http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 16, 2020

Kiinassa reittilennoilla vaippa suositus


Piti oikein kaksi kertaa hieroa silmiä, että näenkö oikein, kun valemedia ILTALEHDEN sivulla oli uutinen, joka koski Kiinan lentoliikenteen reittilentoja ja väitettiin, että liikenneviranomaiset ohjeistaisivat matkustamohenkilökuntaansa nyt käyttämään vaippoja, jotta he voisivat välttyä vessakäynneiltä ja suositus koskee ulkomaanlentoja.

Mitenköhän menisi suomalaisella reittilennolla, jos lentoemäntä kuuluttaisi suosittelemaan paskomaan housuun kesken lennon ja tarjoaisi vielä vaipat samaan menoon ? Ei sentään pulloon kusemis suositus.

Voisi olla naurussa pitelemistä.

Olisi melkoisen hullua, jos tämä vaippa suositus tulisi vielä Suomeenkin ja ihmiset alkaisivat aina työmatkallakin kakkaamaan housuun, kun hallitus näin suosittelee, ettei korona voisi tarttua.

Mutta on se näin, että näinä dystooppisina Korona teatterin aikoina koomikotkaan eivät enää saa mennä keikalle ja parempia koomikoita ovat nämä poliitikot, jotka on laitettu huonoiksi näyttelijöiksi tässä Korona näytelmässä. 

Sillä aivan todellakin muutaman kuukauden päästä täällä voi jopa Suomen Pääministeri antaa suosituksen, että vaipat olisi puettavat päälle lähiliikenteessä, koska VR:n vessoihin ei enää pääse, joten silloin matkustajien olisi suositeltavaa käyttäytyä kuten puliukot lähiliikenteessä, eli kusta kusivana lattialle.

Toisaalta nämä Helsingin lähiöt jo haisevat valmiiksi pultsareiden kusemilta, ettei siinä olisi juuri mitään uutta... Että eihän siinä yhteistkunta toiseksi enää jää, jos tällaisia vaippa ohjeistuksia sieltä annetaan. Mutta ei niillä ole mitään tekemistä järjen käytön kanssa, koska koronahysteria saastutti sen jo niin monelta pois, kun tämä korona pelkoporno astui esiin.


Sinne lentokoneisiinkin olisi erästä erittäin hienoa vessapaperia olemassa, joka on tuossa kuvassa.

Tuohon vielä se teksti EU:n pelastuspaketti asiakirjat. Niin WC pönttö on oikea osoite niille asiakirjoille.

Faktahan on, että se euron paperiraha, jota Euroopan Keskuspankki painaa on todellisuudessa yhtä arvokasta, kuin nuo ylläolevat vessapaperirullat. 

Mutta niin kauan kuin ihmiset luottavat näiden ponzi setelien arvoon, niin tämä Wall Street ja Lontoon pörssihuijareiden ponzijärjestelmä pysyy kasassa.

Tämä sininen ja keltatähtinen kommunistilippu on suoraan sieltä kotoisin.

Lähde: ILTALEHTI