http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 01, 2020

Uusi-Seelanti aikoo vangita koronatesteistä kieltäytyvät ihmiset vankileireille


Uusi-Seelanti aikoo ottaa totalitaristiset keinot käyttöön ja vangita kaikki koronatesteistä kieltäytyvät ihmiset ns. koronaleireille, jonne ihmisiä alettaisiin vangitsemaan vähintään 2 viikon kidutusleirille. Jonka jälkeen uusi vankeusaika olisi jälleen 2 viikkoa, jos kieltäytyy jälleen koronavirustestin ottamisesta.

Uuden-Seelannin pääministeri esitti uhkauksen jo julkisesti.



Voisi jo ajatella, että miten tuo "koronatesti", eli puikko nenään ja PCR-testaus voi olla tälle BIG PHARMA lääkeyhtiöiden eliitille näinkin sairas pakkomielle, että heillä on tuo järjestön sairas pakkomielle saada koko maailman väestö noihin koronatesteihin ? 

Että onkohan siinä COVID-19 testitikussa jo joku pieni viruksen kasvukanta, kun sinne koronatestaukseen on BIG PHARMA:lla näinkin suuri hinku valtaväestön osalta. Mutta taas nämä elitistit itse eivät sinne testeihin mene, vaan he keskittyvät sillä aikaa alistamaan ja painamaan alas koko ihmiskuntaa tällä Korona-pelottelun henkisellä väkivallallaan.


Voin kertoa tässä sen, että näiden pakkotoimien takana ei ole maiden hallitukset, vaan IMF:n kansainvälinen järjestelypankki on tämä valtaeliitin taustalla oleva painostusorganisaatio.

Siellä ollaan kiihotuttu näistä toimista jo näihin päiviin mennessä ja heillä on tuo sadistinen ja sairas pakkomielle saada rokotettua 95 prosenttia koko maailman populaatiosta, jotta heistä päästäisiin eroon, jonka jälkeen nämä samaiset pankkiiripsykopaatit sitten alkaisivat kehittelemään tuota Uuden maailmanjärjestyksen mukaista Uutta Normaalia BIG PHARMA:n teknokraattisine koneistoineen.

Heidät tulisi vangita vähintäänkin elinkautisiin vankeusrangaistuksiin, koska tuo maailman väestön harvennus suunnitelma rokotteilla täyttää jo itsessään kaikki sotarikoksen tunnusmerkit. 

Joten jos et vielä huomannut, niin käynnissä on tuon eliitin sota ihmiskuntaa vastaan ja heillä on vain yksi ja ainoa tavoite... Koko maailman väestön harvennus rokotteilla sekä Uuteen Normaaliin siirtyminen, joka on heidän keksimänsä peitenimi Uudelle maailmanjärjestykselle.

IMF Pankki on maksanut tiettävästi jokaiselle valtionpäämiehelle 940 000 000 dollarin lahjukset näistä sulku- ja rajoitustoimista. Mutta Valko-Venäjän Presidentti Lukashenko kieltäytyi aluksi tuosta 940 miljoonan dollarin voitelurahasta. 

Nämä IMF:n nilkit pelaa siis shakkia ihmiskunnan itsemääräämisoikeudella nyt ja sinä olet myös heidän pelinappulansa.

Työväestön keskiluokka on tämä väestöryhmä, joka tässä nyt on tarkoitus näiden seuraavien 5 vuoden aikana hävittää maailmantalouden tuhoamiskeinoin ja media laitetaan kirjoittamaan uutisia, että se olisi koronan syytä.

Ei kyse ole mistään koronaviruksesta, vaan kyse on maailman talouden tuhoamisesta sekä keskiluokan köyhdytysoperaatiosta, jona aikana heidät harhautetaan tällä koronavirushysterialla huomio muualle, kun sillä aikaa tämä Uuden maailmanjärjestyksen dystooppinen UUSI NORMAALI ajetaan sen tilalle.


Suomen valemedian toimittajathan eivät vielä uskalla puhua siitä, että kuinka Suomessa mm. tämä Lahden, Hennalan varuskunta lakkautettiin muutama vuosi sitten tämän takia, että sitä on suunniteltu yhdeksi tuollaiseksi "tartunta keskitysleiriksi" täällä Suomessa, jonne Suomen terveysviranomaiset suunnittelevat vangitsevansa myös suomalaisia koronavirustesteistä kieltäytyviä ihmisiä tuollaisiin samanlaisiin IMF:n ohjeistuksissa määrättyille 2 viikon vankileireille.

