http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 07, 2020

WHO:n virkailija: Saatamme joutua tunkeutumaan koteihinne voimalla ja poistamaan lapset



Maailman terveysjärjestö WHO:n virkailija sanoi sen nyt ääneen, että saatamme kohta joutua käyttämään voimaa ja tunkeutua ihmisten koteihin ja poistamaan sieltä lapset.

Tästä perheiden hajoitusoperaatiosta on liikkunut kahdenlaista tietoa, että tämä operaatio olisi tarkoitus toteuttaa maailmalla jopa 2 vuoden kuluttua.



Mutta WHO:lla on sen verran psykopaatteja virkamiehinä sekä johtajina, että he eivät malta odottaa, että kunnes he pääsevät tositoimiin antamaan poliiseille määräyksiä Suomen kaikkien perheiden huostaanotoista ja näiden perheiden hajoittamisesta voimakeinoin käyttäen apuna virkamiesväkivaltaa.

AGENDA 21 U.N World Domination Program !

YK Agenda 21, joka laitettiin alulle Rio de Janeirossa vuonna 1992 kieltää perheiden perustamisen, jonka säädökset olisi WHO:ssa määrä tulla voimaan tulevaisuudessa.

Vartijat hakevat lakolla palkkaa ja arvostusta – ensimmäisenä ...

Viime aikoina useilla vartijoilla jotka ovat luontaisia psykopaatteja ja sadisteja on noussut kusi päähän ja he rakastavat tätä tilannetta, kun nyt he saavat käyttää enemmän valtaa kuin aikaisemmin komennellessaan Suomen kansalaisia.

Mutta tässä kohtaa olisi nyt jo aika ymmärtää, että tämä satanistisen kultin nimeltä DEEP STATE, tai ILLUMINATI tai Cabal... Milläpä nimellä tätä nyt haluaa kutsua.

Niin tämän salaisen kultin verhoja vedetään jo pois heidän edestään he ovat kauhuissaan, kun tämä heidän suunnitelmasa tulee nyt julki jo The Daily Telegrahp lehdessä maailmalla.

Ja kun nyt varhaisheränneiden määrä kasvaa, niin nämä pelottomat ihmiset muodostavat nyt sellaisen kilven ja vastuksen, että siitä on kiinni koko tämän planeetan tulevaisuus onko se tie orjuuteen vai vapauteen ja sen päätämme me.

Joten avaa sydämesi nyt totuudelle äläkä pelkää.

Jolloin sinusta tulee tuo totuuden voiman käyttäjä ja käytä sitä voimaa vastuullisesti auttaen muita kanssaveljiäsi ja sisariasi.

TRUTH, HONESTY, AND GOODNESS | Foster Goes Fishing!

Nämä satanistisen varjohallinnon sinullekin asettamat kahleet olivat vain psykologisia ja nyt nämä heidän Luciferin ajoilta langettamat psykologiset kahleet irtoavat ja ihmiskunta voi nyt päättää sen omasta tulevaisuudestaan, että olemme vapaita ihmisolentoja, emmekä enää tarvitse ulkopuolista holhousta.

Sinä olet vapaa.

Mielesi on vapaa.

Lakkaa uskomasta valemediaan, niin tuo varjohallinnon voima ei enää ulotu sinuun.

Maailman kulissit kaatuvat nyt ja totuus tulee julki. Levitä sitänkin tätä totuutta, niin saamme tämän muutoksen vieläkin voimakkaammin aikaiseksi. Sillä tällä joukolla me olemme vahvempia kuin nämä Valkoiseen Taloonkin piiloutuneet Deep Staten elitistit.

Meillä on voima, heillä melkein kaikki maailman rahat.

Nyt he aikovat tuhota maailman talousjärjestelmän ja tarjota digitaalista maailmanvaluuttaa tilalle.

Jos me paljastamme heidän juonet etukäteen, niin tämä heidän suunnitelmansa saattaa epäonnistua, koska Bill Gates haluaisi laittaa ihmisten käsiin digitaalisen tatuoinnin, joka on se Raamatussakin mainittu pedon merkki.

Tämä heidän suunnitelmansa on, mutta meidän ei tarvitse alistua sen edessä, koska valintanne on täysin sinun, että suostutko nöyrtymään näiden tyrannien edessä ja kertomaan lapsenlapsillesi, kun he mahdollisesti kysyvät, että "mitä sinä teit silloin kun vuonna 2021 ihmisille tarjottiin rokotusta ja digitaalista tatuointia käteen sekä mikrosirua... mikset vastustanut sitä".

Ja sinä saatat vastata, että "Minä pelkäsin ja kävin kaupasta hakemassa kaikki jäljellä olevat vessapaperit pois sekä tottelin hallituksen määräyksiä pitää maskia päässä, vaikka sillä ei kuitenkaan ollut mitään merkitystä.

Koko planeettamme on nyt tien risteyksessä, jossa sillä on kollektiivisesti valittavinaan seuraava tie joko täydelliseen orjuuteen tai vapauteen.

Ja valinta on sinun.

Koska meidän yhteinen energiamme muodostaa sen kollektiivisen synergia-aallon, jolla tämä muutos tapahtuu jompaan kumpaan suuntaan.

Kuva

Tämä 05.04.2020 tapahtunut planetaarinen meditatio oli hyvin voimakas, joka muutti jo tätä planetaarisen aikajanan linjaa sillä tavalla, että tämä optimaalinen aikalinja on nyt jo paljon lähempänä mitä arvaammekaan.

Tuo osoitti sen, että kuinka meditaatiolla on suunnaton voima tuoda tänne enemmän valoa.

Ja tämä valo sekä totuuden voima on se, jota nämä varjohallituksen satanistit pelkäävät yli kaiken, koska se tekee heidän aseensa meitä vastaan, eli pelon voiman vaarattomaksi neutralisoimalla sen rakkaudella.

Tämän vuoksi meditoinnilla on valtava merkitys tässä planetaarisessa ja kosmisessa muutosprosessissa. Joten meditoikaa ja lähes paras paikka sitäkin on tehdä ulkona jossain sellaisessa paikassa, jossa maasta tulee jo itsessään se energia, jolla teidän auranne puhdistuu valolla.

Esimerkiksi Helsingissä Sibeliusmonumentti on sellainen paikka, jossa tällainen vastaava energiavortex löytyy ja sieltä tulee valtava energia maasta ylös puhdistaen aurasi, eli energiakenttäsi, jolloin on jopa melkein yksi hailee, että meditoiko sillä hetkellä vai ei, koska olo on lopulta kevyt.


Lähteet: WHO

 Riikka Söyring blogi