http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 05, 2015

Lord Rothschild varoitti sijoittajia 'Elämme kaikista vaarallisinta aikaa, sitten II-maailmansodan alun'


Maailman vaikutusvaltaisimman ja varaikkamman pankkisuvun Lord Jacob de Rothschild varoitti sijoittajia ja ilmoitti, että elämme nyt maailmalla geopoliittisesti vaarallisia aikoja, kautta toisen maailmansodan. 

78 vuotias Jacob de Rothschild toimii Capital Partnersin puheenjohtajana, joka on n. 2.4 miljardin punnan arvoinen organisaatio. 

Rothschildin mukaan tilanne lähi-idässä sekä Venäjän vastaiset pakotteet ovat sysänneet Eurooppaa kaaokseen ja koettelevat nyt EU-maita.

Jacob de Rothschild oli puhumassa tämän vuoden tammikuussa järjestetyssä Davosin talousfoorumissa. Siellä hän totesi kuinka rikkaampi eliitti etsii jo nyt itselleen suojapaikkoja, ennen kuin koittaa vieläkin ankeammat ajat.

Ekonomisti Robert Johnson antoi jo julkisuuteen viitteitä, että Uusi Seelanti olisi yksi näistä eliitille potentiaalisista pakopaikoista.Jos tätä sotateollisuuden (Military Industrial Complex) jatkuvaa sotapelleilyä lähtee tarkastelemaan tarkemmin, niin jäljet johtavat aina samoille lähteille, pankkeihin. Missä nämä rikolliset yksityisomisteiset sijoituspankit harjoittavat ja organisoivat mm. CIA:n avustuksella huumekauppaa sekä salakuljettavat aseita ympäri maailman. Mutta kuvioihin kuuluu aina se, että ilman sotia eivät myöskään nämä rikolliset pankit voi harjoittaa rikollista liiketoimintaansa.

Lord Jacob de Rothschild tietää varsin hyvin, että hän ja nämä muutamat muut pankkipelurit ovat tämä koko sotateollisuuden monopolin (military industrial complex) takana. Koska heidän pankkisuvun omistavat pankit tätä huijausta kaikella menestyksellä johtaa. 

USA:n valtiolla on jo miltei 19 000 miljardia dollaria velkaa, eikä se pysty sitä koskaan maksamaan näille rikollisille pankeille takaisin. Joten sen vuoksi heidät on käytännössä pakoitettu vain sotimaan päivästä ja viikosta toiseen.  

Se että USA:n armeija pommittaa lähi-idässä lukuisia maita ja sitten jälleenrakentaa niitä uudelleen ei ole mitään demokratiaa. Vaan se on kansanmurha-kolonialismia. Tämä Euroopan unionkin on itseasiassa USA:n nykyisen hallinnon siirtomaa ja nyt juoniteltavan vapaakauppasopimuksen voimin, sitä ollaan vielä syventämässä. 

Mutta kuitenkin vielä se täytyy muistaa, että USA:n hallinto ei edusta mitään Yhdysvaltoja. Vaan sen takana toimivat ne samat rikolliset pankit, jotka tätä koko leikkiä maailman valtakulissien takaa johtaa. Heitä kun ei koske minkään maan lait ja tästä syystä näitä huijareita ei miltei missään maassa saada vastuuseen teoistaan. Mutta Islanti on siinä poikkeus, että siellä on tuomittu näitä rikollisia pankkiireja vankeusrangaistuksiin.