http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 20, 2015

USA:n armeijan komentaja sai potkut, koska ei suostunut laukaisemaan ydinohjuksia VenäjälleNyt USA:n armeijan sisällä kuohuu ja kovaa jos Foreign Intelligence Service (SVR) lähteet pitävät paikkansa, että USA:n armeijan komentaja sai potkut, koska ei suostunut laukaisemaan ydinohjuksia Venäjälle.

USA:n merivoimien kapteeni Heather E. Cole toimi komentajana US Navyn strategisten kommunikaatioiden ykkös siivellä (Wing 1). Joka toimii Oklahomasta käsin Tinkerin ilmavoimien sotilastukikohdassa. SVR:n lähteiden mukaan Pentagonista tuli 16. maaliskuuta 2015 käsky ampua ydinohjus Venäjälle. Jolloin Oklahoman tukikohdan E-6B pommikone kutsuttiin ilmaan.  Käskyn vastaanotti kapteeni Cole. Mutta ydinaseisku peruuntui, koska ydinasejärjestelmää ylläpitävä Permissive Action Link (PAL) järjestelmä kaatui, aiheuttaen lopulta koko ydinaseiskun kaatumisen. 

SVR:n asiantuntijoiden mukaan Cole ei ollut tietoinen, että USA:n armeijan ent. puolustusministeri Chuck Hagel oli muuttanut Yhdysvaltain armeijan ydinasejärjestelmän turvallisuusjärjestelmää, jonka johdosta Colen alaisuudessa yritetty ydinaseisku epäonnistui.

Cole pidätettiin tiistaina 17. maaliskuuta ja hänet pidätettiin samalla virastaan sekä vietiin aseistettujen vartijoiden toimesta US Navalin ilmatukikohtaan (NAS). Joka sijaitsee Miramarissa, San Diegossa (Kalifornia).

Näin ollen jos SVR:n raportti pitää paikkansa, niin kapteeni Cole kieltäytyi aloittamasta ydinsotaa (III-maailmansota) ja tämä tapaus tuo vahvasti mieleen Neuvostoliiton ajan kapteenin vuonna 1962, joka kieltäytyi ampumasta ydinohjuksia Yhdysvaltoihin.USA on jo aiemmin onnistunut ampumaan ydinohjuksia Venäjälle asti. Mutta näillä kerroilla valon galaktisen liiton alukset ovat eliminoineet niiden vaikutukset suoraan, tekemällä ne toimintakyvyttömiksi.
Mutta myös Ukrainan sisällissodassa on nämä ns. toispaikkakuntalaiset joutuneet tekemään ydinaseita toimintakyvyttömiksi.

Ydinaseiden käyttöä kun ei enää tulla sallimaan ihmisten tuhoamistarkoituksessa ja tämä on tehty selväksi näiden avaruuden ulkopuolisten toispaikkakuntalaisten toimesta. Mutta nähtävästi kuitenkin USA:n armeijaa johtavat täysin seinähullut kenraalit, jotka hiplailevat edelleen kieli pitkällä ydinaseiden laukaisukoodeja. 

Jos sittenkin edes yksi ohjus vahingossa saisi tuhottua yhenkin kaupungin Venäjällä ja siitä saataisiin suuri maailmansota käyntiin. Jolloin se saataisiin aloitettua eliitin toivomana ydinsotana. Mutta eipä ole tämä toteutunut vielä tähänkään päivään mennessä.

Ei onnistunut suihkukoneen alasampumiset Itä-Ukrainassa ja syyttäminen siitä Venäjää ilman todisteita. Tuloksena oli vain täysi farssi ja suuri peittely MH17-lennon aiheesta.
Liekö sitten tällä tänään tapahtuneella totaalisella auringonpimennyksellä vielä jotain tekemistä sillä. Miksi USA:n armeija niin epätoivoisesti vielä yritti ampua ydinohjusta Venäjälle muutama päivä sitten. Sillä tämä juuri äsken nähty auringonpimennys muutti koko solaarista järjestelmää huomattavasti ja nyt valon voimakkuus lisääntyi. Joten se vie entistäkin enemmän valtaa pois näiltä Liciferisen satanistivallan eliitiltä. Heitä kun hirvittää tämä valon lisääntyvä määrä täällä, koska se vie heiltä vallan pois, aste ateelta.

 
Tämän Illuminatiksi itseään nimittävän rikollisen valtaeliitin ainoa valtakeino on massojen pelolla hallinta. Se tehdään heidän omistamiensa median, armeijan, poliisivallan voimin. Sillä mihinkään muuhun he eivät pysty enää.

Mutta mitä vähemmän on tässä maailmassa kollektiivista pelkoa, niin sitä enemmän totuus ja tietoisuuden vallankumous pääsee etenemään kohti päämääräänsä. Tämä planeetta tellus ei missään vaiheessa kuulunut olla tällainen vankila-planeetta. Mutta kun tänne aikanaan päästettiin inkarnoitumaan eräiden toispaikkakuntalaisten mm. Orionilta. Niin nämä kyseiset sotaisammat avaruusrodut ottivat ns. ohjat käsiinsä ja tätä entisten Orionilaisten kolonialismia nähdään nyt mm. USA:n armeijan toimesta maailmalla. Tämän planeetta telluksen väestöstä kun aivan kaikki eivät ole täältä alunperin lähtöisin, joten kosmisella mittapuulla jokaisella ns. vapaaehtoisella on suuri vastuu tänne tulemisessa. 

