http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 31, 2020

Latvia taipui ulkonaliikkumiskieltoihin, jotka jatkuvat 10.1.2021 asti

Latvia taipui nyt öisiin ulkonaliikkumiskieltoihin, joita jatketaan 10.1.2021 asti kuulemma "koronavirustilanteen hillitsemiseksi".

Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä, että saiko Latvian Presidentti myös sen lähes 1 miljardin dollarin lahjusrahan, jota myös 940 miljoonaa dollaria tyrkytettiin tuolta kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n puolelta Valko-Venäjän Presidentti Lukashenkolle näitä pakkokaranteeneja vastaan.

IMF kun toimii tämän COVID-19 ja korona valepandemiaoperaation rahoitus- ja lahjontakeskuksena. 

Sieltä lahjotaan näiden lukuisten maiden Presidentit hyväksymään tämä operaatio, jonka tarkoituksena on tuhota EU-maiden talousjärjestelmä ja saattaa ne polvilleen, jotta tämä talouden nollaushanke, eli The Great Reset saadaan lopulta esiteltyä maailmalle.

Tämän hankkeen on määrä alkaa tammikuussa 2021 EU-maissa. Siihen kuuluu olennaisena osana EU:n kansallivaltioiden alasajo, joka on osa tätä EU:n liittovaltion sisäänajo suunnitelmaa. Eihän ilman sitä muuten tällainen onnistuisi, että Saksa kaappaisi vallan käsiinsä ja saisi ajettua muut velkaantuneet EU-maat samaan nippuun ja yhteen liittovaltioon.

Mutta tämän hankkeen perimmäinen tarkoitus on saattaa Saksan liittovaltiohanke maaliin ja EU-maiden väestön huomio on saatu harhautettua tällä valepandemia Koronalla.


Joten kun ihmiset pelkäävät sillä välin koronaa, niin samaan aikaan nämä elitistit Maailman talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwabin johdolla aikovat sitten esitellä talousjärjestelmän nollaushankkeen jo vuoden 2021 alussa.

Schwabhan sanoi jo muutama kuukausi sitten, kuinka koronapandemia on antanut heille ainutlaatuisen mahdollisuuden uudelleenkäynnistää koko talousjärjestelmä koko maailmassa.

Yksinkertaisesti tämän talouden nollaushankkeen perimmäinen tarkoitus on putsata kansallisvaltioilta kaikki ja viedä tuhkatkin pesistä, koska siihen operaatioon kuuluu kaiken omaisuuden takavarikointi valtioille. Eli et omistaisi sen jälkeen enää mitään ja sen jälkeen olisit täysin riippuvainen valtion globaalista perustulosta ja nämä suurkorporaatiot vain vuokraisivat palvelujaan sinulle.



Ei olisi enää mitään itsenäistä Suomea... Ei olisi Suomen valtiota.

Olisi vain sotilasdiktatuuri Saksa, jonka Gestapo ulottaisi valtansa yhä syvemmälle EU:n perukoille ja ajaisi ihmiset näihin rokotejonoihin vaarantamaan henkensä, jotta hölmöt ihmiset vielä luulevat, että rokotusjono olisi paluu normaaliin. 

Mutta siinäpä se asia onkin, että koska nämä tätä agendaa ajavat elitistit ovat miltei kaikki täysin empatiakyvyttömiä ja kylmää älyään käyttäviä psykopaatteja, niin nämä koronahuijarithan ovat kiihottuneita näistä jo tähän mennessä onnistuneesti toteutetuista itsemääräämisoikeuden riistohankkeista.

He kun ovat satanisteja ja nämä valkokauluspsykopaatit vielä perustavat ihmiskuntaa alistavana keinonaan mm. mustaa magiaa, johon lukeutuvat jo pelkästään nämä jatkuvat valemedian matrat ja määräykset, joilla on tarkoitus vain alistaa ihmiskuntaa.

Nämä roistot kuuluisivat sinne minne aurinko ei paista ja he ovat niitä maailman vaarallisimpia terroristeja. Mutta arvaattekos, että minkälaisen kohtelun he ovat antaneet näille ihmisryhmille, jotka ovat nähneet jo tämän kansainvälisen tason huijauksen läpi ?

Heidät mm. nähdään suureksi poliittiseksi uhkatekijäksi, joita valemdian toimittajat ovat jo vuosikausia haukkuneet mm. salaliittoteooretikoiksi, vaikka nämä ihmiset ovat kyllä keskivertoa ihmistä huomattavasti älykkäämpiä ja he ovat näitä oikeita kriittisiä ajattelijoita, joita ei vielä mikään feikki-tiede instituution harhat ole saaneet sekoitettua heidän kriittistä ajatteluaan.

Lähteet: IS

MTV UUTISET