http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 11, 2009

Baxterin lintuinfluenssarokotteita testataan myös Suomessa

http://www.salem-news.com/stimg/october012007/flu_vaccine_310.jpg

Äsken julkisuuteen tulleen Amerikkalaisen Baxter-rokotevalmistajan 18-maahan lähettämät H5N1 ja H3N2-viruksella täytetyt rokotteet tulivat myös Suomeen ja tästä ei mediassa puhuta lainkaan.

Suomessa Tampereen yliopiston klinikoilla kokeillaan Baxterin lintuinfluenssarokotetta - kansainvälisissä uutisissa ei ole mainittu Suomea, eikä Lääkelaitos ole tiedottanut asiasta.

Mediassa vain ilmoitettiin että lääkeyhtiö lähetti saastuneita virusnäytteytä laboratorioihin. YLE:n propagandalla sävyttämä juttu aiheestaOikeasti tuolla laboratoriossa rokotettiin hengiltä kesyhillereitä H5N1 ja H3N2 sekoitetulla virusrokotteella ja nämä mukamas vahingossa "saastuneet" rokotteet oli sitten tarkotus lähettää yli kahdeksaantoista maahan eteenpäin.

Suomessa on värväysvaiheessa Baxterin toimeksiannosta Baxterin rokotteella tehtävä lintuinfluenssarokotetutkimus jota tehdään Tampereen yliopiston rokotetutkimusklinikoilla Tampere, Espoo, Itä-Vantaa, Etelä-Helsinki ja Turku."

http://www.rokotusinfo.fi/rokotetutkimus/

Eli nyt on selvää tehdä faktat selväksi kerralla...

Siis kun hommahan on niin että tämä lintuinfluenssa ei ole mikään luonnollinen virus joka pöllyää kohta pitkin maailmaa luonnonkatastrofilla tappaen paljon ihmisiä. Vaan se on kehitetty aivan omaa tarkoitustaan varten yksityisissä laboratorioissa ja kaikki viulut on maksettu eliitin toimesta.

Eli voimmeko luottaa lääketeollisuuteen ?

Emme voi, koska sitä hallinnoidaan tuolta verhojen takaa kulisseista.

http://www.wellness.specia.hu/wp-content/uploads/2007/11/gyumolcsok_c-vitamin.jpg

Terve ihminen ei tarvitse mitään lääkkeitä, joilla myrkyttää mieltänsä fluorilla, litiumilla ja kaikella muulla skeidalla. Esim. pelkässä C-vitamiinissa tai luomuruoassa on jo kaikki tarvittavat aineet tervelliseen hyvinvointiin, mutta tätä ei lääketeollisuuden monikansallinen mafia halua kenellekään kertoa, koska se voisi pahimmillaan vetää maton erityisesti lääketeollisuuden mafian, mutta myös lääkäreidenkin jalkojen alta.