http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 16, 2020

Helsingin Sanomien idioottimainen pääkirjoitus: Koronarokote pelastaa EU:n talouden


Teksti: Teemu Vehkala

Helsingin Sanomat julkaisi todella idioottimaisen pääkirjoituksen otsikolla "Euroalue taitaa lopulta tarvita pelastuakseen koronavirusrokotetta, sillä euromaat eivät näytä yhdessä pystyvän tarvittaviin ratkaisuihin".

On päiväkin selvää, että ne jotka kykenevät ajattelemaan tietoisesti näitä ajankohtaisia asioita, niin näkevät sen, että tämä koronakriisi ei ole itsestään syntynyt, vaan sille on aivan oma tilaus sekä agendansa, joka on koko maailmanväestön pakkorokotukset, joita Bill Gates ja nämä muut DEEP STATE:n roistot yrittävät seuraavan 18 kuukauden aikana.

The Mind Matrix | Design Alchemy | The Legacy Project

Heille kun on tullut hätä käteen, että ihmiskunta alkaa heräämään tästä Matriisista.

Matriisilla (Eng. Matrix) tarkoitetaan matematiikassa suorakullmaisiin riveihin ja sarakkeisiin jaettua taulukkoa, jonka alkiot ovat lukuja (usein reaali- tai kompleksilukuja), joita käytetään yleisesti kaksiulotteisen tiedon havainnollistamiseen sekä linearisten yhtälöryhmien käsittelyyn.



Oxfordin yliopistossa vaikuttava ruotsalainen filosofi Nick Boström on esittänyt simulaatiohypoteesissaan, että elämme jo simuloidussa todellisuudessa.

Viime aikoina yhä useammat tieteilijät ovat pohtineet, että ihmiskunta elää tietokonepelin kaltaisessa simulaatiossa ja että universumimme on hologrammi.

Fighting corruption, even when it's seen as a way of life ...

Terveyden- ja Hyvinvoinnin laitos käärii tällä hetkellä yli 8 miljoonan euron rahojaan, jotka he ovat saaneet rokotevalmistajilta, että he mainostaisivat jo nyt tätä tulevaa RNA-eksosomirokotetta, jota tullaan markkinoimaan meille koronaviruksesta pelastajana.

Mutta se mitä he eivät kerro on se, että kyseinen RNA-rokote on nanorokote, jossa on nanokokoinen RFID-mikrosiru, joka ottaa vastaan suoraan 5G verkkojen nopeat signaalit.

Eksosomit ovat ihmisen solujen muodostamia ja ulostamia ns. erilaisten rasvayhdisteiden suojaamia paketteja, joilla elimet viestivät toisilleen ja ne toimivat elimistössä vähän samalla tavalla kuin viruksetkin.

Eksosomeilla rasvayhdisteet ja viruksilla proteiinit.

Tätä koronavirus epidemiaa käytetään myös samalla talouden alasajo operaatioon, koska käynnissä on jo kohta pahempi lama kuin mitä vuonna 1929.

Kun nyt on käynnissä YK:n Agenda 21 ja Agenda 2030 operaatio, johon koronavirus kuuluu olennaisena osana.

Veren hapensitomiskyvyn heikkeneminen esimerkiksi liittyy suoraan sähkömagneettisen säteilyn, kuten vaikkapa 5G mastoista tulevan voimakkaan jopa yli 140 mW/m2 säteilyn aiheuttamiin oireisiin.

Tällainen voimakas 5G mastoista tuleva säteily lisää elimistöön eksosomeja.

RNA rokotteella olisi hyvin negatiivinen efekti tuolle eksosomien lisääntymiselle ihmisten kehoissa, joka johtaisi pidemmälti immuunijärjestelmän tuhoon.

Mutta oletettavasti Bill ja Melinda Gates Foundation on tämän itse pääviruksen rahoittajina keskustelleet CFR:n (Council on Foreign Relations) kanssa, että näitä eksosomi tyyppien voimakkuuksia lähetetään eri maihin eri vahvuuksilla ja esimeriksi Afrikan ja Intian sekä Aasian väestö on harvennuslistalla ykkösenä, koska näiden maiden köyhyysluokat eliitti pyrkii poistamaan keinolla millä hyvänsä, koska siellä ei ole näitä veroja maksavia lypsylehmiä.

