http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 23, 2020

Business Finlandin myöntämistä koronatuista aloitetaan kulissitutkinta

Elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk).

Teksti: Teemu Vehkala

Näyttäisi selvästi siltä, että Suomen kansalaiset ja eteenkin pienyrittäjät vetivät puruja nokkaan noista Business Finlandin van tietyille yrittäjille myönnetyistä jopa 100 000 euron suuruisista koronatuista (hillotolpparahoista). 

Joten nyt kiukustunutta Suomen kansaa täytyy saada rauhoitettua, joten nyt elinkeinoministeri Mika Lintilä ilmoitti eilen tiistaina, että kuinka kaikille osapuolille on parhaaksi, että tarkastus tehdään, koska epäilyksen varjoa on heitetty aika paljon päälle.

Mutta edelleenkään Suomessa ei ole sitä perustuslakituomioistuinta, joka olisi se ainoa oikeudellinen elin, joka voisi tutkia näiden virkamiesrikollisten virkarikoksia tai väärinkäytöksiä.

Nyt niitä tutkii näiden poliittisten hillotolppamiesten kaverit.

Kun sen Demla ry:n jäsenetkin kuuluvat samoihin purjehdusseuroihin, niin revippä siitä vielä oikeutta itsellesi, kun Suomen käräjäoikeudenkin tuomarit, syyttäjät, lautamiehet sekä lakimiehet kuuluvat samoihin purjehdusklubeihin ja istuvat samoissa pöydissä.



Niin kauan kuin nämä yksityisomisteiset pankit on päästetty valtaan, niin maitamme johtavat heidän lahjomat virkamiesrikolliset.

Se valtahierarkia menee näin, että siellä on ylin pankkijohto Sveitsin Baselissa BIS-pankissa.

Siitä alaspäin tulevat taas Maailmanpankki.

Tästä alaspäin mennään jo Euroopan keskuspankkiin (EKP).

Sieltä lainataan rahaa näille Suomessa toimiville pankeille, joista taas asiakkaat sitten lainaavat nämä asuntolainansa jne. 

EKP toimii myös valtioille lainaajina.



Mutta tämä salaisuus on siinä, että joka vuosi kun pankit saavat aikaiseksi tuon 5 prosentin vuosikoron, niin sitä ei luotu millään velkasopimuksella, kuten tavallista kiertoon syntyvää rahaa. JOten siksi näiden ylemmillä tasoilla toimivien pankkiirien täytyy ottaa tämä 5 prosentin vuosittainen korkoprosentti jostain muusta sopimuksesta, jolloin tämä aiheuttaa vuosittain jatkuvasti maailmanlaajuisen taloudellisen alijäämän, joka on johtanut siihen, että työpaikkoja on yhä vähemmän ja kilpailu kiristyy sekä taloudellinen kurjuus.

Eli työttömät eivät ole siihen sittenkään syyllisiä, kuten monet työläiset on opetettu luulemaan, vaan tämä massatyöttömyyskin on miltei täysin näiden pankkien syytä.

Näin on siis olemassa tämä jatkuva pankkien 5 prosentin vuosikorko, joka tekee jo 10 vuodessa 50 %

Kun se tekee 20 vuodessa jo 100 prosentin puhalluksen talousjärjestelmiimme. Joten se rahatalouden alijäämä kasvaa koko ajan ja muistuttaa kuin jotain ydinräjähdyksen aiheuttamaan suurta kuoppaa, johon putoaa yksityisyrittäjiä sekä velkaantuneita.

Ja nämä pankkiirit ovat kuin vampyyreita, jotka imevät kaiken pääoman mitä vain pystyvät ihmisistä pois keinolla millä hyvänsä.

Joten onko oikein, että näillä korruption huipulla toimivilla poliitikoillakin on sitten aina vielä se kuukausipalkkojensa lisäksi heille annettu luottokortti käytössä, jolle on talletettu tietty lahjontasumma Sveitsin tileille, joilla nämä korruption edessä altistuneet poliitikot voivat sitten höylätä sitä Sveitsin tilien pääomaa tuolla päättymättömällä muovikortilla sen edestä, että ovat myyneet sielunsa sen vuyoksi, että Suomen kansalaiset olisivat köyhiä ja velkaorjuudessa.

