http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 27, 2009

Luomuviljely aiotaan kieltää USA:ssa



Yhdysvaltain kongressin demokraatti Rosa DeLauro on tuonut Yhdysvaltojen kongressiin lakialoitteen , joka ilmeisesti kriminalisoisi kotitarveviljelyn ja luonnonmukaisen viljelyn ja pakottaisi maanviljelijät käyttämään hallituksen määrittelemiä kemikaaleja, lisäaineita ja myrkkyjä ravinnon tuotannossa miljoonan dollarin sakon uhalla. Edustaja DeLauron aviomies työskentelee agribisnesjätti Monsantolle.

Tämän lakiuudistuksen taustalla on kuitenkin Rockefellerien suku ja muu varjohallituksen porukka. He itse ovat jo vuosikymmeniä käyttäneet itse luomuruokaa omiin tarpeisiinsa, mutta ovat kauhistuneita siitä kun nyt luomuruoan suosio on lisääntynyt eri puolilla maailmaa. Niin vastavetona heidän on turvauduttava mitä järjettömimpiin lakiuudistuksiin, jolla saataisiin myrkytettyä ihmisiä Montanton tuottamilla kemikaaleilla.



Myös näissä Yhdysvaltojen FEMA Homeland Securityn keskitysleireillä tullaan ruokkimaan sinne vangitut ihmiset vahvasti geenimanipuloidulla ravinnolla ja vesi tulee olemaan vahvasti fluoripitoinen, koska sen on huomattu heikentävän reaktiokykyä. Jo pelkästään Helsingin ja koko pääkaupungin vesijohtoveden fluoripitoisuus on 0,1 mg/l ja tämä ollaan perusteltu, että se pitäisi hampaat kunnossa. Mutta totuus on, että tällä fluorilla saadaan heikennettyä käpyrauhasen toimintaa ja sitä kautta järki alkaa pikku hiljaa heikkenemään. Ja juuri tämän vuoksi vahvoissa psyykelääkkeissä on vahvasti fluoria mukana. Mutta siellä seassa akussakin oleva lithium taas saa aikaan piristäviä oireita ja muiden myrkkyjen kanssa se saa käyttäjän entistäkin syvempään masennustilaan, joka johtaa useasti enemmän tai vähemmän itsetuhoisuuteen.