Aikanaan kauan aikaa sitten tapahtui ns. myyttinen kutsu, jolloin tämä n. 10 % tänne planeetalle vapaaehtoisista tulleista sopivat keskenään tämän sopimuksen. Että he eivät saa löytää vielä toisiaan useiden satojen vuosien ajan. 

Kului sitten useita satoja vuosia ja useat päätyivät lopulta karman kiertokulkuun, koska planetaarinen inkarnaatiokehitys mahdollisti siihen kiinnittymisen. 

Mutta nyt on tullut aika jolloin tämä myyttinen kutsu on alkanut vaikuttaa ja hyvin useat valon galaktisesta liitosta tänne vapaaehtoisesti tulleista ovat alkaneet muistaa oman todellisen alkuperänsä. Heräämistä tapahtuu useiden eri asioiden kautta kuten esim. sanojen tai musiikin, joista löytyy siihen liittyviä mm. kielikoodeja.

Näitä vapaaehtoisia on tänne sijoittunut jopa USA:n armeijan sisälle ja todennäköisesti tämä ydinsodan aloittamisesta kieltäytynyt kapteeni lukeutuu myös heihin. Näillä kaikilla myyttiseen kutsuun osallistuneilla ns. vapaaehtoisesti tänne tulleilla on kaikilla valon kanssa solmittu sopimus. Joka tarkoittaa myös sitä, että heitä myös suojellaan valon puolen toimesta, jos siihen on tarvis.Valon galaktisella liitolla on myös sota-aluksia, joiden käyttötarkoitus ei ole vieraan avaruusrotujen tappaminen. Vaan niiden käyttötarkoitus on puolustuksellinen ja he pystyvät tekemään mm. ydinaseet toimintakyvyttömiksi, kuten ollaan jo useita kertoja nähty.

Tämä kaikki useita kymmeniätuhansia vuosia edellä oleva huipputeknologia kyllä tiedetään myös USA:n armeijan puolella. Mutta varsinkin tämän sotamahdillaan pullistelevan US Navyn uskottavuus se vasta siitä kärsisi, jos he joutuisivat ilmoittamaan että tämä lukuisien avaruusrotujen muodostama valon galaktinen liitto pystyisi tekemään vaikka koko USA:n armeijan laivaston hetkessä toimintakyvyttömäksi. 

Valon galaktisen liiton taholla ei kuitenkaan ole suoraa oikeutta puuttua tämän planeetan sisäisiin asioihin. Mutta heidät on aikanaan määrätty tänne vahtimaan sitä, että tämän planeetan sisäinen kehitys kulkee ns. oikeaa tietä. Eikä hairahdu pimeyden toimintamalleihin, kuten viime aikoina ollaan nähty. 

Planeetta tellus on näihin muihin galaktisen liiton planeettoihin ja tähdistöihin nähden hyvin raskasvärähteinen planeetta. Mutta kun kyseessä on vielä planeetta, jolla on myös oma tietoisuus. Niin voimme kyllä varmasti kuvitella minkälaista pahoinvointia ns. Äiti Maa tällä hetkellä kokee. Kun sen päällä edelleen tapetaan lapsia köyhdytetyllä uraanilla ja juonitellaan ydinsotaa.

Kosminen suuri rauhanneuvosto on ollut näistä ajoista hyvin suuressa vastuussa, ettei tämän planeetan sisäiset asiat ole edenneet tuohon kaikista katastrofaalisimpaan ydinsotaan asti. Samoin myös karman neuvosto pistää nämä sekasorron aiheuttajat ruotuun siinä vaiheessa, kun kukin heistä aikanaan täältä jättää maallisen muotonsa.Ukrainan, Donetskin lentokentän yläpuolella tehtiin äskettän ufo-havainto.

Erityisesti viime aikoina havaintoja on tehty Euroopassa poikeuksellisen paljon. Suomessa tehtiin mm. eilen lentävästä tulipallosta havainto, joka valaisi koko Keski-Suomen taivaan.Donetskin lentokentän yläpuolella aluksia on nähty myös päivällä. Muutama vuosi sitten Venäjän pääministeri Dmitri Medvedeviltä kysyttiin että oliko hän tietoinen, että oliko avaruuden ulkopaikkakuntalaiset vierailleet täällä. Niin tähän pääministeri vastasi, että kuinka venäjän presidentillä olisi ydinlaukaisukoodien lisäksi hallussaan salainen dokumentti, josta selviää mitkä avaruusrodut ovat olleet yhdeytessä tänne.

Viimeisin huhu on että Venäjän hallinto olisi painostanut USA:n hallintoa paljastamaan tämän paljon varjellun ufo-salailun. Tai muuten Venäjä tekisi sen heidän puolestaan.

Lähteet: http://worldtruth.tv/top-us-commander-under-arrest-for-refusing-to-fire-nukes-at-russia/

http://www.disclose.tv/news/Russia_Orders_Obama_TELL_THE_WORLD_ABOUT_ALIENS_Or_We_Will/114053 

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/kirkas-tulipallo-valaisi-keski-suomen-taivaan-katso-kuva/2008514