http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 12, 2020

Hollywood ja CIA toimivat yhteistyössä



Teksti: Teemu Vehkala

Youtubeen ilmestyi muutama päivä sitten varsin mainio englanninkielinen dokumenttielokuva OUT OF SHADOWS, jossa paljastetaan Hollywoodin salat.

Holly - Wikipedia

Tiesitkö, että mistä sanat Hollywood tulee ? 

Holly on punainen marja, joka on syötynä myrkyllistä.



Muinaisina aikoina druidit, jotka olivat roomalaisten tekstien perusteella mm. Britteinsaarilla ja Galliassa kelttiläisten väestön keskuudessa vaikuttaneita pappisluokan jäseniä, jotka harjoittivat erilaisia rituaalejaan.

Sana druidi lausuttiin alunperin dru-vid tai dru-vind, joka tarkoitti tietäjää.

Niin näitä punaisia Holly marjoja druidit käyttivät rituaaleihinsa, jonka aikana he langettivat loitsujaan kansoilleen.

Hollywood-kyltti, Los Angeles - Liput ja kierrokset | GetYourGuide.fi

HOLLYWOD sanat siis tulevat näistä druidilaisilta ajoilta olleista holly marjoista, joita käytettiin sen ajan väestön kontrollointiin, kun druidit langettivat heille loitsujaan.

Mutta nykypäivän Hollywood tekee nämä loitsunsa vähän eri tavalla, koska 1950-luvulta lähtien Hollywoodiin muutti CIA, jonne se perusti toimistonsa.

Tähän päivään asti Hollywood ja CIA ovat tehneet jatkuvasti yhteistyötä.



CIA keskittyi 1950-luvulla mm. MK ULTRA hankkeessaan siihen, että miten elokuvateollisuutta saadaan käytettyä psykologisessa sodankäynnissä jne. 

Alleged Vault 7 leaker trial finale: Want to know the CIA's ...

Luulisi tuon dokumenttielokuvan jälkeen muutaman sen katsojan päivittäinen tv:n tuijottaminen jäädä vähemmälle, kun heille selviää miten mielenkiintoinen on tämä maailma.

Kuten tuo dokkarin yksi päähenkilö, joka työskenteli ensin pitkän tovin Hollywoodin eturivin stunt-miehenä kertoi, että siinä vaiheessa kun tämäkin Hollywoodin ja CIA:n välinen yhteys satanistikultteineen paljastuu, niin se on sen jälkeen sarjassamme parhaiten kerrottu tarina ikinä (The Greatest Story Ever Told).




Televisio on ehkä tärkein kapistus mitä tulee maailman ihmisten aivopesuun ja mistä englanninkielisistä sanoista se melkein muodostuu.

Tell A Vision = Kerro visio.

Sieltä löytyy paljon kanavia, joiden sisältö ja tehtävä on ohjelmoida sinua.

Uutisten tehtävänä on ohjelmoida sinua pelolla, jottet kykenisi ajattelemaan kriittisesti.

Uutisten sisällössä on sen takia paljon disinformaatiota, eli väärää tietoa, että sinua pystyttäisiin ohjelmoimaan helpommin ja pidettyä tuossa valveunessa, johon tuo tietoisuutesi perustuu.

TV-BRAINWASHING-02 – OffGuardian