http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 09, 2015

Lasinpesunesteisiin kuollut EU-aikana jo yli 400 suomalaista 

Suomessa on EU-jäsenyyden aikana virallisten tietojen mukaan n. 400 ihmistä juoneet itsensä hengiltä lasinpesunesteellä. Eli kuolleet siitä tulleisiin metanolimyrkytyksiin. 

Vielä ennen EU jäsenyyttä metanolituotteiden kuten lasinpesunesteet myynti oli Suomessa tarkkaan rajoitettua. Mutta EU muutti kaiken. Suomi yritti tuolloin 90-luvulla vielä saada jäsenyysneuvotteluissa poikkeusluvan kieltää metanolin myynnin, mutta tämä ei onnistunut.

EU-jäsenyyden jälkeen vuoteen 2011 mennessä Suomessa oli kuollut viranomaisten mukaan 431 ihmistä metanoliin. Viranomaisarvion mukaan 389 kuolemantapausta olisi voitu välttää, jos metanolia ei olisi ollut vapaasti saatavilla.


On täysin naivia väittää, ettei EU:n takana olevilla vaikutusvaltaisemmilla tahoilla olisi mitään arpaa tämän metanolin vapaan myymisen suhteen. Se vielä, että kuinka tavarataloissa voidaan nyt pistää lasinpesunesteet tarjouskylttien alle olut hyllyjen mainostyyliin, joissa vielä lukee (MYYNTI KIELLETTY alle 18 vuotiaille). Niin eivät sentään uskalla kirjoittaa, että JUONTI KIELLETY ALLE 18 vuotiailta. 

Koska kaikista suurin rappioalkoholisti juo vaikka julkisen vessan käsidesiä ja siinä vaiheessa kun elimistö ei enää mitään muuta halua kuin viinaa, niin lasinpesunesteet kelpaavat ns. spurguille (puliukko). Joten on todella härskiä miten EU mahdollisti tämänkaltaisen eugeniikan tulon Suomeen.

Toisaalta jo Vanhasen hallinnon aikana alennettu alkoholin hinta tappoi monia rappioalkoholisteja ja sekin tiedettiin ennalta.

Lähde: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1425620639495.html