http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 17, 2009

Mielenosoittamisesta

http://www.davidicke.com/oi/extras/09/march/01.jpg

David Icken sanoin mielenosoittaminen yhteiskuntajärjestelmää vastaan ei tuota tulosta kuin vain huonompaan suuntaa, koska viha on tunne joka kääntyy vain sen lähettäjää itseään vastaan. Se meidän ihmisten täytyisi ymmärtää... Eli joudumme kyllä yksinkertaisesti rakastamaan tuota maailman salaista eliittiä, joka yrittää tässä seuraavan 20-vuoden aikana vielä tappaa yli 40 miljardia ihmistä, vaikka kuinka hullulta se kuullostaakin.

Mutta tiedetään kyllä että nämä asiat pelottavat hyvin monia ihmisiä ja niistä ei voi päästä yli ennen kuin niihin on perehtynyt ajatuksella ja käynyt ne tunnetilat pelko-viha läpi. Tämän jälkeen se tekee meidät vapaiksi ja voimme keskittyä näihin asioihin erinäkökulmasta.

http://www.mi2g.com/cgi/mi2g/press/images/h_consciousness.jpg

Kun ihmisen tietoisuus rakentuu eri tunnetiloista ja hyvin yleisin tunnetila mitä ihmiset tuntevat on valitettavasti pelko ja se pelko on usein naamioitunut niiden päivittäisten arkiroolien taakse, kun jokainen usein esittää jotain muuta mitä ei oikeasti ole. Joten siinähän tapauksessa tämä maailmahan on melkein kaikki näyttelijöitä täynnä ja elämä tällaista jatkuvaa roolileikkiä. Joten jos ilmennät vähänkään erilaista tietoisuutta tai energiaa, niin silloin teidät usein leimataan muun massan puolelta erilaiseksi, vaikka sosiaalisesti voisittekin olla heidän kanssa tekemisissä.

http://home.xtra.co.nz/hosts/Wingmakers/Zeta%20Reticuli%20Map.jpg

Pakko kertoa vielä että me kaikki ihmiset ollaan tänne aina jostain tultu ja siinä on kyse "tähtikarmasta", että aivan jokaisella meillä on aiempaa karmaa enemmän tai vähemmän joltain toisilta planeetoilta. Osa on tullut tänne Sirius A:sta tai B:stä ja jos vaikka Orionilainen ihminen yrittää asioida Siriuslaisen kanssa niin tulee varmasti ristiriitaa kun kummallakin on vähän erilaiset energiat.Osat ihmiset taas ovat varsinaisia draculoita ja ovat alkuperältään mm. Zeta Reticulilta ja nämä ihmiset tällä planeetalla tuppaavat usein olemaan aika hyökkääviä persoonia, jotka tykkäävät olla egoisteja ja puhua vain itsestään, sekä varastaa niiden ihmisten energiaa jotka ovat mm. Siriukselta... Koska näin tapatui myös galaktisestikin... Kun tämä Zetan poppoo aikanaan hyökkäsi Orionille ja alisti sen koko planeetan ja tämä koko rotu on edustanut Luciferin tavoitteita ja jokaisessa ihmisessä mm. ego ja siihen liittyvät energiat edustavat tätä pimeätä puolta.

On syystäkin haaste elää jos tunnet sisimmässäsi olevasi erilainen kuin muut. Eli siinähän ei ole mistään muusta kysymys kuin, että olet silloin vain jostain toiselta planeetalta ja se näkyy sosiaalisissa suhteissasi muihin ihmisiin. Mutta kyllä kuitenkin elämässä jossain vaiheessa käy niin, että alatkin tapamaan sitä oman henkisen tasosi porukkaa myös tässä elämässä ja ne ihmiset ovat pitäneet yhtä aiemminkin. Koska jokainen meistä ihmisistä on edellisessä elämässä tuntenut ne samat ihmiset jotka tässäkin elämässä tuntuvat tutuilta.