http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 10, 2020

Internet verkko vetää nyt hitaalla Suomessa



Omistan 50 MB nettiyhteyden, mutta tänään on ollut jostain syystä äärimmäisen hidasta verkkoliikennettä, joka on ihan palauttanut muistoihin ajat 56 kbps modeemi ajoista, jolloin yksittäisen nettisivun lataamiseen sattoi helpostikin kulua yli 2 minuuttia aikaa.

Kun tämä Maailman talousfoorumin Klaus Schwab povasi jo kyberiskua maailmaan. Sellainenhan on näiden elitistien märkä päiväuni, että muualla maailmassa menisi sähköt ja syntyisi siitä seurannut ruokapula... Mutta tämä eliitti taas istuisi sen aikaa jossain bunkkerissa ja heillä olisi kyllä varasähköverkko käytössään.
Ei nämä elitistit ala minnekään metsään muuttamaan ja leikkimään survivalistia... Vaan he psykopaatteina nauttii sellaisesta tilanteesta, jos kansakunnat ajettaisiin tällaisen dystooppisen tilanteen partaalle.

Eihän näillä elitisteillä ole enää muuta vaihtoehtoa kuin yrittää lyödä kaikki kortit pöytään kerralla, joita heillä enää on meidän koko maailman ihmisten alistamiseksi ja henkiseksi ristiinnaulitsemiseksi.


Nämä Afrikan ja lähi-idän pakolaiset on myös päästetty tänne Eurooppaan vain yhdestä syystä... 

Koska niistä muodostuu sellainen väestönosa,joka alkaa tehtailemaan rikoksia ja näin syntyy tuo tilanne josta Schwab puhuu tuossa toteamalla, että uudessa maailmassa muodostuu tilanne, jossa pieni kala syökin isomman kalan.



Etelä-Afrikka on nyt yksi varoittava esimerkki tällaisesta tilanteesta, kun mustat miehet tulevat viidakkoveistensä kanssa ja ryöstävät valkoisia tilanomistajia ja tappavat heitä.


Köyhyys on valtaeliitin ase ihmiskuntaa vastaan

Tätä ei ole nämä valemediat toimittajineen vieläkään uskaltaneet kertoa julkisesti, että kuinka köyhyys on valtaeliitin ase ihmiskuntaa vastaan.

Kyllä täällä ruokaa riittäisi aivan kaikille ihmissieluille mitä maan päällä pitää. Mutta siinä vaiheessa kun nämä voitontavoittelijat astuivat noille banaaniplantaaseille, niin sieltä banaaniviljelmiltä alettinkin roudaamaan nämä banaanit rikkaimpiin maihin.


Tämä palkkaorjuus kun perustuu ihmiskaupalle, jonka hyödykkeinä toimivat palkkaorjat itse, eli ihmiset.

Sitten kun ihminen menettää sen työpaikkansa, niin lopulta ihminen joutuu usein vielä ulos kodistaan ja muuttamaan kadulle.

Olisi kornia, jos vielä tuolla kadulla olisi jokin paikallinen kiinteistöbisnestään tekevä vuokranantaja perimässä noista 40 dollarin teltoista sitä 700 euron kuukausivuokraa.

Tuossakin, että asunnoilla tehdään bisnestä näkyy edelleen tämä sama asia, että ihmiset toimivat myös siinä kiinteistövälitysbisneksessä lypsylehminä, eli kauppatavarana, koska ei ne asunnot yleensä tee kauppaa ilman, että sinne myös muutetaan. 

Vaikkakin tosiaan kyllä myös tyhjilläkin arvokkiinteistöillä tehtaillaan arvonnousua ja siihen touhuun taas tietoisesti kuuluu, ettei niitä "arvokiinteistöjä" saa miltei koskaan asuttaa.


Tuohan olisi melkoinen neronleimaus, jos Helsinginkin kaduille pystytettäisiin tyhjiä telttoja, joissa kuitenkin kiellettäisiin asuminen. Jos sillä saataisiin nostettua näiden telttojen arvonnousuja.

Jos sellaiseenkin hömppään riittävän moni valkokaulus psykopaatti uskoisi, niin siitäkin voisi tulla vielä uusi nousukauden bisnes. Teltta-arvokiinteistö bisnes.

On se markkinatalous ihmeellinen asia, jonka arvo on perustunut vain ja ainoastaan ihmiskaupalle ja sille, että ihmisen perse myydään liian siellä liian havallla.

Mutta nämä elitistit käyttävät köyhistä ihmisistä halventavaa nimitystä "valkoinen roskaväki", joten aivan yhtä samalla tavalla näitä rikkaampia elitistejä voisi kutsua tuolla samalla termillä... rikkaamaksi roskaväeksi. Koska todellisuushan on oikeasti sellainen, että muodostat peilin muihin ihmisiin.

Jos näet toisen roskaväkenä, niin heijastat silloin vaan tuon oman kutitteellisen roskaväen omaan itseesi.

Kyllä ihmissielulla on arvoa ja jokainen ihminen on tasa-arvoinen, mutta siinä vaiheessa kun nämä kauppakapitalistit ottivat ohjakset, niin ihminen alettiinkin hinnoittelemaan kilohinnalla vähemmän arvokkaisiin ja enemmänm arvokkaisiin ihmisiin ja tämä maailma on kuin se Keisari, jolla ei ole edelleenkään niitä vaatteita. Mutta sanoppa se totuus sille Alastomalle keisarille. 

Kuka uskaltaisi sanoa näille ihmiskauppiaille, että kapitalistisen ihmiskaupan ajanjakso on jo tulossa päätökseen ja olisi aika siirtyä uuteen aikakauteen.

Tulee siis vesimiehen aikakausi ja nämä ihmiskauppiaat huuhtoutuvat sen myötä pois ja joutuvat vihdoin sinne jonne nämä ihmiskauppiaat kuuluvatkin... Eli kortistoon.