http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 28, 2013

Hastingin salamurha oli kosto USA:n armeijalta


Rolling Stones-lehden toimittaja Michael Hastingsin äskeinen autokolarilla toteutettu salamurha oli kosto USA:n armeijalta, sillä mies kirjoitti jo vuonna 2010 äärimmäisen epämiellyttäviä artikkeleita mm. Afganistanin sodasta, jonka johdosta eräs USA:n armeijan Afganistanin joukkojen komentaja Michael McChrystal joutui eroamaan. 

McChrystal oli lähettänyt Hastingille 2010 kesäkuussa tukun varomattomia lausuntoja. Rolling Stonen julkaisemassa jutussa The Runaway General, jossa hän muun muassa pilkkasia Barack Obaman hallinnon edustajia ja toimintaa. Näiden julkaistujen juttujen vuoksi McChrystal joutui myöhemmin eroamaan.Hastings oli päässyt liikkumaan myös Afganistanissa yhdessä amerikkalaissotilaiden kanssa ns. embedding-järjestelmän turvin. Siinä toimittaja sijoitetaan osaksi tiettyä joukko-osastoa, jonka mukana hän pääsee seuraamaan operaatioita.

Hastings menetti myöhemmin nämä oikeudet, kun ne purettiin Pentagonista käsin ja tätä vielä Pentagonin tiedottaja David Lapan kommentoi, että "Kyseessä ei ole mikään perusoikeus, vaan se perustuu luottamukseen".

Pentagon aloitti vuonna 2010 sisäisen tutkimuksen Rolling Stonen jutusta, mutta yksityiskohtia tutkinnan sisällöstä ei annettu.

Lähde: http://www.infowars.com/friend-michael-hastings-marked-for-death/

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/USAn+armeija+kosti+McChrystal-skandaalin+Rolling+Stonelle/1135259097796

http://www.infowars.com/evidence-indicates-michael-hastings-was-assassinated/