http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 07, 2020

Tekee pahaa ihan näiden lasten puolesta


Tekee ihan pahaa näiden kaikkien lasten puolesta, jotka joutuvat osaksi tätä Korona näytelmää ja heidät orjuutetaan kuin Puuvilla peltojen mustat orjat aikanaan.

Tällä keinoinhan nämä tulevat sukupolvet halutaan ikään kuin totuttaa siihen Uuteen Normaaliin, jolloin maaorjuuskin palautettaisiin takaisin... 

Sehän on näiden mm. Sveitsin Talousfoorumin ja IMF:n maailmanpankin märkä päiväuni, että he saisivat tämän Globaalin Perustulo-ohjelman tuotua Eurooppaan ja tuhottua työtätekevän työväenluokan ja muuntaisivat tämän tilalle tämän EU-maaorjien orjatyöreservin.

Myös silloin 1917-1918, kun Suomessa vallitsi sisällissota, niin silloinen Suomen porvaristo pelkäsi, että työväen luokka nousisi valtaan ja tästä syystä porvaristo hankki lopulta Saksan armeijan hyökkäämään Helsinkiin.

Viipurissa porvaristo aloitti ennen sisällissotaa väestöön kohdistetun joukkomurhan, joka kohdistui myös porvariston (mm. kauppiaat) kilpailijoihin.

Vaikka tämä vapaussota jouduttiin silloin yli 100 vuotta sitten käymään täällä Suomessa, niin edelleen tämä elitistinen porukka ei pidä siitä, että yksityisyrittäjillä on rahaa, joten siksi nämä IMF:n ja BIS-pankin elitistit suunnittelivat tämän työväenluokan köyhdyttämisohjelman, joka käy nyt jo täyttä häkää korona-kriisin muodossa. 

Koska sen taloudelliset haittavaikutukset kohdistuvat pääosin yksityisyrittäjiin ja nyt ensi vuoden 2021 alusta näitä lukuisia yrityksiä saa alkaa hakemaan konkurssiin ja pienyrittäjien konkurssikimara tulee olemaan todella suuri.