http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 17, 2009

Osama Bin Laden propagandaa mediassa

http://www.britannica.com/blogs/wp-content/uploads/2007/10/bin-laden.jpg

Mediassa kerrottiin että Osama Bin Laden olisi kehoittanut Arabimaita pyhään sotaan ja syytti maltillisten arabimaiden johtajia juonittelusta.

On syytä tajuta että tämäkin uutinen oli vanhojen keksittyjen Osama-uutisten toisintoa, koska propaganda perustuu samojen valheiden jatkuvaan toistamiseen ja mitä suurempi valhe, niin sen helpommin ihmiset sen uskovat.

Lähi-idässä on tällä hetkellä kiivas ja jännittynyt tunnelma kun siellä suunniteltavaa false-flag terrori-iskua yritetään toteuttaa jo tässä kuussa. Mossad ja CIA myös ovat tiivistäneet porukkaansa Israelissa ja erityisesti Gazassa.

http://www.worldproutassembly.org/images/map_iraq-iran.jpg

Ja eihän sitä maalaisjärkeä tarvitse paljoa käyttää, kunnes tajuaa mikä on tämän III-maailmansodan suunnitelma.

Eli nyt kun Afghanistan ja Irak on miehitetty, niin sen jälkeen on vuorossa Iran. Tämän jälkeen USA:n ja NATO:n johtamat joukot pyrkivät etenemään vielä Pakistaniin ja sitä kautta Venäjälle.

Venäjän ja USA:n liittoutuman välinen ydinsota sitten tulee päättämään tämän fasistisen maailmanhallituksen suunnitelman yhdestä maailmanjärjestyksestä.

http://scienceblogs.com/framing-science/upload/2007/01/Riots.jpg

Vielä ennen tätä eliitti pyrkii aikaansaamaan suurta levottomuutta mm. johtuen työttömyydestä ja ruoan saannin vaikeudesta. Myös sellainen lakiesitys tulee kohta Yhdysvalloissa, joka kieltää luomuruoan viljelyn omalla takapihallaan ja tämä tullaan perustelemaan ilmastopropagandalla. Mutta todellisuudessa ilmastomuutoskin on vain 1 myytti muiden myyttien joukossa ja veruke eliitille kerätä sillä useiden miljardien tilit joka vuosi mm. hiilidioksiidi ja muilla ilmastoveroilla, joista jokainen sentti menee saman rikkaan eliitin taskuun.

Jo pelkästään viime syksyn 2008 USA:ssa jopa 1000 miljardin roskapankkiuudistusrahat virtasivat lähes jokaista senttiä myöten yksityisomisteisen Federal Reserve pankkiirien taskuun. Kun mediassa kerrottiin että nekin rahat oltaisiin käytetty USA:n talouden pelastamiseen, vaikka heidän valtionvelka kasvaa n. 3.70 miljardia per päivä, joten siitä voi jokainen päätellä että pystyykö Jenkit maksamaan velkansa takaisin. Mutta aivan yhtä kusinen tilanne on Suomellakin, koska meidänkin valtio on pyörinyt Euroopan Keskuspankin (EKP:n) lainarahalla ja Suomen veronmaksajien rahoilla maksetaan tuon lainan suuret korot.