http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, huhtikuuta 27, 2020

Jeffrey Epsteinin kokki kuoli juuri ennen oikeudenkäyntiä



Viime syksynä sellistään kuolleena löytyneen miljardööri Jeffrey Epsteinin yksityinen kokki kuoli nukkuessaan väittävät tiedotusvälineet.

Hänen oli määrä todistaa käynnissä olevassa Epstein oikeudenkäynnissä, mutta nyt 62 vuotias Andy Stewart (kuvassa) vaihtoi hiippakuntaa ennen oikeudenkäyntiä.

Peter Beard the celebrated fashion and wildlife photographer has died at the age of 82, his body was found near his beach cottage in Montauk, New York. He suffered from dementia and vanished from his home three weeks ago

Epsteinin valokuvaajana toiminut Peter Beard löydettiin myös kuolleena juuri vähän aikaa sitten oltuaan ensin 19 päivää kadonneena. Beard oli kuollessaan 82 vuotias.

Beardin ruumis löydettiin hänen kotinsa läheltä New Yorkin, Montaukista metsäiseltä alueelta.

Jeffrey Epstein Accuser Names Bill Richardson, Glenn Dubin, Prince ...

Luonnollisesti Epstein ei voi enää haudan takaa tilata näiden hänen oikeudenkäynnin todistajien hiljennysoperaatioita, mutta sitä voi hyvin tehdä nämä vielä ns. elävien ja pyörtyneiden kirjoissa olevat pedoringin jäsenet.

Jo selvääkin selvempää se on, että vaikka Epstein hoideltiin hiljaiseksi vankisellissään, niin tällainen samanlainen Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kiristystoiminta ja lapsiprostituutio jatkuu edelleen, mutta jossain muualla.

Kun Mossadilla löytyy myös muita kiristäjiä, joista lehdet eivät juuri kirjoittele mitään.

Nadia Marcinko  with model  Zuzana Gregorova.

Väitetään, että Epstein lupasi monelle nuorelle alaikäiselle tytölle yksityisellä Lolita saarellaan tekevänsä heistä myöhemmin tähtiä. 

Mutta ei vieläkään nämä Hollywoodin elokuvatähdet ole uskaltaneet kertoa, jos he joutuivat alaikäisenä Epsteinille töihin. Kun siinä voisi muuten sen naistähden ura kokea melkoisen laskun.

Lähteet: https://jeffreyepsteinpodcast.com/2020/04/25/epstein-chef-dies-in-his-sleep/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8237313/Peter-Beard-celebrated-photographer-legendary-playboy-dead-19-days-missing.html