http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 03, 2009

False-flag isku suunnitteilla lähi-idässä MaaliskuussaTällä hetkellä lähi-idän suunnalla Mossad ja CIA ovat suunnittelemassa todella suurta false-flag terrori-iskua. Sen on määrä tapahtua Maaliskuun aikana, useissa eri lähi-idän maissa ja yksi näistä maista on Israel.

Tarkempaa tietoa ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta suunnitelma on selvä, että tällä false-flag iskulla on tarkoitus luoda pohja tulevalle Iranin sodalle, koska ylikansallisten öljy-yhtiöiden on saatava lisää öljyä, ennen kuin se loppuu koko maailmasta. Joten III-maailmansota alkaa jälleen olemaan lähempänä kuin koskaan.Fasistinen maailmanjärjestys on myös edelleen suunnitteilla. Mutta se mikä kaikkien kannattaa muistaa, on se tästä varjoeliitistä, että kaikki heistä eivät ole luciferisteja, eli saatananpalvojia ja he taas haluavat toteuttaa ei fasistisen version tästä uudesta maailmanjärjestyksestä. Joten toivoa kyllä on tämän koko fasistisen NWO-suunnitelmien keskellä ja mitä enemmän meistä kukin antaa ajatuksia tälle positiiviselle versiolle tästä uudesta maailmanjärjestyksestä, niin sitä enemmän se antaa sille energiaa.

Sillä varjoeliitti tietää tasan tarkkaan, että jos ihmiset sortuvat rähinöimään ja esim. tarttuvat Jenkeissä aseisiin, niin poikkeustila (martial law) tuodaan välittömästi voimaan ja se asetttaakin jo eliitille kakkosvaiheen käyntiin, matkalla uutta maailmanjärjestystä kohti.Fasismissa on kuitenkin aina se ikävämpi puoli, että sitä ei suurin osa kansasta huomaa ollenkaan.Toisenkin maailmansodan aikana Adolf Hitler pystyi hyvin yksinkertaisesti lähes hypnotisoimaan koko Saksan kansan, pelkällä kansanhiihotukseen perustuvalla fasismilla ja koska Hitler oli "Antikristus", niin hänellä oli nämä lähes yliluonnolliset kyvyt olla tuossa fasismijohtajan roolissa, johon hänet valitiin jo henkimaailmasta ennen tänne syntymäänsä. Koska henkimaailmassa on aivan samalla tavalla varjon puoli, joka edustaa luciferistejä ja he ovat aina pyrkineet vaikuttamaan tämän planeetan kehitykseen omalla panoksellaan.