä sotilailla/joukkoilla on "shoot to kill" oikeudet, eli saavat tappaa oman maansa kansalaisia suoraan kadulle.

Tilanne on nyt kuitenkin se, että tämä Jenkkien tilanne koskee jokaista meitä, koska nämä samat eliittiroistot ovat meidänkin Euroopan Unionin takana ja he haluavat fasistisen maailmanhallituksen hinnalla millä hyvänsä, mutta me voimme jarruttaa sen toteutumista pistämällä sanaa eteenpäin.