http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 14, 2020

Roger Stone: Bill Gates on saattanut laittaa koronarokotteisiin mikrosirut

Roger Stone, confidant of Trump and WikiLeaks connection, found ...

Teksti: Teemu Vehkala

Donald Trumpin ent. neuvonantaja ja pitkäaikainen poliittinen konsultantti Roger Stone uskalsi ottaa julkisesti puheeksi Bill Gatesin rokotepuuhat, kun hän sanoi amerikkalaisessa The Answer nimisessä radio-ohjelmassa että hänellä saattaa olla mikrosirut valmiina näissä tarjoamissaan rokotteissa.

Stone sanoi, että hänellä on muutama konservatiivi taustainen kaveri, joista osa ei usko tähän väitteeseen, kun taas osat hänen konservatiivisista ystävistään oli aivan yhtämieltä siitä, että näissä Gatesin tarjoamissa rokotteissa on mikrosiru.

Stone sanoi, että Bill Gates sekä nämä hänen taustallaan olevat globalistit yrittävät nyt pakkorokotuksia koko maailman ihmisille, jotta he saisivat mikrosirun jokaiseen ihmiseen tällä pallolla.

Stone sanoo vielä, että nämä rokotteet olisi jo testattu ja sanoi vielä, että "vain kuoleen ruumiini yli".

MARK OF THE BEAST: Secret plan to 'implant us all with ID chips by ...

Kun tämä Stone on jo sen tason kaveri, että silloin kun hän avaa suunsa, niin myös isot lehdet kuten NEW YORK POST antavat hänelle puheenvuoron, joka tässä tapauksessa juurikin uutisoi tämän asian julkisesti.

Että nyt tämä Gatesin Billin nanorokotteet RFID-nanosiruineen saivat nyt jo melkoista julkisuutta, joka varmasti herätää keskustelua aiheesta ympäri maailman.

Lähde: NEW YORK POST