http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 02, 2020

Maalaisjärjellä on nyt kysyntää



Nyt kun nämä valemedian toimittajat on laitettu Korona kuoroon, niin olisi peliliike, jos Suomen hallitus teettäisi tällaisia Maalaisjärki kortteja ja alkaisi jakamaan niitä kansalaisille.

Mutta siinäkin on sellainen pieni ongelma, että hölmöläisille on vaikeaa lähteä kertomaan, että mihin tuo kortti auttaa, kun hölmöläiset uskovat kaiken mitä MEDIA kertoo. Joten pelkkä hallituksen ilmoitus, että tuo Maalaisjärki kortti antaa sinulle maalaisjärjen, niin tuollainen magia jo itsessään tekisi ihmeitä aikaiseksi.

Mutta kun kerta tämä flunssaviruksen kaltainen pöpö nimeltä korona leviää edelleen ja mitään emme voi tehdä sen pysäyttämiselle, niin ehkä vakuutuslääkäristä olisi siihen apua, koska sehän parantaa ihmiä ihan tapaamatta heitä ollenkaan.

Tämä koronavirustartunta olisi aivan jokainen kyllä parannettavissa vakuutuslääkärin toimesta, jos vain tämä koronavirus aiheuttaisi lääketeollisuudelle uhkan heidän bisneksiin.

Mutta koska tämä koronan placebovirus on taas päinvastainen, eli voitollinen efekti lääketeollisuudelle, niin ei silloin vakuutuslääkärikään saisi tätä aisoihin, koska eivät ne terveysviranomaiset ala omaa lehmää kaatamaan ojaan, jossa tässä koronan tapauksessa on koko oja täynnä kultaa, joka on tullut koronaan satsatuista voittoennusteista.