http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 20, 2015

Patomäki eliitin salaisesta vallasta Suomessa – ”Vaaleilla ei ole merkitystä”Vasemmistoprofessori Heikki Patomäki kirjoitti Uuden Suomen blogissaan, että kuinka suomessa on jo 90-luvulta lähtien valtionvarainministeriön virkamiehet saavuttaneet yhä enemmän poliittista valtaa. Näin ollen kokoomuspohjainen agenda säilyy vaikka vaaleissa kävisi mitenkä tahansa, jolloin vaaleilla ei ole merkitystä.


Jos kerta suomessa on jo90-luvun lamasta lähtien toiminut näin korruptoitunut järjestelmä, niin eipä sitten ole ihme miksi suomessa on käynnissä tällä hetkellä sotilasvallankaappaus Naton toimesta. Presidentin valtaoikeudet on jo käytännössä viety ja ulkoistettu kenraaleille.Suomen korruptoitunut media huutaa jatkuvasti agressioita Venäjän suuntaan ja HS:n sekä muun median toimittajat ollaan lahjottu CIA:n toimesta kirjoittamaan mahdollisimman paljon venäjä vastaista propagandaa. Uusi lööppi

"Haluamme seuraavaksi Suomen!" - tuhannet venäläiset hurrasivat Putinille

 oli ehkä yksi räikeimmistä sanoma median riman alituksista. Sillä tuolla torilla ei mitään tuollaista huudettu. 

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015031919386828_ul.shtml 

  

Sanoma media toimii muiden korruptoituneiden länsimedioident tavoin rahoittajiensa, eli  sionististen agendojen mukaan. Se on russofobinen ja pyrkii hallitsevalla ja määrätietoisella propagandalla ajamaan Suomea sekä muita EU/Nato-maita kohti sotilaallista konfliktia Venäjää vastaan.

Natolla on lisäksi valmiina lukuisia false-flag terrori-iskuja odottamassa vielä itse niiden toteuttamista ja nämä liittyvät venäjää vastaan kohdistettuihin sotaprovokaatioihin, kuten Kiovan juntana toimesta tehty MH17-lennon pudottaminenkin. 

Tuore Siprin raportti vielä kertoo, että maailman asekauppa käy tällä hetkellä kiivaimmin kuin aikoihin. Asekaupassa ovat kunnostautuneet tuntuvasti Intia ja Saudi-Arabia jotka ovat kasvattaneet ostoksiaan tuntuvasti. 

Aseviejistä Yhdysvallat ja Venäjä ovat omaa luokkaansa. Niiden osuudet viennistä ovat 31 ja 27 prosenttia.

Mistä tämä kaikki viestii ?


Lähde: http://www.uusisuomi.fi/raha/79373-hurja-vaite-salaisesta-vallasta-suomessa-vaaleilla-ei-ole-merkitysta


http://heikkipatomki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/190337-vmn-virkamiehet-tekevat-politiikkaa-ja-kahmivat-valtaa 

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015031919386828_ul.shtml 

http://www.ilkka.fi/uutiset/ulkomaat/raportti-kertoo-maailman-asekaupan-kasvaneen-selv%C3%A4sti-1.1795650