http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, maaliskuuta 21, 2015

Valtiosihteeri kritisoi pääministeriä facebookissa, joutui myöhemmin esittämään julkisen anteeksipyynnön

Rappioituneen Suomen kulisseissa kuohuu. Valtionvarainministeriön ylin virkamies, valtiosihteeri Esa Suominen olisi krisitoinut pääministeri Alexander Stubbia facebookissa. 

"Ihmispolo ryntäilemässä ympäri mediaa pistämässä leikkauslistoilla "paremmaksi" ja puhumassa läpiä päähänsä. On varmasti kaikille paras, hänelle itselleen ja hänen puolueelleenkin, ettei hän hoida enää nykyisiä tehtäviään kuukauden kuluttua. Romahtamista ei ole koskaan kiva katsoa, ihmisiä me olemme kaikki," 

Suominen kirjoitti Facebookissa.


Nyt sitten valtionvarainministeri Antti Rinne (sd.) tuli julkisuuteen ja ilmoitti julkisesti, että toivoisi ettei valtiosihteeri Esa Suominen käyttäisi enää Facebookia.Nyt sitten Suominen joutui poistamaan koko kommenttinsa sekä tekemään siitä julkisen anteeksipyynnön. Näin toimitaan narsistipsykopaatin hovin alaisuudessa. Toimi hän sitten valtioneuvostossa tai missä muussakin työpaikassa, niin hän ei kestä koskaan julkista kritiikkiä. 
Voisin kuitenkin vannoa, että A. Stubb ei ole seuraava pääministeri. Koska se tehtävä siirtyy Keskustan Juha Sipilälle. Mutta samanlaisia USA:n hallinnon ja Naton perseennuolijoita on kepu täynnä. Että SUOMI OY AB alus on ajanut jo karille ja keskusta olisi upottamassa sen mereen. Koska jatkuvalla velan ottamisella ei tämä maa nouse.
Naton sotilasvallankaappaus on jo puoliksi toteutunut ja sen pysäyttäjänä ei voi olla enää kukaan muu kuin Suomen kansa. Tämä laajasti suomenruotsalaisista miljonääreistä koostuva eliitti yritti kaupata jo suomen saksalle 1917-1919 ja sai täällä aikaan sisällissodan. Nyt tuo temppu uusiutui, kun suomi myytiin käytännössä USA:lle.

Koko Euroopan Union on vain pelkkä USA:n hallinnon pelinappula ja tämän koko unionin takana ovat II-maailmansodan jälkeen mm. Sveitsiin varansa piilottaneet natsit.

Itsenäisyys on mennyttä niin kauan, kuin suomen nukkuva kansa sen hyväksyy. 

Alexander Stubb ei aja suomen etua, vaan hän on maanpetturi ja USA:n sekä Naton salainen kätyri. Kokoomus nostettiin vaalivilpillä valtaan vain sen vuoksi, että he lupasivat viedä Suomen Natoon. Älä siis äänestä tätä maanpetturipuoluetta tulevissa vaaleissa. Mutta huomioiden vielä sen, että persut sekä kepu ovat myös Nato maanpettureiden puolue, vaikka jälkimmäistä niin monet EU:n heinähatut äänestääkiin.