http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 27, 2013

Brasilialainen selvännäkijä ennustaa megatsunamia 2013 MarraskuulleMuuan Brasilialainen professori Jucelino Nobrega da Luz on ennustanut tuhoisaa tsunamia, joka tulisi tapahtumaan 2013 vuoden marraskuussa. Se saisi alkunsa Kanarian saarilta, jossa sijaitseva tulivuorenpurkaus aiheuttaisi niin suuren tsunamin, että sen tuhot ylettäisivät useille mantereille.


          Jucelino Nobrega da Luz

Jucelino Nobrega da Luz kävi 2013 keväällä Suomessa vierailulla ja samalla lähetti kirjeen Suomen pääministeri Jyrki Kataiselle. Siinä hän kertoi näkevänsä kolme tulevaa tapahtumaa, joka liittyisi hänen mukaansa myös jollain lailla Suomeen.

Olen ihminen, jolla on ennalta näkemisen ’lahja’. Kun herään, kirjoitan kirjeet kaikille heille, joita unet koskevat ja jotka ovat niissä osallisia. Kirjeissäni olevien tärkeiden asioiden tarkoitus on välttää tai minimoida katastrofitilanteiden vaikutuksia. Minulla ei ole mitään selitystä tälle taidolleni, minun tehtäväni on vain välittää unessa saamani tiedot. Noin 60 % näistä unista on käynyt toteen. Olen lähettänyt noin 90.000 unia sisältävää kirjettä ympäri maailman.
Tässä on Suomelle saamaani tärkeää tietoa:
  1. Kanarian saarilla sijaitseva tulivuori tulee purkautumaan ja se voi aiheuttaa megatsunamin. Se voi saavuttaa myös Skandinavian maat, myös Suomen. Tulivuoren nimi on Cumbre Vieija ja purkaus voi tapahtua 1.-25.11.2013 välisenä aikana (mahdollisuus, tätä ennemmin tai myöhemmin). Jos se tapahtuu, se vaikuttaa maahanne usealla eri tavalla.
  2. Ko. ministerin on huomioitava Skandinavian markkinoille tulossa oleva taloudellinen kriisi, joka vaikuttaa myös Suomen kaikkiin sektoreihin. Se alkaa heinäkuussa 2013 ja kestää vuoden 2016 loppuun. Se voi aiheuttaa työttömyyttä, konkursseja jne.
  3. Yli 20 ihmistä voi menehtyä bussionnettomuudessa lähellä Helsinkiä 24.10.2014.
Toivon, että olen väärässä.
Sydämellisesti,
Professori Jucelino Nobrega da Luz
Caixa Postal 54
Aguas de Lindoia – SP, cep. 13940 – 000
Brasilia

 

Tämä tulivuorenpurkaus Kanarian saarilla siitä syntyvä tsunamiaalto-ennustus on sinällään mielenkiintoinen, että jo 2011 tässäkin blogissa oli juttua eräästä Yhdysvaltalaisesta radio-ohjelmasta, jonka vieras sanoi juuri samasta asiasta tuolloin ja kertoi, että tämän Kanarian saarilla tapahtuvan tulivuorenpurkauksen ja siitä seuranneen tsunamin tiedetään tapahtuvan mutta tarkempaa ajankohtaa he eivät osanneet ennustaa. Mutta lisäksi hän ennusti myös tsunamiaaltoa Oregonin alueelle.Se näissä tulevissa tulivuorenpurkauksissa ja tsunameissa onkin varsin mielenkiintoista, että mistä joku valtaeliitti pystyy myös näitä etukäteen ennustamaan, ellei näitä maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia pystytä tekemään ihan Yhdysvaltain armeijan & NATO:n vehkeillä, joita skalaariaseiksi kutsutaan. Näin ollen nämä jo aiemmatkin tuhoisat maanjäristykset kuten Haitin maanjäristys vuonna 2010 olikin Yhdysvaltain armeijan sekä NATO:n skalaariaseilla (mm. HAARP) toteutettuja tapahtumia, joiden maailmanpoliittinen tarkoitus on ollut vain ja ainoastaan depopulaatio, eli väestön vähennys.

Lähde: http://casadangelique.com/blogi/2013/05/01/100
http://www.casadangelique.com/blogi/2013/04/24/99