http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 03, 2009

Planeettamme galaktinen historiaTulevaisuudessa tulee kohta olemaan se taitekohta, jolloin tämän hyvän ja pahan välisen yhteisen energian on yhdistyttävä toisiinsa ja se tapahtuu ensin ihmisten sisällä yksilötasolla ja lopulta yhteisellä/globaalilla tasolla.

Ja tämän jälkeen meidän planeetamme ei enää ole luciferisten energioiden tai agendan vallassa. Eli se tarkoittaa myös sitä, että tänne ei voi enää sen jälkeen inkarnoitua tätä varjon puolen luciferisteja toteuttamaan luciferista agendaansa. Joten joutuvat sen jälkeen etsimään jonkun toisen planeetan, jossa on älyllistä elämää.Menneinä vuosina tähän varjoeliitin porukkaan liittyi muutamia harmaita humanoidirotuja jotka olivat alunperin Orionista lähtöisin, joka on edelleen Luciferin edustama paikka.

Näiden olentojen tarkoituksena oli tuoda oma panoksensa varjoeliitin suunnitelmalle täällä luoda uusi maailmanjärjestys, koska tämä agenda on alunperin peräisin Orionista.

Mutta 90-luvun alussa galaktinen liitto pisti lopun tälle veljeilylle ja teki harmaiden rodun edustajan kanssa "ancharan liiton" sopimuksen, mikä päätti heidän veljeilynsä planeettamme varjoeliitin kanssa.

Se ei kuitenkaan lakkauttanut ns. luciferistien agendaa, joka on edelleen fasistinen uusi maailmanjärjestys tällä planeetalla. Siihen on edelleen henkimaailmastkin käsin hyvin monet sielut ja henget tekemässä kaikkensa jotta tämä saataisiin toteutettua viimeistään vuonna 2020 mennessä.

Tarkemmin en tiedä miksi se death-line on pistetty noin kauas, mutta hyvin todennäköisesti siellä kohtaa alkaa tulevaisuuden aikajanassa näkymään jo sitä aikaa, kun tämä Annunnaki rotu palaa taas keskuuteemme jonka he ovat luvanneet tehdä, kun aika on siihen valmis.

Syy siihen miksi he palaavat keskuuteemme, on täysin heidän vanhasta karmasta joka on lähtöisin jo niiltä ajoilta kun he ilmaantuivat tänne n. 60 000 v. sitten Marsista.He aikaansaivat karmaa ihmiskuntaa kohtaa, koska he alkoivat orjuuttaa meidän ihmisrotua. Koska me ihmiset olimme täällä jo ennen heitä. Mutta koska Annunnaki humanoidirotu oli teknisessä kehityksessä meitä edellä, heidän oli hyvin helppo orjuuttaa ihmiskunta ja alkaa isännöimään tätä planeettaa noilta ajoilta lähtien. Joten se sai myös aikaan suuren kapinan noina aikoina, kun muutamat ihmiset alkoivat vastustaa heidän vapaan tahdon estävää orjuutusta.

Sen jälkeen anunnaki rotu alkoi sitten risteyttämään ihmisrodun DNA:n ja loi tänne myös muita rotuja, joita saatiin toisilta planeetoilta. Kuten aasialainen rotu oli peräisin niinä aikoina olevasta toisesta kuusta. Tämä taas sai pysymään ihmismassat paremmin kurissa, koska se loi ennakkoluuloja heidän välilleen.Mutta ennenkaikkea tehokkaimmaksi massojen hallintamuodoksi muodostuivat uskonnot ja niillä saatiin lopulta pysymään ihmiset kurissa. Mutta taremmat tiedot siitä, että näyttelikö oikeasti esim. joku humaoidi näiden uskonnollisten profeetoiden roolin vai olivatko ne oikeasti täysin keksittyjä ei saada vieläkään täyttä varmuutta.

Mutta se mitä tiedetään tulevaisuudesta ja varjoeliitin suunnitelmista, niin uuteen maailmanjärjestyksen kuuluu yhtenä suunnitelmana kristinuskon kautta Jeesuksen toisen tulemisen "lavastaminen" ja uusi maailmanuskonto.

No mutta takaisin äskeiseen aiheeseen...

Tänne planeetalle ollaan siis koko ajan inkarnoiduttu jostain ja edelliset inkarnaatiot ovat usein ihmisillä tältä planeetalta, mutta jokaisella ihmisellä on kuitenkin se kauemmin katsottu sielullinen alkuperä jostain toiselta planeetalta kuin täältä.Esim. Muinaiset Egyptiläiset inkarnoituivat tänne Sirius-A:sta, mutta täytyy muistuttaa edelleenkin että kaikki nämä olennot jotka tänne inkarnoituivat toiselta planeetalta syntyivät tietenkin tänne ihmisen muotoon, eli eivät tulleet suuripäisenä humanoidina, koska sehän olisi aikaansaanut suurta pelkoa keskuudessamme...

Ja mitä tulee nykyaikaan niin jokainen ihminen on alkuperältään joltain planeetalta ja on mitä todennäköisemmin elänyt useita inkarnaatioita muilla planeetoilla joilla on elämää. Ja ne ihmisten väliset mahdolliset ristiriidat johtuvat ennenkaikkea mm. heidän aiemmasta tähtikarmasta, koska tuostakin galaktisesta tähtikartasta näkee, että mitkä rodut ovat ns. pahiksia, eli ovat suorittaneet jatkuvasti invaasioita muille planeetoille ja alkaneet orjuuttaa muita rotuja. Tämän takia mm. Anunnaki/reptile humanoidirotu on saanut bannit aika monelle muullekin planeetalle ja meidän telluksella alkaa kohta olemaan sellaiset ajat, että tämä käärmeporukka tai reptile rotu saa seuraavaksi täältä tellukselta bannit. Kunhan ensin koko loppukahakka on saatu päätökseen.
Ja se tulee päättymään siihen, kun galaktisen liiton edustajat ottavat yhteyttä tämän planeetan ihmisiin...

ja todennäköisesti jo vuonna 2012, mahdollisen napasiirtymän johdosta täältä tullaan evakuoimaan väliaikaisesti ihmisiä, koska eläminen ei enää ole mahdollista sinä muutamana vuotena, koska napasiirtymä (pole-shift) tulee olemaan niin raju luonnonilmiö.

Ja tarkemmin tämä napasiirtymä johtuu tiettyjen planeettojen asennosta, joka tulee tapahtumaan ennen 21.12.2012 ja vaikuttaa tämän planeetan pyörimisliikkeeseen ja kääntää sen navat melkein kokonaan ympäri. Joten useita mantereita sukeltaa sen jälkeen meren alle ja n. arviolta 1/3 koko maailman väestöstä tulee hukkumaan, eli siirtymään sieluina henkimaailmaan.