http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 25, 2020

Friiraider (free rider) - Uusi koronatrendikäs nimi dissidenteille

Dissident Stock Illustrations – 170 Dissident Stock Illustrations ...

KORONA-kriisi sai aina uuden nimityksen aikaiseksi EU:n poliittisesti vainoamille dissidenteille.

Nyt heitä kutsutaan friiraidereiksi, eli vapaamatkustajiksi jotka kehtaavat kulkea kaupungilla korona rajoituksista piittaamatta.



Nyt tätä vapaamatkustus ilmiötä ovat aina tutkineet kuulemma Bielefeldin yliopisto, jossa yhteydessä lehtori Leena Paaakkari ja Orkan Okan kirjoittivat tästä asiasta The Lancet Public Health lehteen.

Nyt sitten Suomen korruptoitunut hallintokin joutuu olemaan mukana tässä juonessa, että kohta alkaa virkavalta jahtaamaan EU:n dissidenttejäkin tällä "koronatartuntasovelluksella".

Voidaan aina vetää se KORONA-kortti esiin, vaikka jahdattaisiin poliittisesti vainottuja toisinajattelijoita, joita halutaan siirtää lukkojen taakse. Mutta heilutellaan sitten KORONA korttia, niin tällä muuttuu kaikki pelisäännöt, kun vaikka se KORONA tartuntakin sieltä saadaan tekaistua keinolla millä hyvänsä, kun nyt kerta vallanpitäjille on tällaiset fasistiset aseet nimeltä KORONA annettu nyt käyttöön.

Mutta juuri tältä mielivaltaiselta fasismilta ja totalitarismilta meidän täytyisi nyt pystyä suojautumaan. Koska nämä kuin pelkäävässä lammaslaumassa kulkevat ihmiset kulkevat nyt tuolla hengityssuojaimet päässä, eivätkä he ymmärrä vieläkään, että COVID-19 ei ole mikään virus, vaan se on pelkkä eksosomi.


Lähteet: Iltalehti