http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 03, 2020

Brysselin seksiorigia bileistä kiinni jäänyt Unkarilaismeppi erosi


Nyt tämä ilmastoinikanavan kautta eliitin origioista pakoa yrittänyt EU-meppi paljastui Unkarilaiseksi Fidesz-puolueen mepiksi ja hän on nimeltään Jozsef Szajer.

Nyt hän ilmoittaa jättävänsä tehtävänsä meppinä, mutta ilmoittaa syyksi koronaan liittyvien karanteenimääräyksien noudattamisen.

Vaikka syy olikin aivan muualla, koska miehen maine meni jo tämän eliitin seksiorigioihin osallistumisen johdosta.

Mutta toki näidenkin seksiorigia bileiden "karanteenimääräyksiä" kuulemma rikottiin, kun siellä pervoilua harrasti 25 henkilöä, joista monet muut olivat EU-diplomaatteja ja siellä oli myös paljon kovempia huumeita kuten eksaasia.

Szajer, 59 edustaa Unkarilaista Fidesz-puoluetta ja hän kuuluu EU-parlamentin EPP-ryhmään, jossa hän on toiminut kyseisen ryhmän varapuheenjohtajana. Mutta eipä toimi enää.

Toisaalta tällaisena keittiö-politiikan tutkijana tiedän, että kuinka tuolla EU-meppienkin puolella näitä seksiorigioita harrastetaan miltei joka viikko. Ettei sellainen ole siinä maailmassa mitään uutta Auringon alla. 

Mutta taas se, että jos joku poliitikko pudotetaan niistä pervoilukerhoista ulos, niin siihen vaaditaan jo jonkin syvempi syy tai agenda, koska politiikkaa ohjaavat niin korkeat voimat, että Sveitsin BIS-Pankki näitä huoria niille poliitikoille myös maksaa ja puolueet jne. 

BIS-Pankin rakennus Sveitsin, Baselissa selvästi symboloi elitististä pankkiirien poljentoa. Joka ikään kuin symbolisesti polkee pankkivaltaa maan rakoon ja onhan BIS-Pankki pankkimaailmassa ylintä valtaa pitävä elin, jonka valta-asema on korkeammalla kuin vaikkapa Euroopan Keskuspankinlla (EKP).


Että jos sieltä jollain poliitikolla tuodaan jonain päivänä nämä perverssiot julki, niin agendana on yleensä pudottaa joku epämiellyttävä poliitikko sieltä pois ja Unkarin kohdalla myös Unkarin Pääministeri
Viktor Orban on toiminut samassa Fidesz-puolueessa ja vastahangoitellut viime aikoina EU-elvytyspakettia vastaan.

Että jos heittäisin veikkauksen, että miksi tämän Szajerin origia pervoilut piti tuoda mediassa päivänvaloon liittyy ehkä enemmänkin siihen, että hän on vastustanut EU-parlamentissa näitä EU:n elvytyspaketteja. Joten silloin nämä globalistiset vastavoimat, eli tässä tapauksessa BIS-Pankin kaltaiset tahot päättivät tehdä tämän ratsian juuri niihin ryhmäseksibileisiin, jonne tämä Unkarilainen meppi Jozsef Szajer päätti osallistua.

Mutta näistähän eivät sitten toimittajatkaan enää uskalla puhua, kuinka näissä samoissa origiapiireissä käytetään myös lapsia seksuaalisesti hyväkseen ja näitä EU-meppejä pyörii myös Brysselin alueella muutamissa poliitikkojen pedofiiliringeissä. Näistäkin on BIS-Pankilla hallussa videonauhoja, mutta ne ovat jo niin rajua materiaalia, ettei niitä videoita voida julkaista edes Spiegelissä tai Daily Mailissa

Vaan niitä videonauhoja BIS-Pankkiirit käyttävät vain lahjomiensa ja omistamiensa poliitikkojen kiristämiseen ja kontrolloimiseen.


Tämä belgialainen pedofiili murhaaja
Marc Dutroux, joka on virunut vankilassa jo 24 vuotta on ollut pelkkä kilpimies näille korkeamman arvon Belgian pedofiileille.  

Dutroux tuomittiin vuonna 2004 elinkautiseen vankeusrangaistukseen kuuden tytön raiskauksesta ja murhista, jotka oli tehty vuosina 1995-1996. Kaksi hän tappoi näistä alaikäisistä tytöistä ja kaksi nääntyi nälkään. Mies oli rakentanut tytöille oman vankityrmän kotinsa kellariin.

Lähde: Verkkouutiset