Kyseessä on vähän samanlainen vapaudenriistomuoto, kuin mitä esimerkiksi käytetään tahdosta riippumattomassa pakkohoidossa. Mutta nämä koronavirusleiritoimet ovat vain BIG PHARMA:n lääketeollisuuden keino yrittää hiljentää toisinajattelijat eri puolin maailmaa. Sillä mitään terveydellistä vaaraa ei näissä ihmisissä ole... Ainoastaan heidän hereillä olonsa ja totuuden puhuminen aiheuttaa valtaeliitille näitä pelkotiloja vallanmenetyksestä, jonka takia näiden toisinajattelijoiden vaino on ottamassa nyt näinä aikoina mitä suuremmat tunnusmerkit käyttöönsä.

Vapaudenriisto on kuitenkin edelleen rikos, jossa rikoksentekijä estää uhriaan liikkumasta vapaasti esimerkiksi riistämällä toiselta liikkumisvapauden mm. eristämällä toisen tämän ympäristöstä.

Suomen rikoslain mukaan siitä voidaan tuomita sakkoja tai enintään kaksi vuotta vankeutta.

Nämä koronatoimet tuollaisella eristämisellä käsittävät aivan kaikki saman rikoksen kaikki tunnusmerkit, jos aletaan terveitä ihmisiä vangitsemaan vaikka sairaaloihin ja tehdään heille näitä valheellisia PCR-testejä, joiden jälkeen heille uskotellaan, että heillä on korona, vaikka he ovat perusterveitä.

Joten ilmankos lehdistössä onkin puhuttu, että juurikin nämä ihmiset kantavat sitä oireettomina.

Oireeton ihminen on terve, joten ei hän silloin mitään virusta kanna mukanaan. 

Mutta luulosairas ihminen voi kyllä kantaa koronavirusta ja hän kantaa sitä silloin vain mielikuvituksessaan.

Tämä on se valtionsalaisuus, jota yksikään valemedian toimittaja ei saa kertoa suomalaisille. Tai muuten tulee potkut valemediasta. Vaikka ihmisillä on maskit, niin keisarilla ei ole vaatteita.

Nämä koronatoimiin tarttuneet sadistiset BIG PHARMA:n palveluksessa olevat tahot tulevat häviämään tämän tavoitteestaan luoda tämä dystooppinen ja pelkoon perustuva BIG PHARMA-yhteiskunta, jossa kaikki itsemääräämisoikeus tultaisiin riisumaan tuon UUDEN NORMAALIN edessä.

He ovatkin vallan sokaisemia, jotka kumartavat vain ja ainoastaan rahalle, lääketeollisuudelle... 

Näiltä tyranneilta tulee ottaa silloin valta pois ja se on meidän heränneiden ihmisten tehtävä ja siihen lähes ainoa toimiva vastakeino on totuuden voima, joka on näille tyranneille niin suurta myrkkyä, että se totuuden valo pakottaa nämä roistot koloihinsa kuin valoa pelästyneet skorppionit.

Suomen kansalaisia eivät nämä IMF:n sadistit tule polkemaan alas... Tätä kansaa ei alisteta, tai poljeta alas, koska meillä on täällä Suomessa edelleen vahva kansallinen identiteetti, joka kestää vaikka minkälaiset muutoksen tuulet.

Ilmankos kun näiden maanpetturien juonet tulevat päivänvaloon, niin he käyttävät valemediaa aseenaan ja yrittävät mustamaalata näitä totuudenpuhujia ja eliittihän käyttää mm. kansankiihotus ja vihapuhe korttia hyväkseen sekä maalittamista, jos eliitti joutuukin huonoon valoon.

Eliitti kuitenkin itse kiihottuu näistä rajoitustoimista, koska sadisteina nauttivat tästä ihmisten henkisestä ja taloudellisesta ahdingosta. 

Minkäs nyt psykopaatti rikkinäiselle mielelleen voi, kun heidät on läheisyys riistämällä mm. kasvatettu ja nyt nämä sadistit haluavat IMF:n ja YK:n tuella kasvattaa nämä nykysukupolven lapset riistämällä heiltä läheisyys... Eli tehdä kasvatus samalla välttävällä kiintymysmallilla ja eliitti sitten vielä sairaalla keinolla esittää, että koronaviruksen takia jouduimme tekemään näin.



Ja sitten on kas kummaa nämä tulevaisuuden nuoret lapset henkisesti traumatisoituneita, koska tuo läheisyyden puute jättää heihin voimakkaan henkisen trauman.

Lähteet: Fox News

London Daily