http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 27, 2013

Kissinger uhoaa SyyrialleYhdysvaltain entinen ulkoministeri Henry Kissinger uhosi Syyrialle Michiganin Fordin yliopistolla järjestetyssä tilaisuudesa ja sanoi, että hänen mielestään olisi parasta Syyrialle että Assadin hallinto syrjäytettäisiin pois vallasta.Kissingerin mukaan se mitä Syyriasta kerrotaan mediassa ei pidä juurikaan paikkaansa, että kuinka maan diktaattori tappaa omaa kansaansa. Vaan kyseessä onkin Kissingerin mukaan pelkkä sisällissota kahden eri uskontoryhmän välillä.

USA ja Venäjä ovat myös yrittäneet päästä sopimukseen Syyrian rauhankonferenssissa, mutta sopua ei ole edelleenkään syntynyt. Konferenssin sopimisen aikana kului vain päivä, kun Israel kävi pommittamassa Syyriaa toukokuussa 2013. Taistelut Syyriassa ovat edenneet edelleen voitokkaasti Syyrian armeijan ja Hizbollahin eduksi, kun kapinalliset kärsivät koko ajan lisätappioita maassa jatkuvissa taisteluissa. Salainen maailmanhallinto kaikkine Sionistisine tahoineen kun yrittää edelleen rahoittaa kaikella voimalla Syyrian kapinallisia ja toivovat, että Assadin hallinto saataisiin kukistumaan. Tämän vuoksi Syyrian terroristikapinalliset eivät edelleenkään suostu istumaan neuvottelupöytään, koska muutenhan heidän tukirahoituksensakin katkeaisi kuin seinään, jos syntyisi rauha. Syyrian hallinto taas on ilmaissut valmiutensa neuvotteluihin.Kaiken tämän Syyrian sisällissodan takana juonittelee lähinnä yksi maailman varakkain oligarkki-suku, että kuinka tulevaisuudessa Iraniin saataisiin perustettua yksityinen keskuspankki ja nämä pohatat ovat Rothschildien pankkiirisuvun miehiä, joidenka yhteenlaskettu omaisuus ja omistajuus-suhteet liittyvät miltei jokaiseen maailman vaikutusvaltaisimpaan yksityisiin pankkeihin, joista käsin sitten lainataan valtioille rahaa.


Syyria on siis Yhdysvaltain armeijan & NATO:n sekä Israelin joukkojen strateginen lähtöpiste, jonka jälkeen onnistuneen invaasion jälkeen olisi Iranin naapurivaltio Syyria valloitettu. Mutta samalla Syyrian valloitus loisi paremmat hyökkäysmahdollisuudet Iraniin.

Kissingerin kaltaiset ja vielä hyvinkin vaikutusvaltaiset poliitikot eivät tapansa mukaan koskaan suostu kertomaan totutta missään USA:n armeijan vehkeilyihin liittyvistä asioista. Eli yksinkertaista totuutta siitä miksi esim. USA hyökkäsi Afganistaniin, Irakiin jne. Kun mediassa kerrotut hyökkäys-syyt ovat aina keksittyä propagandaa kuten nämä viime-vuosina väitetyt joukkotuhoaseet.

Lähde: Verkkomedia
Reuters
Infowars.com
presstv.com
http://www.infowars.com/the-rothschilds-want-iran%E2%80%99s-banks/