http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 21, 2020

Business Finland antoi 100 000 euroa koronatukea - Mutta on itse sen asiakas

Miltton rakentaa luovuuden kohtaamispaikan entiseen ...

Teksti: Teemu Vehkala

Business Finlandin koronatuissa tapahtui vielä sellainenkin asia, että Business Finland jakoi eräälle miljoonatulosta tekevälle konsulttiyhtiölle myös 100 000 euroa hillotolpparahaa (koronatukea).

Mutta asiasta vieläkin mielenkiintoisemman tekee se, että Business Finland on itse tämän kyseisen miljoonatulosta takovan konsulttiyhtiön Miltton Groupin asiakas.

Miltton on vuonna 2001 perustettu viestintään, johtamiseen ja suomalaisten korruptiorahojen kierrättämiseen erikoistunut yritys.

Presidenttiehdokkaat | Kuusamo Project

Miltton oli se mainostoimisto, joka pestattiin Tasavallan Presidentti Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjan taustalle.

Miltton oli se, jossa keksittiin tämä TYÖVÄEN PRESIDENTTI termi Saulille, vaikka Sauli ei ole sitä työväkeä nähnytkään edes siellä investointipankinvarapääjohtajana.

Hakkerit isoilla apajilla - kohteena pankkiirit ja pääministerit ...

Euroopan union vetelee jo viimeisiään ja tässä eletään jo melkein kuin niitä aikoja vuoden 1991 Neuvostoliitossa, jolloin kyseinen perestroika oli jo vetelemässä viimeisiään.

Perestroikalla tarkoitettiin tuota Mihail Gorbatsovin hallinnon epätoivoista yritysta yrittää saada Neuvostoliiton talous kuntoon 1985-1991 vuosina.

Mutta vaikka tässä nyt Suomen ja koko EU:n talous sukeltaa aivan huippulukemia, niin ei ne kaviaarit tai hanhenmaksat lopu vieläkään näiden rikkaiden kapitalistisella veronmaksajen ryöstöllä rikastuneen eliitin pöydistä.

Heillä on nyt jo kova kiire vielä putsata viimeisetkin saaliit, kun he putsaavat nyt yksityisyrittäjien omaisuuden näiden pankkiirien taskuihin ja käyttävät siihen verukkeena koronakriisiä.

Euroopan keskuspankki (EKP) voisi milloin tahansa alkaa jakamaan elvytysrahaa näille velkaantuneille EU maille, mutta siihen he eivät suostu, koska EU perustettiin aikanaan näiden yksityisomisteisten Wall Street pankkien yksityiseksi hillotolpaksi.

Suomi on köyhtynyt EU jäsenyytensä aikana sen sellaiset yli 1600 miljardia euroa.

Tämä tekee sen vuoden 1994 loppuvuoden markan kurssilla melkoisen summan velkaa Suomen markoissa.

Eli sellaiset rapiat 9504 miljardia markkaa velkaa.

Mutta kuten kuulitte, niin SITRA:n ylijohtaja Jyrki Katainen sanoi, että velka on maksettava takaisin.

Eli tämä Suomen valtionvelka, joka on nyt se n. 110 miljardia euroa.

Tuo 1600 miljardia euroa on se määrä, jonka Suomen valtio on jo köyhtynyt EU vuosien aikana.

Eli työpaikkoja on lähtenyt Suomesta ja massatyöttömyyttä syntynyt vauhdilla jne. 

Tähän on vain yksi keino ja parannus, joka on Suomen ero EU:sta.

Ja koska nämä nykyiset vallanpitäjät ovat joutuneet myymään sielunsa EU-korruption edessä, niin heidän sopimuksensa Saatanalle on sinetöinyt Suomen kohtalon suoraan miltei korkeampien voimien käsiin.

Koska nämä pimeyden voimille työtään tekevät virkamiehet, jotka kumartavat Brysseliin ja Luciferille eivät ota vastaan käskyjä muualta kuin vain Brysselistä sekä sieltä, missä tämä salainen valtakeskittymä vaikuttaa.

Eli kun tajuatte, että se Isänmaa nimeltä Suomi on myyty jo silloin vuonna 1994 sinetöidyillä kaupoilla New Yorkilaiselle pankille, niin Suomi Oyj oli siitä 1. tammikuuta 1995 lähtien enää pelkkä yksityinen yritys, joka on rekisteröity Wall Streetille.

Eli Suomi on ollut yksityinen yritys, jonka tehtävä on tuottaa sen omistajille, eli näille Wall Street pankkiireille voittoa.

The Khazarian Bankster Cult That Hijacked the World – Veterans ...

Pyramidihuijaus toteutettiin sillä tavalla, että nämä maailman rikkaimmat pankkisuvut ja heidän edustajansa lahjoivat Suomen valtion päättäjät.

He muutamat miehet jotka sinne Kuningatar Elisabeth II:n huvijahdille meni käymään kesäkuussa 1992, saivat sen 100 miljoonaa dollaria lahjuksia salaisille Sveitsiläiselle tileilleen siitä hyvästä, että Suomi myytiin tulevan EU:n hallintaan.

Nyt näillä samoilla ketkuilla on uusi suunnitelma, johon kuuluu ensin eurovaluutan tuhoaminen ja sen jälkeinen jälleenrakennus.

Tähän suunnitelmaan kuuluu Saksan johtama liittovaltiohanke, jonka he tulevat sitten jossain vaiheessa ilmoittamaan.

