http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 08, 2015

Suomeen tulossa NATO:n tukikohtaVasenryhmän kansanedustaja Jyrki Yrttiaho paljasti hiljattain kohutun Suomen ja NATO:n välisen isäntämaasopimuksen salaisia osia. Siinä on suunnitelma jossa Suomesta tehdään NATO:n sotilastukikohta.
Se käytännössä tarkoittaa sitä, että Suomeen sijoitettavaan NATO:n tukikohtaan aletaan sijoittamaan ydinohjuksia.

Yrttiaho paljasti myös sen, että Suomen armeijan asevarastoihin on jo nyt varastoitu Natolle kuluvia ase-tarvikkeita.

Sotilasvallankaappaus on siis tapahtunut hiljalleen näiden viimeisten vuosien aikana ja syy miksi NATO:n ja Suomen välistä isäntämaasopimusta ei tuotu eduskunnan käsittelyyn, johtuu siitä että se olisi silloin rikkonut suomen perustuslakia. 

Yhdysvaltojen Utissa aiemmin pitämä ilmasotaharjoitus käytiin jo siltä pohjalta, että sinä Suomi katsottiin jo olevan yksi sotilasliittomaa Yhdysvaltain ja NATO:n johtamassa sotilasliitossa. 

Nyt miltei vuosi sen jälkeen, kun tämä kohuttu NATO:n ja Suomen välinen isäntämaasopimus vuoti julkisuuteen. Niin entinen ulkoministeri Keijo Korhonen uskaltaa avautua aiheesta ja hänen mukaansa se on häpeä tahra koko Suomen historialle.

 Kuvassa puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg.

Korhonen kirjoitti jopa avoimen kirjeen Suomen puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindbergille, jossa kysyttiin että mitenkä Suomi puolustaisi itseään, jos Venäjä iskee ennalta ? 
Tämä kaikki pistää jo miettimään, että ketkä tätä maata oikein todellisuudessa johtavat jos presidentin valtaoikeudet on viety ja kenraalit ovat kaapanneet vallan ? 

On täysin naivia kuvitella, että tästä vallankaappauksesta päästään pois vain tulevilla vaaleilla. Sillä näitä maanpettureita istuu vaikka kuinka monessa vapaamuurariloosissa juonimassa Suomea kohti kolmattta maailmansotaa. Siellä on herra iso herroja miltei kaikki ja lähes jokainen jonkin tason toimitusjohtajaa tai poliisiylijohtajaa sekä korkeimmankin oikeuden tuomareita suojelemassa toisiaan, toistensa tekemiltä rikoksilta. Jos Suomen poliittinen johto on tällaisten okkultististen maanpetturien käsissä, niin eipä sitten ihme että itsenäinen Suomi on myyty kuin saatanalle. Sillä tämä EU on jo alunperin ollut tarkoitus olla Euroopan Yhdysvallat ja tuoda sama poliisivaltio konsepti tänne, mitä Yhdysvalloissa ja kaikkki jotka ovat USA:n hallinnon sotilasteollisuutta seuranneet, niin tietävät että mihin tämä kaikki pahimmillaan johtaa. Sotaan ja suursotaan... Koska USA:lla on jo 19 000 miljardia dollaria velkaa, eikä se pysty enää velkojaan maksamaan takaisin näille illuminatin huijaripankeille. Joten sitten on sodittavat koko ajan ympäri maailman ja käytävä ryöstöretkillä öljyrikkaammissa maissa.Valtaeliitille sota on aina rauhaa ja heidän ainoa suojakeinonsa on pitää väkivaltakoneistolla pyöritettyä yhteiskuntaa pystyssä., saamalla yllytettyä ihmiset väkivaltaisiin konflikteihin virkavallan kanssa. 

Kollektiiviselta anarkialta puuttuu edelleen viisaus, koska siinä kollektiivisessa negatiivisuuden ja agressiivisen vihantunteiden seassa, heijastettuna korruptoitunutta valtiovaltaa vastaan ei kyetä näemään sitä tosiasiaa. Että jos huudat metsään, niin se vastaa takaisin. 

Se on aivan sama jos lähdet riehumaan mellakkapoliiseille ja hyökäät heidän päälle pesäpallomailojen kanssa. Niin pippurikaasu suhisee ja teleskooppipamppu heiluu takaisin.

Ihminen kun heijastaa oman todellisuutensa toistensa kautta ja tämä henkinen totuus on miltei koko länsimaiselta yhteiskunnalta salattu. 

Suomen kansalla on nyt edessä hyvin henkisesti raskas ja haastava vuosi edessään, koska sen on pystyttävä kansakuntana näyttämään maailman poliitiikan näyttämöllä aivan uusi suunta muille. Liittyy se sitten EU:n sisäisiin ongelmiin tai NATO:n poliittiseen vehkeilyyn. Pankkiirien suunnalta nähtiin jo Venäjällä miten Putinin valtaa alettiin horjuttamaan salamurhaamalla maan opposition keulahahmo Boris Nemtsov. Jonka jälkeen erityisesti sionistit alkoivat syyttää siitä presidentti Putinia. Mutta tämä pikemminkin osoitti sen, että se koira älähti ensin jonne kalikka kalahti.

Oligarkkit murhauttivat tiettävästi tarkoitusella juuri Putinin kritisoijan, jotta saisivat osoittaa syyttävän sormensa Vladimir Putinia kohti. Tästä näkee sen, että mitenkä likaista peliä sionistinen valtaeliitti pelaa. 


Lähteet: http://www.tiedonantaja.fi/2015-16-1/isantamaasopimuksella-jarkyttavat-seuraukset

http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/01/maanpetos-vei-suomen-nato-on

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/politiikka/keijo-korhonen-suomen-uusi-nato-sopimus-historian-hapeatahra/?shared=72732-a184f546-500