http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 30, 2015

Kultananopartikkelit voivat ohjata aivojen käyttäytymistäNyt se on sitten ihan MIT (Massachusetts Institute of Technology) myöntänyt kuinka kultananopartikkeleilla voidaan ohjata aivojen käyttäytymistä.   


Tätä keksintöä julistetaan nyt mm. Guardianissa uusimmaksi tieteelliseksi menetelmäksi parantaa mm. kasvaimia. Chicagon yliopiston tutkijat ovat huomanneet, kuinka sillä voidaan ohjata aivojen hermosoluja.

Toinen tutkijoiden ryhmä käytti kokeissaan nano kokoista rautaoksidia, jotka kuumenevat kun magneettikenttä osuu siihen.Suihkukoneista on jo vuosikaudet pudotettu näitä samoja myrkyllisiä nanopartikkeleita sisältäviä kemikaaleja alas ja edelleenkään asiasta ei saa julkisesti keskustella. Koska niiden takana on mm. sotilasliitto Nato ja toimintaa organisoi rikolliset pankit.

Nyt yhdysvaltalaisen yliopiston tutkijat myöntäjät, kuinka nanopartikkeleilla voidaan ohjata aivojen toimintaa. Mutta kemikaalivanoista ei edelleenkään saa puhua julkisesti, koska siellä vaikuttaa niin suuri rikollinen pääoma. Itseasiassa se asia mitä kemikaalivanoissa salataan eniten on niiden käyttötarkoitus (depopulaatio). Sillä tämä ilmateitse harjoitettava eugeniikka on täysin rikollista toimintaa, jonka organisoijat tulisi laittaa vastuuseen. Kemikaalivanat ovat edelleen kuuma ja kiistelty puheenaihe. Kerran yksi kemikaalivana suihkukoneen pilotti unohti myrkytyshanat auki ja se tallentui videolle. Mutta vain hyvin harvat lentäjät uskaltavat puhua aiheesta, koska heitä on jopa uhkailtu sen johdosta jos uskaltavat ottaa asian puheeksi.


Läpäisyelektronimikroskopian avulla otettuja kuvia (a, b, ja c) piidioksidien nanopartikkeleista, joiden keskimääräinen halkaisija on kuvissa (a) 20 nm, (b) 45 nm, ja (c) 80 nm. Pyyhkäisyelektronimikroskoopin avulla otettu kuva (d) samasta näytteestä joka on kuvassa (b).


Nano partikkelit 

Tavallisille kaduntallaajille ei paljon kerrota näistä "nanopartikkeleista" että mitä ne on ja mihin niillä pyritään.

Yleisimmin käytetty nanopartikkeli on titaanioksidi. Koe-eläin hiirille tehtiin testi joissa heille juotettiin titaanioksidia sisältävää vettä. Niin huomattiin että viidessä vuorokaudessa heidän DNA:n kromosomit vaurioituivat. Tässä jo yksi esimerkki nanopartikkeleiden vaarallisuudesta.

GlaxoSmithKlinen valmistamissa sikainfluenssarokotuksissa oli skvaleeniin tehty nanopartikkeliseos. Eli näin ollen myrkyt eivät poistu lainkaan elimistöstä, koska ne voivat mennä suoraan aivoihin ja näin estää mm. lapsen aivojen kehitystä. 

Turussa toimiva biotekniikan keskus tutkimusryhmän käyttämiä nanopartikkeleita käytetään mm. löytämään syöpäsolu, jossa hiukkanen ohjelmoidaan löytämään se. Tätä nanoteknologiaa ei kuitenkaan eräästä syystä käytetä BIG PHARMA:n syöpätutkimuksissa syövän parantamiseen. Vaan siinä keskitytään BIG PHARMA:n etujen, eli liiketoiminnan turvaamiseen. Mikä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että mitä sairaampia ovat potilaat, niin sitä enemmän lääketeollisuuden mafian kassakoneet kilisevät ja syöpä on näistä liiketoimintamalleista miltei tuottoisin. Syövän kun voi parantaa mm. ruokasoodalla mutta tätä ei BIG PHARMA halua kenellekään kertoa.Yllä on yksi havainne kuva kemikaalivanojen aiheuttamien alumiinimyrkkyjen vaikutuksesta aivoihin. Ylempänä on normaalit aiot ja alempana kemikaalivanoista taivaalta tiputetuille alumiinimyrkyille altistuneet aivot.Alumiinin sisältämät myrkyt altistavat mm. alzheimerille. Vuonna 2008 tehtiin tutkimus jossa huomattiin että erityisesti alueilla joissa juomavedessä on runsaasti alumiinia, esiintyy poikkeuksellisen paljon alzheimerin tautia.


Lähde: http://www.smithsonianmag.com/smart-news/heated-gold-nanoparticles-let-scientists-remote-control-brain-180954789/?no-ist