http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 09, 2015

USA:n armeijan jalkaväkidivisioonan sotakalusto tuotiin Latvian, RiikaanLatvian pääkaupungissa Riiassa satamassa nousi äsken maihin USA:n armeijan kolmannelle jalkaväkidivisioonalle kuuluvaa sotakalustoa. 

Lyhyellä varoitusajalla saamme liikkeelle Yhdysvaltojen joukkoja ja kalustoja osoittaaksemme ulottuvuuttamme, ketteryyttämme sekä kykyjämme toimia ulkomailla, yhdysvaltalainen kenraalimajuri John O’Connor kertoi toimittajille.

Hänen mukaansa Yhdysvallat pystyy toimittamaan sotilaallista apua liittolaisilleen milloin ja missä tahansa. Vieressä Latvian puolustusministeri Raimonds Vejonis seurasi tapahtumia tarkalla silmällä.

Tämä on ainutlaatuinen tilanne, kun sotilaskaluston tuomisen yhteydessä harjoittelemme kulkuneuvojen maihinnousua ja levittämistä ympäri Latviaa ja Baltian maita. Se on ensisijaisen tärkeätä, jotta olemme valmiita toteuttamaan Naton 5. artiklaa, totesi Vejonis.

Onko USA:n armeijalla kenties kiire kolmanteen maailmasotaan ? Naton 5. artikla on Pohjois-Atlantin sopimuksen artikla, joka määrittää Naton jäsenvaltioiden velvoitteen puolustaa muita jäsenvaltioita. Sen mukaan aseellinen hyökkäys Euroopassa tai Pohjois-Amerikassa jotakin Naton jäsenvaltiota vastaan katsottaisiin hyökkäykseksi kaikkia liiton jäsenvaltioita vastaan.

Jos vähänkään on älyä päässä, niin kyllä se tiedetään että mitä suurvaltaa (Venäjä) vastaan NATO olisi hyökkäämässä. Nyt kun vielä koko länsimainen media on koko nämä vuodet useilla miljoonilla varustettu Venäjä vastaisella uutisoinnilla. Niin tämän kollektiivisen russofobian kylvämisen ainoa poliittinen agenda on ajaa EU-maat kohti suursotaa Venäjän kanssa ja saada asetehtaiden kassakoneet laulamaan.

Venäjä ei kuitenkaan ole hyökkäämässä minnekään, vaan NATO suunnittelee sotaprovokaatioita, joilla se lavastaisi Venäjän hyökänneen jonnekin. Jotta se voisi aloittaa suursodan sillä verukkeella. Tapahtuihan II-maailmansodan aikaiset Mainilan laukauksetkin samalla tavalla, että silloin Venäjä ei edes ollut niiden takana, vaikka toisin väitettiin. Lehtikeisari Aatos Erkon omistama Helsingin Sanomat julisti tuolloin myös sotaa Venäjää vastaan ja perusti lehtisisältönsä venäjävastaiseen uutisointiin vuosia ennen talvisotaa.