Saksan poliittinen johto on jo tähän mennessä vaatinut EU:n komissiota ilmoittamaan mm. Ruotsille sekä Tanskalle, että heidän täytyy luopua kruunu valuutastaan viimeistään 2025 mennessä, jolloin tätä Saksan johtamaa liittovaltiota sitten aletaan rakentamaan.

Että onko Suomen kansalaisilta kysytty, että haluavatko he lähteä Saksan johtamaan neljänteen valtakuntaan, eli liittovaltioon.

Haluavatko Suomen veronmaksajat olla Saksan köyhiä lypsylehmiä, joita veronmaksajina käytetään edelleen hyväksi tämän Marxistisen paskan nimeltä EU ylläpitämiseen.

Kaikki tämä vapaa liikkuvuus, jota EU:ssa ennen oli on nyt poistettu ja Saksan johtamassa liittovaltiossa heillä on suunnitteilla eristää kaikki kaupungit, kuten tässä jo uudenmaanlääniä kokeiltiin eristää sen muutama viikko, joka myös saatiin kätevästi suoritettua "koronakriisin" varjolla.

Microsoft, IBM join Pope Francis to push for 6 AI principles ...

Nyt Vatikaani on lähtenyt IBM:n kelkkaan, kun se ilmoitti johtajansa Paavin toimesta jo helmikuussa, että se myös haluaa ottaa tämän kasvojentunnistusjärjestelmän käyttöön Euroopassa.

Psykopaatit ovat edelleen vallassa...

Psykopaatteja on edelleen näissä suuryhtiöissä, suuryrityksissä ja valtioiden johdossa.

Mutta mikä heidät sieltä pois ajaisi, kun kansakunnat on alistettu lähes Tukholman syndrooman kaltaiseen tilaan, jossa alistetut kansalaiset eivät uskalla nousta alistajiaan vastan.

Koska televisiot pauhaa edelleen kodeissa ja hypnotisoivat ihmisiä pysymään siinä turvallisen oloisessa valveunessa, että ei meillä mitään hätää ole. Kunhan se korona ei tule tänne, niin hyväksyn kaiken liikkumisvapaudenkin viennit ja muut perusoikeuksien polkemiset, kunhan se korona ei vaan tartu minuun.

Näin nyt hölmöt ihmiset eivät näe kuinka nämä tyrannit ovat jo ryhtyneet toimiin täydellisen perusoikeuksien lakkautushankkeidensa johdolla.

Että jos ovat valtioiden ihmiset antaneet jo näille fasisteille pikkusormen, niin se käsi lähtee tässä seuraavaksi ja sitten lähtee jalat sekä kaikki tämän valtiomuodon perustuslailliset oikeudet pois, koska enemmistö oli passiivisessa tilassa ja tuijottivat televisiota hypnoosissa kuten ennenkin.

Closed by covid-19 - Paying to stop the pandemic | Leaders | The ...

Suomi ja maailman on nyt poikkeustilassa.

Se on siinä tilassa, koska nyt nämä varjohallinnon pahikset yrittävät siirtää Uuden maailmanjärjestyksen (NEW WORLD ORDER) hanketta toimintavaihetta edemmälle.

Mutta se on sinun yksilönä tehtävä se valinta, että alistutko vai etkö.

Valinta on yksin omaan sinun.

Sillä tässä juuri piileekin se ero, että oletko yksilö, vai laumaeläin kuten muut monet ihmiset.

Laumaihmisiltä puuttuu tuo kyky ajatella ja tuntea asioita yksilöinä, koska he kulkevat muun lauman mukana, eivätkä ole vielä kykeneet herättämään tuota päivälläkin nukkuvaa mieltään.

Tämä tietoisuuden ja heränneen mielen vallankumous on se asia, jota nämä DEEP STATE:n vallanpitäjät pelkäävät yli kaiken, koska se tulee tuhoamaan tuon heidän fasistisen sekä totalitaristisen hankkeensa Uudesta maailmanjärjestyksestä.

Eivätkä he saa enää millään tuota keskiajan feodalistista orjajärjestelmää käyttöön edes tänä teknokraattisena aikana ja sen takia he ovat kohta liikkeellä rokottein ja yrittävät epätoivoisesti saada ihmisiä kohta pakkopiikille ottamaan Bill Gatesin tarjoamaa RNA-rokotetta, joka heidän mukaansa olisi pelastus koronavirusta vastaan.

Mutta mitään virusta ei ole, koska Covid-19 on pelkkä eksosomi.

Tuleva korona rokotus “koodimusteessa” voi olla jo pedon merkki ...

Gatesin motiivina on saada ihmiset mukaan tähän globaaliin ID2020-hankeeseen, jonka tarkoituksena on saada ihmisistä käveleviä vihanneksia, joiden ajattelukin saataisiin kontrolloitua paremmin, koska ruossa RNA-rokotteen sisällä on nanokokoinen RFID-mikrosiru.

Aplicação De Biochip No Rio De Janeiro - R$ 10,00 em Mercado Livre

RFID-teknologia perustuu radiosignaaleihin ja nanokokoinen mikrosiru on jo sellainen kapistus, että sillä voidaan vakoilla sitten tulevaisuudessa yksittäisiä ihmisiä, koska RFID-mikrosiru lähettää aina tunnetilat jne. 


Lähde: Iltalehti