http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 02, 2020

Euroeliitin origiat saivat nolon päätöksen - Meppi yritti paeta viemärin kautta


Eurostoliiton (EU) eliitin järjestämät salaiset seksiorigiat saivat nolon päätöksen Belgian pääkaupungissa Brysselissä, kun paikallinen poliisi keskeytti huumehöyryiset origiat.

Yksi pervoilija sattui olemaan europarlamentaarikko, eli meppi jonka väitettiin yrittäneen vielä paeta poliisia viemäriverkoston kautta. Mutta jäi kuitenkin kiinni.

Meppi yritti vedota diplomaattiseen koskemattomuuteensa.

Paikalla oli pervoilemassa useita diplomaatteja sekä ainakin yksi Euroopan parlamentin jäsen. 

On äärimmäisen harvinaista, että näitä EYES WIDE SHUT tason juttuja päästetään nyt Iltasanomiin asti... Tai enemmänkin EYES WIDE SHIT, koska jos ryhmäseksiä sikaileva eliitti jää kiinni, niin paska lentää jo tuulettimeen.

Belgiassa on nyt siirrytty jo aivan natsitason NEW WORLD ORDER "korona-rajoitustoimiin", koska nyt siellä saa enää virallisten ohjeiden mukaan kotitaloudet kutsua kotiinsa vain yhden henkilön. Eli yhden perheen ulkopuolisen vieraan. 

Sekä Brysselin kaduilla on öisin kello 22-6 välisenä aikana ulkonaliikkumiskielto.


Ryhmäseksuaalisuus on jo Muinaisen Rooman ajoilta käytetty poliittinen lahjontakeino

Tämä ryhmäseksuaalisuus on yksi myös viihdeteollisen eliitin harrastusmuoto, josta jopa muutamat suomalaiset julkisuudenhenkilöt ovat uskaltautuneet puhua julkisesti.

Mutta poliitikoilla nuo origiat on taas järjestetty ns. luontaisetuina, joilla heidät myös pidetään ruodussa, koska näistä EU-meppienkin origioista löytyy sen tason kotipornotason videoita, joiden videonauhoja löytyy aina Sveitsiläisen BIS-pankin pankkiholveista asti.

Joten kun nämä EU-mepit tietävät, että he esiintyvät noilla ryhmäseksivideoilla, niin he roikkuvat sitten kuin löysässä hirressä ja painavat mielummin epädemokraattista nappia, ettei muuten tuo ryhmäseksivideo päädy sieltä BIS-pankista paikallisten juorulehtien kanteen.

Muinaisessa Roomassahan seksiorigiat kuuluivat moneen arkeen.


VIP-prostituutio ja poliittiset puolueet 

Näistäkään asioista ei edes Seiska-lehden toimittajat saa puhua, että kuinka näillä Suomen monilla valtapuolueilla on näppinsä pelissä myös prostituutiossa, eli seksikaupassa.

Heidän puolueidensa puheenjohtajatkin pääsevät aina halutessaan purkamaan paineita, jonkun joko Suomalaisen, Venäläisen tai jopa Virolaisen alan ammattilaisen käsittelyssä ja valtioneuvoston kuljettajat ajavat ministerit näille käynneille.

Kokoomuksenkin erään entisen puoluesihteeri työsuhdeasunnolla harjoitettiin paritusta.

Mutta poliisi joka tästä vanhasta paritusjutusta kiinnostui saikin potkut, koska näitä poliitikko rikollisia suojellaan. Aivan kuten tämä Baltzar ihmiskauppa gate lakaistiin mediassa maton alle.

Prostituutio ja ihmiskauppa kun kuuluvat osana poliittiseen järjestelmään ja se on eräs poliittisen korruption muoto, jota harrastetaan myös viihdeteollisuudessa. 

Kun jos toimit viihdemaailmassa, niin eräällä tavalla silloin olet myynyt sielusi tuolle touhulle ja varsinkin miehillä tämä osuus on helppo tehdä sen jälkeen, kun siinä maailmassa liikutellaan vähänkin alastomia nuoria naisia, huumeita sekä viinaa. Niin näillä keinoilla siinä maailmassa valtaeliitti korruptoi mm. nämä viihdemaailman ihmiset.

Ja sitten nämä julkkiksista salaa kuvatut ryhmäseksivideot tai pedofiilivideot toimivat valtaeliitin tai viihdeteollisuuden ylimystön talutusnuorana, joilla he pitävät suojattinsa kurissa. 

Pietaristakin on tullut Suomeen viimeisen 20 vuoden aikana aika monta Irina 500:sta, joilla tarkoitan näitä Venäjältä Suomen diplomaattien värväämiä prostituution harjoittajia. 

Heille Suomen diplomaatit hankkivat jo 90-luvun lopulla halpoja viisumeita Suomeen, koska nämä maksulliset huorat hankittiin Suomen poliitikoille mm. töihin ja paritusbisneksen rahat ovat valuneet sitten tutun järjestäytyneen rikollisuuden taskuun. Onhan se maailman vanhin ammatti edelleen voimissaan.

Lähde: IS