http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 09, 2013

F-Securen Hyppönen vastasi USA:n urkintakohuunTietoturvayhtiö F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen kommentoi julkisuudessa äskeistä USA:n urkintakohua, jossa kävi ilmi että Yhdysvaltain turvallisuuspalvelut ovat urkkineet jatkuvasti myös ulkomaalaisten tietoja mukaanlukien Suomenkin henkilöiden viestejä, koska heillä on sieltä käsin pääsy gmail, facebook, twitter, Google ja Youtube palvelimille ja sitä kautta yksityishenkilöiden yksityisiin tietoihin.

Kyllä se kovasti vaikuttaa siltä, että tämä on tosiasia, Hyppönen sanoi YLE:n perjantaina lähetetyssä Ajantasa radio-ohjelmassa.


Yhdysvaltain turvallisuusvirasto NSA (National Security Agency) kun jäi nyt kirjaimellisesti kiinni rysän päältä ja astui ns. omaan paskaansa kun tämä vakoiluskandaali lähti liikkeelle.

Tämähän nyt todistaa jo suoraan sen, että kaikki nämä aiemminkin esitetyt väitteet NSA:n roolista vakoilun suhteen pitävät paikkansa, joten kansankielellä nämä ns. foliohatuiksi leimatut olivat jälleen oikeassa. Mutta mitenkä sitten saada edelleen heidän silmät avatuiksi, jotka uinuvat edelleen. Joita ei vieläkään hetkauta se, että suurvalloissa loukataan heidän yksilönvapautta sekä oikeuksia urkkimalla heidän sähköpostiliikennettä.NSA sekä Yhdysvaltain turvallisuuspalvelut toimivat kuten maailmanpoliisin kuuluu, eli pitää täydellistä isoveli valvoo systeemiä yllä maailmanlaajuisesti ja sitä varten Helsingin kaivopuistoon rakentuukin tällä hetkellä CIA:n vakoilukeskus, joka valmistuu vuonna 2014. Se nousee Yhdysvaltain suurlähetystön viereen ja sinne palkataan n. 1600 työntekijää. Eli niin paljon CIA:ta sekä maailmaneliittiä kiinnostaa sekaantua Suomen sisäisiin asioihin. Virallisesti tämä vakoilukeskus tunnetaan vain uutena innovaatiokeskuksena. Vielä merkille pantavaa on se, että tämä vakoilu-innovaatiokeskus alkaa toimimaan viherfasistisilla linjoilla, kun se on julistanut alkavansa toimimaan Euroopassa ympäristöystävällisten alotteiden tekemiseksi. CIA:lla nyt varmasti löytyy heti ensimmäisenä intressejä lähteä rakentamaan Suomeen suuria tuulivoimaloita.


Lähde: