http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 14, 2020

Bill Gates: Tavoitteenamme on rokottaa 7 miljardia ihmista RNA-rokotteella



Miljardööri Bill Gates kertoo, että tavoitteena olisi rokottaa 7 miljardia ihmistä RNA-rokotteella.



Suomen valtioneuvosto ilmoitti jo, että kuinka koronaviruksen vastainen taistelu noudattaa YK:n pääsihteerin vaatimuksesta YK Agenda 2030 kestävän kehityksen toimintaohjeita ja Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteita.

Olisi ehkä nyt korkea-aika paljastaa, että mitä se ilmastonmuutos on, jota täytyy ajaa läpi monissa maissa.

Sillä tarkoitetaan samaa kuin tuolla YK Agenda 2030 ohjelmalla, eli väestön harvennus.

Ilmastonmuutosohjelma on väestönharvennusohjelma, kuten myös YK:n Agenda 2030 ohjelmaan kuuluu myös väestön harventaminen.

Perheen perustaminen on myös kielletty kun YK Agenda 2030 ja YK Agenda 21 tulee tulevaisuudessa enemmän ajankohtaiseksi.

Nyt jo kiellettiin ihmisiä olemasta tekmisissä toistensa kanssa, koska turvaetäisyys täytyy säilyttää.

Tästä ei mene enää montaa kymmentä vuotta, kunnes lopulta YK tulee lapsiperheiden koteihin ja vie kaikki lapset valtiolle huostaanotettaviksi.

Sitten myös miehen ja naisen välinen seurustelukin kriminalisoidaan ja lapsenteko onnistuu enää vain heillä, joilla on varaa mennä spermapankkiin maksamaan sen 50 000 - 200 000 euroa per lapsi.



Tässä on YK:n propagandavideo Agenda 2030 ohjelmasta.

Todellisuudessa tässä YK Agenda 2030 ohjelmassa poljetaan ihmisarvoja.

Siihen kuuluvat myös monikulttuurisuuden ja humanitaarisen maahanmuuton lisääminen näissä EU-maissa, joissa vielä kulttuuri-identiteetti ei olla onnistuttu hajoittamaan.



Amazon fires… “MAINTAIN HUMANITY UNDER 500,000,000 IN PEPERTUAL ...

Georgiassa sijaitsevassa Guidestonesin kivimonumentissa lukee tämä teksti, että "Ihmiskunnan väkiluku on pidettävä 500 miljoonassa".




Mikäs se tämän pallon väkiluku on, jos luotamme googleen.

Se on 2020 vuonna 7 794 799 000

Bill Gates sanoo, että 7 miljardia ihmistä rokotetaan RNA-rokotteella.

Jos heistä kaikki saataisiin kuolemaan, niin silloin Googlen mukaan tänne jäisi enää jäljelle tuo 7 794 799 000 - 7 000 000 000 = 
779 miljoonaa ihmistä.

ID2020 Alliance' Will Combine Vaccinations & Implantable ID ...

Mutta se juoni onkin ID2020 ohjelma, johon kuuluu tuo RNA-rokote, jonka sisällä on nanokokoinen mikrosiru.

Se kuuluu osana tähän maailman terveysjärjestö WHO:n ID2020 hankkeeseen, joka on digitaalinen identiteetti ihmisille.

Bill Gates tulee mukaan WHO:n kuvioihin kun katsomme WHO:n rahoittajia, joista 80 prosenttia tulee Nestlé, Pepsico, Coca-Cola, Sanofi-Aventis, Sanofi-Pasteur, Exxon, Rio Tinto, Pzifer, Merck, Novartis yhtiöiltä.

Sitten sarjaan kuuluu myös rokotusintoilijat Bill ja Melinda Gates yhtiöineen.



RFID-sirut (radio frequenzy identification) ovat nykyään jo nanokokoisia. joiden kokoluokka on 22 mikronia, eli 0,022 mm.

Viidesosa keskipaksun hiuksen paksuudesta.


Koronaviruksen digitaalinen seuranta

Umberto Bacci kirjoitti Thomson Reuters -säätiön sivuilla, kuinka hallitukset turvautuvat yhä enemmissä määrin digitaaliseen seurantaan koronaviruksen vastaisessa taistelussa, johon kuuluvat myös kasvojentunnistussovellukset sekä älypuhelinten kautta tehty ihmisten seuranta.


GAVI niminen yhtiö ja sen yhteistyökumppanit ovat ottaneet ID2020 hankkeen hyvin vakavasti ohjelmiinsa, koska se antaa yksilöille kontrollin heidän henkilökohtaisista tiedoistaan muille kontrollereille.

GAVI on myös solminut yhteistyösopimuksen NEX- ja Simprint- yhtiöiden kanssa biometriikan käytöstä rokotekattavuuden parantamiseksi kehittyvissä maissa.

Esimerkkiksi jo nyt vastasyntyneiltä otetaan uudenlaisella menetelmällä sormenjälki, joka tallennetaan tietokantaan, josta voidaan sitten tulevaisuudessa valvoa, että lapsi on saanut rokotteita.



Tässä on yksi ID2020 propaganda video.

Jo pelkästään tämän ID2020 esittelyssä saa jo sellaisen kuvan, että hän joka ei suostu ottamaan tuota mikrosirua ihon sisäänsä ei voi sitten enää tulevaisuudessa edes äänestää, tai maksaa digitaalisesti eikä voi enää edes matkustaa rajojen yli, koska hänellä ei olisi enää tuota rajat ylittävää liikkuvuusvapautta.

Medium.com vuonna 2017 julkaisemassa artikkelissa ID2020 Summit Highlights and Key Takeaways mainitaan kuinka ID2020 yhteys YK Agenda 2030 hankkeessa käytettyjen kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa käy todella yhteen, joka kaikki tähtää maailmanlaajuisen ja globaalin ihmisten seurantajärjestelmän toteuttamista.

Nämä vallan verhojen takaiset psykopaatit ovat nyt vauhdissa ja korona hysteria antoi heille nyt lisää valtuuksia alkaa alistamaan koko planeettaa.

Bill Gates jopa sanoi äskettäin, että kuinka tämän rokotteen saamiseen menee vielä 18 kk aikaa. Joten nämä kansakuntiin suunnatut totalitaristisen maailmanjärjestyksen kiristystoimet tulevat aivan varmasti jatkumaan ja poliisiväkivalta, alkoholismi, perheiden hajoamiset, kansalliset mielenterveysongelmat, avioerot, massatyöttömyys, konkurssit, massatapahtumien kiellot tulevat seuraavina kuukausina lisääntymään räjähdysmäisesti.

Pelkästään Suomessa kuulemma alkoholin kulutuksessa on tapahtunut viime viikkoina yli 7 prosentin piikki ylöspäin.

Is Google watching its users - Top 10 conspiracies still believed ...

Pelin henki on kuitenkin se, että tämä parasiittien valtaeliitti saa voimansa vain ja ainoastaan meidän ihmiskunnan pelosta sekä vihasta ja näistä negatiivisista tunteista.

Että mitä vähemmän pystymme olemaan pelkäämättä, niin sitä vähemmän heillä on enää valtaa ujuttaa tuo CIA:n kehittämän psykologisen sodankäynnin taktiikat enää sinuun.

Sillä he pelkäävät itsenäisiä ihmisiä, jotka ovat jo heränneet ja tiedostavat tämän kaiken.

Siksi CIA:lla jo pelkästään on ollut vuosikymmeniä kestänyt toimintaohjelma näiden heränneiden ihmisten mustamaalaamiseksi sekä leimaamiseksi mm. hulluiksi.

Joukkovainonta (gang stalking) on myös yksi tiedustelupalveluiden operaatio, jonka ainoa tehtävä on yrittää saada tuhottua dissidentit keinolla millä hyvänsä.

Joukkovainonnassa (Gang stalking) on käytetty monia eri tekniikoita, joista vanhimmat ovat jo länsi-saksan STASI-ajoilta.

Kohteiksi joutuvat lukuisat toisinajattelijat ympäri maailman.


Lähteet: https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/taistelussa-koronavirustautia-vastaan-yhteistyo-on-kaikkien-etu

https://vastavalkea.fi/2020/04/08/who-suunnittelee-rahoittajineen-digitaalista-id2020-identiteettia/


http://www.unep.org/Documents.Multilingual/Default.asp?DocumentID=52&ArticleID=50&l=en , EurActiv 18 Sept. 2009, EurActiv 11/09/2009, Salon Seudun Sanomat/ Jan-Erik Enestam, Analys Norden, http://marxists.org/archive/marx/works/1847/communist-league/1885hist.htm, EUReferendum http://eureferendum.blogspot.com/2010/03/amazongate-part-ii-seeing-redd.html, The Herald Sun. com. au. 3 Nov. 2010 (Andrew Bolt), EU Parliament 8 Nov. 2010 , CNN Tech 18 Oct. 2010 , The Telegraph 27 Oct. 2010, CCRKBA (Citizens Committee for the Right to Keep and Bear Arms). US Civilian Inmate Labor Program http://patriotportal.yolasite.com/resources/CivilianInmateLabor.pdf ,  Eduskunnan hallintovaliokunta; Aselainsäädännön uudistamisen II vaihe; rikosylikomisario Tero Haapala, KRP, luottamuksellinen muistio hallintovaliokunnalle