http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 28, 2013

Michael Hastingin sai tuttavaltaan ennakkovaroituksen, että hänet aiottiin tappaahänet


18.06.2013 Lon Angelesissa salamurhattu Rolling Stones-lehden toimittaja Michael Hastings tunsin USA:n armeijasta paljon porukkaa, koska oli aiemmin ollut lähi-idässä mm. Afganistanissa tekemässä sotajuttuja lehteen. 

Infowars.com kertoi, että Hastings olisi saanut ennakkovaroituksen siitä, että häntä aiottiin tappaa USA:n armeijan kostona siitä, että mies oli onnistunut paljastamaan niin laajalla rintamalla vaikka mitä valtiollisellakin tasolla salattuja juttuja tässä Rolling Stone lehdessä. Ottaen huomioon vielä sen, että Rolling Stone-lehti on yksi alansa maailmanlaajuisesti arvostetuimmista julkaisuista.Hastings oli lähettänyt vain muutamia tunteja ennen kuolemaansa sähköpostiviestin monille kolleegoilleen, jossa hän varoitti heitä siitä, että hänen täytyisi mennä nyt jonnekin suojaan, koska artikkeli johon hän oli päässyt käsiksi oli sen luokan juttu, että turvallisuustekijät nousivat nyt tärkeimmäksi tekijäksi. Samalla myös Hastings ilmoitti olleensa jatkuvasti FBI:n tarkkailun alla. Tämän viestin hän lähetti aamuyöllä 17.06.2013 klo 4.20 ja tulevana aamuna Hastings kuoli, kun hänen kuljettamansa Mercedes 250 Coupe merkkinen henkilöauto ajautui kovalla nopeudella puuhun ja syttyi palamaan. Hän oli kuollessaan 33-vuotias. 

Lähde: http://www.infowars.com/friend-michael-hastings-marked-for-death/

http://www.huffingtonpost.com/2013/06/22/michael-hastings-email_n_3484118.html

http://inthecapital.streetwise.co/2013/06/25/new-details-show-journalist-michael-hastings-believed-he-was-under-fbi-surveillance-at-time-of-death/