http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 16, 2020

Eläkkeellä oleva Ranskalainen ex farmaseutti, joka paljasti Korona suunnitelman passitettiin mielisairaalaan


Tämä Ranskalainen eläkkeellä oleva ex farmaseutti Jean-Bernard Fourtillan, joka paljasti vähän aikaa sitten tämän salaisen korona suunnitelman passitettiin mielisairaalaan Ranskassa.

Poliisi iski hänen kotiinsa 7. joulukuuta ja toimitti hänet paikalliseen Uzésin mielisairaalaan. Samalla kaikki hänen luottokorttinsa ja pankkitilinsä jäädytettiin.

Fourtillan iski todella arkaan paikkaan, kun hän saavutti julkisuutta vähän aikaa sitten Ranskassa levinneessä Hold-Up nimisessä dokumenttifilmissä, jossa hän paljastaa tämän koronavirus kriisin salatut taustat, jonka takana on tämä väestön rokottaminen maailmanlaajuisesti.

Olisi kyllä mielenkiintoista kuulla, että mihinkä akuuttiin paranoidiseen mielenhäiriöön tuo mies on siellä lääkäreiden mukaan nyt sairastunut.

Sinnehän papereihin saatetaan vaikka kirjoittaa, että mies luulee koronaviruksen olevan HIV viruksen sekvensseistä luotu ja tämä on psykoottinen harhaluulo. Pakkohoito aloitettava välittömästi.

Mutta tämä Fourtillanhan itse asiassa sai selville, että koronaviruksen luomisessa käytettiin useita HIV-viruksen eri sekvenssejä, jotta saatiin valmistettua näitä rokotteita.

Patentti rakennettiin ihan julkisella patenttikaavakkeella, jossa puhuttiin SARS ja COV-2:sta. Ensimmäinen patenttioikeus myönnettiin jo vuonna 2003, joka umpeutuisi vasta 20 vuotta myöhemmin vuonna 2023.


Useat mielenosoittajat ilmestyivät Ranskalaisen sairaalan pihalle

Mutta ei tajunneet nämä Fourtillanin kimppuun hyökänneet tahot, että miehellä oli tuhansien ihmisten tukijoukko, sillä lukuisat mielenosoittajat ilmestyivät vähän aikaa sitten tämän Mas Careironin sairaalan pihalle ja vaativat professori Fourtillania vapautettavaksi. 


Tämä tapaus on varsinkin Ranskassa aika kuuma tavaraa ja sen kertoo jo se, että tämä france.com uutisjuttu tapauksesta on poistettu myöhemmin netistä.

Eihän tästä ole kuin vain muutama kuukausi aikaa, kun tässä viime keväänä se Saksalainen asianajaja Beate Bahner haastoi Saksan valtion oikeuteen näistä korona rajoitustoimista ja myös hänet passitettiin silloin mielisairaalaan ja muilutettiin vielä väkivaltaisesti poliisin toimesta siinä matkalla.

Mutta mielenkiintoiseksi menee, että kauanko Ranskan terveysviranomaiset pitävät tätä ex farmaseuttia siellä poliittisena vankina Ranskan valtiollisessa mielisairaalassa ? 

Presidentti Macronia ei varmasti se tapaus kiinnosta pätkän vertaa, koska Macron on itse Rothschildien sätkynukke presidentti, joka itse asiassa nostettiin valtaan Ranskassa tällä samalla äänien väärennyssoftalla nimeltä DOMINION VOTING, jolla myös Bidenistä väärennettiin USA:n Presidentti.


Lähde: Infowars.com