Cyrus Vance – Wikipedia

Työttömiä nämä elitistit kutsuvat hyödyttömiksi suursyömäreiksi, joista tulisi päästä eroon keinolla millä hyvänsä. Tämän vuoksi Trilateraalisen Komission jäsen Cyrus Vance (kuvassa) loi tästä aina aikanaan tämän Global 2000 muistion.

The Deep State Conspiracy Is About to Go Into Overdrive

DEEP STATE

Tällä DEEP STATE käsitteellä tarkoitetaan salaista maailmanhallintoa, joka vaikuttaa Yhdysvalloissakin kyseisen hallinnon sisällä salaisesti.

Mutta kyse ei ole pelkästään Yhdysvaltoihin soluttautuneesta rikollisverkostosta, koska vaikka Clinton on amerikkalainen mafiasuku, jolla on ollut poliittisia virkoja aina USA:n presidenttiä myöten.

Niin tämä rosvokopla on n. 9000 ihmisestä muodostuva rikollissyndikaatti, jonka rikkaimmat tahot ovat nämä maailman 13 rikkainta sukua, jotka ovat mm. Rockefeller, Rothschild, Onassis, Kennedy, Astor, DuPont, Li, Collins, Van Duyn, Freeman, Russell, Reynolds ja Bundy



Näillä liikemies ja pankkisuvuilla on siis rahaa enemmän kuin vaikkapa sadalla Roope Ankalla.

Sillä jos vaikka pelkästään tämä Jacob de Rothschild täyttäisi sukunsa omaisuudella kahden euron kolikoita, niin edes iso urheiluhalli ei riittäisi kolikkojen säilytykselle, koska kyseisen suvun pelkät kultaomaisuudet ovat jotain 500 000 kuutiometriä.

All the gold in the world

Tässä näkyy pieni havainnos siitä, että kuinka paljon tätä kultaa on kaivettu maailmassa jo.... 166,500 tonnia.

One tonne of gold

Tonni kultaa tekee 59,3 miljoonaa euroa.

The Central Bankers' Theme Song: "Money, Money, It's a Rich Man's ...

Wall Streetin mm. CIA:n huumerahaa pesevät rikollispankit mm. Goldman Sachs, ESBC jne. suorittavat nyt tällä hetkellä tämän 2 kuukauden huhti-toukokuun aikana laajan ryöstö-operaation, jolla he putsaavat kymmeniä miljoonia ravintola- ja kahvilayrittäjiä konkurssiin, jotta heidän monikansalliset kilpailijayhtiönsä saisivat kilpailuedun ja nämä pankkiirit onnistuisivat putsaamaan näiden tuoreiden konkurssiyrittäjien omaisuuden pois. 

Syy kun on se, että nämä monikansalliset yhtiöt eivät siedä kilpailua, jonka vuoksi nämä globalistit vihaavat yksityisyrittäjiä sekä freelancereita sen vuoksi yli kaiken.

Koska näiden vallanahneiden Illuminaatien pankkiirien näkemys työntekijästä on aina se, jonka selkänahasta voi tuhokapitalistinen osingonsaaja repiä voittonsa, koska sillehän tämä pyramidihuijaukseen nimeltä velka perustuva talousjärjestelmä on perustunut.

Deflating: Worldwide helium shortage affects balloon business ...

Mutta tämä velkan sidottu pankkijärjestelmä ja rahajärjestelmä on nyt kokemassa pahan loppunsa, koska se poksahtaa kuin ilmapallo ja hajoaa osiin.

Mutta nämä kyseisen pyramidihuijauksen kehittäneet pankkiirit ovat kuitenkin niin kieroa sakkia, etteivät he omasta jetset elämästään suostu luopumaan millään hinnalla, joten sitten he aina lopussa maksattavat sikailunsa muilla, minkä takia tässä nyt tämän heidän jetset elämän sikailun kustannukset maksatetaan nyt näillä tuoreilla konkurssiyrittäjillä, joiden selkänahasta pankit pelastavat itsensä tältä konkurssilta, jonka jälkeen näitä pankkeja alkaa kohta täällä länsimaissa kaatumaan ja syntyy se talletuspako.

Tämä on jo nyt saanut asuntomarkkinoille kriisin, joka on alkanut nostamaan asuntolainojen korkoja.

Tuhokapitalismin kupla on poksahtanut ja lopulta lasku on maksettava, joten nämä pankkiirihuijarit keksivät sitten, että kehitetään koronabondit... Eli pistetään valtiot ottamaan vielä lisää velkaa.


Lähde: HS

TM/ Tekniikan Maailma

Global 2000 muistio (Cyrus Vance)