http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 24, 2013

Snowden pääsi pakoon venäjälleNSA:n vakoiluskandaalista median mukaan vastuussa oleva mies Edward J. Snowden pääsi pakenemaan  Hong Kongista Venäjälle.

Brittilehti The Guardianin mukaan Snowden pääsi pakoon ns. normaalin kanavan kautta. Eli viranomaisilla ei ollut mitään lainmukaista syytä estää miehen maahantuloa ja väitettiin vielä, että amerikkalaiset olivat möhlineet lakiasiakirjojen kanssa.

Yhdysvallat ehti jo vaatia hongkongilaisia pidättämään ja karkottamaan Snowswn takaisin kotimaahansa, jotta mies päästäisiin vangitsemaan ja vastaamaan syytteisiinsä.

USA ehti vaatia hongkongilaisia pidättämään ja karkottamaan Snowdenin takaisin kotimaahansa vastaamaan syytöksiin.

Kuvassa Yhdysvaltain parlamentin tiedustelukomitean puheenjohtaja
Mike Rogers.

Jokainen noista maista on vihamielinen Yhdysvalloille, sanoi parlamentin tiedustelukomitean puheenjohtaja Mike Rogers Guardianille. Hän kuitenkin unohti sanoa, että Yhdysvallat varsinkin vihaa Venäjää ja pitää sitä heidän lähes kovimpana vihollisenaan. Syynä se, että Venäjän valtio kun ei ole suostunut tanssimaan tämän maailman salaisen globaalin eliitin pillin mukaan ja tällaisena suruvaltana Venäjä on edelleen tämän uuden fasistisen maailmanjärjestyksen toteutumiselle suuri futuristinen ja potentiaalinen uhka.

Toimittaja näytti matkustajille Snowdenin kuvaa Moskovan lentokentällä Sunnuntaina.

Interfaxin mukaan Snowden ei ole voinut poistua terminaalista, sillä hänellä ei ole vielä Venäjän viisumia, sanoi Interfaxin haastattelema lähde.

Mutta tietojen mukaan Yhdysvaltalaisviranomaiset yrittävät tehdä kaikkensa, jotta Snowden saataisiin vangittua. Hän on yksilö. joka ei mielestäni toimi jaloin aikein, sanoi NSA:n johtaja Keith Alexander Guardianille. Mutta kovin tyypillistä tässä NSA:n johtajan väitteessä oli taas se, että siihen ei tullut minkäänlaisia perusteluja näille syytöksille. 

Eli Snowden kun on mediassa saanut paljastettua NSA:n metkut ja vienyt sitten koko tältä Yhdysvaltain turvallisuusvirastolta julkisen uskottavuuden ja saanut koko maailman väestön kääntymään sitä vastaan, jolloin tämänkaltaiset asiat sitten priorisoidaan NSA:n taholta kotimaan terroristien aikaansaannoksiksi. Eli kaikki heidän oman maan kansalaiset, jotka ovat valmiita taistelemaan fasistisen maailmanhallitushankkeen kaatamiseksi ovat NSA:n ja CIA:n mukaan kotimaan terroristeja (Eng. domestic terrorist).