Toinen Starbucks avattiin Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Olisi jo ehkä korkea aika tajuta se, että nämä Pankki-illuminaatit eivät salli minkäänlaista vapaata kilpailua, koska nämä n. 150 monikansallista yhtiötä pyrkii raivaamaan kaikki kilpailijat tieltään pois. Joten kahvilat on silloin muutettava Starbuckseiksi.

Jos Jeesus muutti veden viiniksi, niin Starbucks muuttaa pienyrittäjien kahvilat Starbuckseiksi.



Näiden teollisuusjättien kanssa onkin jonkun pienyrittäjän melko haastavaa yrittää kilpailla.

Kyllähän siis näillä monikansallisilla yhtiöillä menee melko hyvin, kun niiden johtajien matkustusbudjetit ovat vuosittain miljoonaluokkaa.

Homma kun on niin, että jos meidän veronmaksajien täytyy elättää näiden rikkaiden pankkiirienkin kallis jetset elämä, niin kohta käy niin, että tulee jo huutava pula näistä KELA-tuilla töitä tekevistä matalapalkkatyöntekijöistä.

Kun taas nämä oikeistolaiset Kokoomuslaiset ovat usein äänessä ja ylistävät kuinka Suomeen täytyy saada lisää matalapalkkaisia työntekijöitä. Mutta nämä Kokoomuslaiset eivät itse ole valmiita edes päiväksi menemään niihin ylistämiinsä matalapalkkatöihin, koska niillä matalapalkkatöillä kustannetaan näiden oikeistolaisen tuottamatonta työtä tekevän rahaeliitin jetset elintaso.

Pin on Fairytales, curiosities, magic

Näin se Illuminatin valtapyramidi aikanaan rakennettiin, että tämä ylemmän tason eliitin jetset elintason laskun maksavat me tavalliset ihmiset, eli veronmaksajat ja veronmaksajat ovat näille pankkiireille puhtaita lypsylehmiä.

Mutta myös työttömät ovat heille lypsylehmiä, koska heillä voi taas monikansalliset yhtiöt ylläpitää tätä TE-keskuksen (ent. työvoimatoimisto) organisoimaa orjatyövoimaa, joka myöskin perustuu työttömien työnhakijoiden sinisilmäisyydelle, koska heidät huijataan laittamaan nimi sellaiseen paperiin, joka sinetöi heidän orjallistamisensa palkatta jonkun työvoimaviranomaisen organisoiman orjatyöpajan palvelukseen.

Esimerkiksi suomalainen toimisto- ja koulukalusteiden valmistaja Martela Oyj on hyödyntänyt paljon työttömillä työnhakijoilla täydennettyä orjatyöreserviään.

Facebookissa on jo useita vuosia toiminut tällainen ryhmä kuin Orjafirmat, jonne kootaan yrityksiä, jotka käyttävät orjatyövoimaa.

Nyt Kemira mm. etsii kesäksi orjatyöntekijää harjoittelijaksi Puolan, Gdanskin toimipisteeseen. 

Työnhakijaa kehoitetaan hakemaan tukea valtiolta tai Erasmus vaihto-ohjelmasta. Mutta lentolippu Puolaan, asuminen ja julkisen liikenteen lippu (Puolassa n. alle euron per matka) sisältyvät korvaukseen tästä orjatyöpaikasta.

Lähes jokaisella meistä on todennäköisesti laite, jossa on ...

Ei sentään vielä Suomen TE-keskukset etsi suomalaisia työttömiä lähtemään Kongoon kaivamaan paikallisten lapsien kanssa Kobolttia KELA tuilla, kun palkkaa ei ole varaa maksaa.

Tinan ja koboltin tuotanto elektroniikkaan Kongon demokraattisessa ...

Lapsityövoimalla kaivettua kobolttia hyödyntävät mm. Apple, Daimler, HP Inc. Huawei, Lenovo, Microsoft, Samsung Electronics, Samsung SDI, Vodafone Group, Volkswagen, ATL, Sony jne. 

En tiedä sitten, että maksaisiko se Applen IPHONE yli 2000 euroa, jos näille afrikkalaisille lapsikaivajille jouduttaisiin maksamaan heidän paikallisen työehtosopimuksen mukainen palkka ? 

Siitä puhelimesta tulisi Etelä-Suomessakin sn jälkeen hyvin nopeaan WestendPHONE.