http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 03, 2015

Poliisi ampui kodittoman miehen kadulle Los Angelesissa



Internettiin ilmestyi äskettäin raaka video, jossa näkyy kuinka Los Angelesin poliisi ampuu kodittoman miehen teloitustyyliin suoraan kadulle.  

Yhdysvalloista on tulossa täysi Orwellilainen poliisivaltio, jossa poliiseille on jo käytännössä annettu monissa osavaltioissa oikeus teloittaa kenet tahansa suoraan kadulle. Mutta tähän mennessä kohteiksi ovat valikoituneet erityisesti tummaihoiset syrjäytyneet, joilla on vielä selvästi haluttu aiheuttaa rotumellakoita.


Ampuminen tapahtui Skid Rown alueella, jossa on paljon Los Angelesin kodittomia. 

Median tietojen mukaan poliisin ampumaksi joutunut koditon oli aluksi riidellyt jonkun toisen henkilön kanssa teltassa, jonne poliisi oli saanut hälyytyksen ryöstön vuoksi. Koditon mies alkoi riitelemään paikalle tulleiden poliisien kanssa ja poliisien mukaan hän yritti napata yhden poliisin aseen, jonka vuoksi poliisi joutui avaamaan tulen ja ampui koditonta miestä kohti 3-4 kertaa, jonka jälkeen mies todettiin sairaalassa kuolleeksi. 

Yhdysvalloissa on jo tänä kuluneena vu0nna ampunut poliisi kodittoman tumman miehen hengiltä mm. Fergusonissa, josta puhkesi suuret mellakat kun poliisi ampui hengiltä 18-vuotiaan Michael Brownin. Siitä sitten "puhkesi" suuret mellakat, joita vielä suursijoittaja George Sorosin väitettiin rahoittaneen. Eli näin ollen näillä tapauksilla olisikin vielä jonkin suurempi poliittinen motiivi.

Viime vuoden joulukuussa poliisi ampui jälleen tummaihoisen nuoren miehen St. Louisissa, jonka väitettiin osoittaneen poliisia aseella. Kuitenkin silminnäkijöiden mukaan uhrilla ei ollut asetta. Oli miten oli, niin USA on muuttumassa jo täydelliseksi poliisivaltioksi, jossa poliisille annetaan yhä enemmän ylimmän pyövelin oikeuksia.