http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 14, 2020

Bill Gates: Voimme palata takaisin normaaliin vasta vuonna 2022


Microsoftin ex pääjohtaja ja GAVI rokoteyhtiöstään tunnettu Bill Gates oli jälleen vieraana valemedia CNN:n uutiskanavalla.

Toimittaja kysyi sitten, että milloin Gates arveli että voimme palata uuteen normaaliin vasta vuonna 2022.


Bill Gatesilla kun on se YK:n ja WHO:n korona käsikirjoitus, niin ei hän sitä paljasta, että koronavirus hysteria huijaus on määrätty päättyvän vasta 31.03.2025 

Siinä ajassa ehtii vielä vaikka mitä tapahtua ja globaali ruokakriisikin on näillä elitisteillä suunnitelmissa sekä koko talousjärjestelmän alasajo, jota he itse nimittävät operaatioksi nimeltä The Great Reset.

Heidän mielestään se on hienoa, kun ajetaan yksityisyrittäjät tuhoon ja ryöstetään vielä heidän omaisuus siihen kaupan päälle.

Globalistihan on siis henkilö, joka uskoo talous- ja ulkomaanpolitiikkaan niin, että se tulisi suunnitella kansainvälisesti eikä vain jonkin tietyn maan edun mukaisesti. Ex pääministeri Alexander Stubb totesi, että jako globalisteihin ja lokalisteihin on korvannut vanhan oikeiston ja vasemmiston.

Mutta jos nyt totuus laitetaan tähän pöydälle, niin todellisuudessa mitään oikeeta ja vasenta politiikkaa ei ole ollut olemassa, koska nämä ismit ovat olleet vain niiden kokijoiden mielikuvituksessa. 

Jos uskot kuuluvasi vaikka jonkin arjalaisgermaaniseen rotuun, joka on herrarotu, jota Saksa johtaa, niin riittävän kauan kuin tuollaiseen suggestiiviseen rotuoppiin uskoo, niin lopulta tuollaisesta arjalaisesta rotuopista tulee sinun todellisuuttasi ja aivan samalla tavalla toimii tämä poliittinen aivopesu, jossa ihmisyksilöitä niputetaan vain tiettyyn lokeroon, mutta eipä huomaa näihin puolueisiin kuuluva ihmispoloinen miten niitä mm. vasemmistoakin ohjataan jo tänä päivänä mm. George Sorosin kaltaisten pelurien rahoilla ja sitä vanhaa setämiestä ei kiinnosta todellakaan pelastaa ilmastoa tai maapalloa, vaan hän laittaa mm. Antifan mielenosoittajat kivittämään yksityisyrittäjien liikkeitä hajalle, jotta taas globalistien kauppakeskuksien kilpailijat saadaan nurin.

Rahan ja vallan ahneus täällä se suurin syöpä on, johon on ainoa yksi lääke ja se on rakkaus. 

Rakkautta ei ole näillä lähes sieluttomilla globalistisilla suursyömäreillä, joiden ruokahalu on muuttunut pienyrittäjien popsimiseksi.

Heillä on niin suuret kidat, että pienyrittäjien konkurssit maistuvat heille yhä suuremmalla volyymilla ja nämä IMF:n pankkiirit nauravat oikein räkäisesti kun joku pieni yrittäjä tekee vaikka itsemurhan. He saavat kiksejä näiden yrittäjien sortamisesta ja tuhoamisesta.

Globalismi toimii kuin puskutraktori ja hajoittaa heikommat tiilet alleen. 

Mutta jos nyt liike-elämästä puhutaan, niin nämä globalistit kyllä edustavat talousjärjestelmässä ihan puhdasta rikkaruohoa, koska nämä seteliselkärankamiehet eivät kykene itse tuottamaan mitään, koska heiltä puuttuu sellainen asia kuin luovuus. 

Heillä on käytössään vain kylmä äly ja psykopaatteina kykenevät sitä kyllä käyttämään äärimmäisen tehokkaasti. Mutta eihän tämä globalisaatio toimisi, ellei olisi niitä sen polttoainetta, eli palkkaorjia globalistien lypsylehminä.

Mutta kyllä tämä moderni maaorjuus vielä päättyy, kunhan sen aika tulee ja se tapahtuu vasta silloin, kun tämä länsimaalainen kapitalistinen yhteiskunta tulee tiensä päähän ja viimeinenkin tehtaan piippu sammuu.

Ja sitten kun nämä Vihreän puolueen ilmastosekopäät päästetään hallitukseen, niin sieltä tulee polkupyörävero, happivero, kävelytietulli jne. 

Heidät on jo aivopesty koulussa uskomaan tähän dystooppiseen ilmaston tuho agendaan ja he eivät näe, että näitä vallan naruja vedellään aina Vatikaanista asti, jotta nämä jesuiitat ja muut vallan kulisseissa vaikuttavat elitistit saisivat lopulta aikaiseksi tämän dystooppisen maanpäällisen helvetin nimeltä Uusi Normaali (Uusi Maailmanjärjestys).

Nämä elitistit ovat niin hulluja sekopäitä, että he aikovat jättää mm. nämä turvavälit voimaan tämän feikkipandemia koronan jälkeenkin ja yrittävät tuoda tulevaisuudessa näitä sekopäisiä lakeja, ettei enää pariskunnatkaan saisi olla yhdessä, koska YK AGENDA 21 kieltää lopulta miehen ja naistenkin välisen seurustelun, sekä perheen perustamisen.


Tämä on aivan totaalisen sekopäinen suunnitelma koko ihmiskunnan alistamiseksi, mutta eivät nämä depopulaatiotaan suunnittelevat elitistit kuitenkaan enää pääse pakoon näitä tulevia Vesimiehen ajan energioita, koska tämä planeetta kokee kohta niin voimakkaan tietoisuuden tason syklin muutoksen, että muutos on väistämätön.

Vaikka nämä valtaeliitin tavoitteet maailman väestön vähentämiseksi ovat niin radikaaleja, että jäljelle jäisi enää lopulta tuo 500 miljoonaa ihmistä, jonka nämä elitistit kaiversivat jo siihen Georgian Guidestonesiin pystyttämäänsä kivimonumenttiinsa.


Vaikka näillä Illuminaateilla on tuo salainen ja satanistinen ylipappiskultti, jolla on tuo hanke koko maailman ihmiskunnan alistamiseksi ja orjuuttamiseksi, niin emme me ole aseettomia näitä parasiitteja vastaan.

Tässä on Valon Voimat meidän puolella sekä Valon Galaktinen Liitto.

Valon galaktinen liitto saa valtuuksia yhtä samalla tahdilla, kuin myös tämän pimeän puolen seurakunnat alkavat jo raottaa näitä psykopaatin naamareitaan, kun pistivät jo nämät karanteeni sulkutilat päälle.

Joten kun tämä karanteeni kortti on kohta heillä käytetty, niin tässä alkaa jo illuilta loppumaan keinot. Heillä on vielä muutamia ässiä hihoissaan ja niitä ovat mm. 

- Internet liikenteen katkaisu sähköverkot lamaannuttavalla kyberiskulla (Tästä Maailman talousfoorumin johtaja Klaus Schwab jo vihjaili muutama kuukausi sitten).

- Lavastettu alien invaasio (PROJECT BLUEBEAM)