http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 18, 2015

Oikeuskansleri joutuu selvittämään Nato-sopimuksen ohituksen eduskunnaltaVasenryhmän kansanedustaja Jyrki Yrttiaho on tehnyt kantelun Naton isäntämaasopimuksesta oikeuskansleri Jaakko Jonkkalle.

Sopimuksen allekirjoitti 4. syyskuuta 2014 puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg ja koko Nato-sopimus ohitettiin kokonaan eduskunnalta. 

Tähän ei tiettävästi oikeuskanslerikaan uskalla vastata totuudenmukaisesti. Sillä eduskunnalta ohitus tapahtui sen takia, koska käynnissä on ollut sotilasvallankaappaus Naton toimesta suomessa.

Kuvassa oikeuskansleri Jaakko Jonkka.

Yrttiaho muistuttaa muistuttaa vielä, että ulkoministeri Erkki Tuomioja lupasi eduskunnan täysistunnossa syyskuun alussa tuoda sopimuksen eduskunnan käsittelyyn ”tavalla tai toisella”. Nämä olivat sitten täysin katteettomia lupauksia. 

Yrttiaho kertoi jo viime vuoden lopulla, kuinka silloin kaikki Nato-keskustelu haluttiin vaientaa. Tuolloin paljastui, että Nato-kumppanuusohjelman sisältö on vuotanut joko eduskunnan puolustus- tai ulkoasiainvaliokunnasta tai virkamiehiltä.Käytännössä suomesta on jo nyt tehty potentiaalinen Naton ydinasevarasto ja sotilastukikohta. Sillä isäntämaasopimuksessa lukee niin, että ei tarvita kuin vain jokin suurempi sotilaallinen kriisi, niin kyseinen maa Suomi on velvoitettu luovuttamaan koko maansa Naton komentajan alaisuuteen. Sekä luovuttamaan kaikki lentokenttänsä, kaupunkinsa sekä satamansa Naton alaisuuteen.

Nyt kun Yhdysvalloilla on käytännössä rahat täysin loppu ja koko valtio täydellisessä konkurssissa. Niin he saavat uutta rahaa rikollisilta pankeilta vain sotimiseen ja tästä syystä USA:n armeijaa valmistellaan koko ajan suursotaa varten Venäjää vastaan. Mutta tätä suursotaa USA:n armeija ei aio käydä yksin, vaan yrittää saada koko Naton legioonan siihen vedettyä väkisin mukaan. 

Nyt kuitenkin ongelmana on se, että viimeisin suursotaan tähdännyt provokaatio meni puihin. Koska länsimaat eivät suostuneet täysin nielemään tuota Hollannista, Malesiaan matkanneen matkustajakoneen pudottamiseen Ukrainan yläpuolella. Tuosta tapauksesta kun syytettiin välittömästi Venäjää Yhdysvaltain ja Israelin päättäjiä myöten ilman minkäänlaisia todisteita. 

Nyt taas MH17 lennon turman tutkinnasta tuli täydellinen farssi ja siinä viralliset tutkijat keskittyivät vain ja ainoastaan tapauksen totuuden peittelyyn. Kun taas Malesian viranomaiset poissuljettiin koko virallisesta tutkimuksesta.