http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 25, 2013

Internetin luoja: Taistelkaa perusoikeuksistanne

 

Internetin (World Wide Web/WWW) luoja Sir Tim Berners-Lee on huolestunut kehityksestä, jossa monikansalliset yhtiöt haluavat hallita internettiä ja sen käyttäjiä. Hänen mukaansa nämä globaalit monikansalliset yhtiöt (salainen maailmanhallitus) pyrkivät tekemään kaikkensa, jotta saisivat internetin hallintaansa, koska internet edesauttaa sekä mahdollistaa jatkuvasti tämä maailmanlaajuista koko ihmiskunnan kollektiivista heräämisprosessia.
Ne kaivavat maata koko internetin periaatteiden alta. Eli jos hallitset internettiä, niin urkit silloin toisten ihmisten sanomisia, hallitset käyttäjien sosiaalisia yhteyksiä ja se on todella voimakasta valtaa. Jos annat sellaisen vallan korruptoituneelle hallitukselle (salaiselle maailmanhallinnolle sekä heidän urkintakoneistoilleen mm. NSA/CIA jne.), niin annat heille kyvyn pysyä vallan kahvassa iäisuuden, sanoi Berners-Lee.


Hänen mukaansa internettiä uhkaa nyt suuri vaara. Sen takana ovat ihmiset, jotka haluavat hallita sitä erilaisten epäilyttävien lakien kautta ja esimerkkinä hän mainitsi Yhdysvaltojen maailmanlaajuisen sodan piratismia vastaan, kirjoittaa Business Insider, joka kertoi Berners-Leen Maailman talousfoorumissa pitämästä luennosta.Perusteeton valtiollinen valvonta on ihmisoikeuksiin puuttumista, joka uhkaa demokraattista yhteiskuntaa. Joten kutsun nyt kaikki internetin käyttäjät vaatimaan parempaa laillista suojaa ja sen valvontaa heidän yksityisyytensä puolesta. Siihen kuuluu myös oikeus tietää, jos tietojanne tallennetaan tai pyydetään käyttöön miltä tahansa taholta tahansa, Berners-Lee vaatii.

Berners-Leen mukaan internetttiä pyörittävien organisaatioiden pitäisi olla kytköksissä valtioihin, mutta pitää silti hyvä hajurako niihin. Kuitenkin itse alkuperäisessä lehdistöartikkelissa ei kuitenkaan tuotu ilmi sitä tosiasiaa, että esim. NSA:n maailmanlaajuinen urkinta ei ole ollut minkään yksittäisen valtion suorittamaa maailman eri valtioiden ihmisten vakoilua, vaan kaikki tämä on tapahtunut monikansallisten yhtiöiden toimeksiantojen kautta, josta tämä urkinta on sitten toiminut Yhdysvaltain turvallisuusvirasto NSA:n alaisuudessa, jolla on sitten myös useita ulkoisia konsulttiyhtiöitä haamufirmoina hoitamassa ulkomaiden vakoilun, kuten tämä Booz Allen Hamilton, jonka konttori löytyy myös Helsingin keskustasta. 
 

Lähde: http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288576967323.html