http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 27, 2013

NATO rakensi vakoilutornin lähelle Venäjän rajaaHelsingin sanomat raportoi 27.06.2013:

Venäjän rajan lähelle nousi salaperäinen "Nato-torni" – kukaan ei ilmoittaudu omistajaksi

Eli sotilasliitto NATO kokosi tornin ja kukaan ei ilmoittaudu omistajaksi. 138 metriä korkea sotateollisuuden käytteen tarkoitettu masto rakennettiin Virolahdelle lähelle Suomenlahden rantaa. Masto sijaitsee n. kilometrin päässä Venäjän rajalta Hurpun rajavartioaseman läheisyydessä.
Virolahti. Virolahdelle lähelle Suomenlahden rantaa on rakennettu 138 metriä korkea tutka- tai linkkimasto, jolle ei löydy omistajaa.Masto sijaitsee noin kilometrin päässä Venäjän rajalta Hurpun rajavartioaseman läheisyydessä. Mastoa on kasattu kuluvan viikon alusta lähtien. 138 metrin korkeuteen se nousi torstaina.

Isoa mastoa ihmetelleet kyläläiset uskoivat sen tulevan armeijan tiedustelukäyttöön. Leikkisästi he puhuivat myös "Nato-tornista".

Puolustusvoimien tiedotuspäällikkö Eero Karhuvaara kuitenkin kiistää puolustusvoimien osallisuuden.
"Se ei ole puolustusvoimien", hän sanoi ja arveli, että masto olisi rajavartioston.

Myös Kaakkois-Suomen rajavartiolaitos kiistää Helsingin Sanomille maston olevan heidän projektinsa. Muutoin rajavartiosto kieltäytyi kommentoimasta asiaa ollenkaan.

Puolustusministeriökään ei ilmoittautunut tornin rakentajaksi.
"En tiedä siitä yhtään mitään, en ole ainakaan kuullut mitään", totesi viestintäpäällikkö Jyrki Iivonen HS:lle.
Edes valtion viestintävirastolla ei ole tekemistä tornin kanssa.

Virolahden kunnanjohtaja Osmo Havuaho kuitenkin kertoi totuuden, että Suomen valtio olisi hakenut mastolle aikanaan rakennusluvan.

"Sille ei ole hakenut rakennuslupaa mikään taho. Enempää en kerro siitä", rakennustarkastaja Risto Poikolainen kommentoi Helsingin Sanomille. Poikolainen myös kehotti HS:n toimittajaa olemaan kirjoittamatta asiasta.

Eli asia todellakin on valtionsalaisuus, koska jäljet johtavat minnes muualle kuin NATO:n sylttytehtaille.

Mastoa torstaina asentanut yrittäjä Tom Sjöman kertoi pystytyksen alkaneen maanantaina. Hanke on ollut hänen mukaansa salaperäinen, eikä Sjöman tiennyt kenen torni oli kyseessä. Alue aiotaan hänen mukaansa aidata ja pääsy sinne estää ulkopuolisilta.

Maston valmistaneesta yhtiöstä ei voida kommentoida asiaa.

Helsingin sanomien toimitus ilmoitti sitten: "Tässä tapauksessa emme voi kommentoida asiaa, kun meille on sanottu, että emme saa sanoa mitään."

Eli totuutta ei saa kertoa edes NATO:sta.Jos nyt totta puhutaan niin kuka tai ketkä ovat ajamassa Suomen valtiota NATOO:n ? 

Suomen mm. Kokoomuksen edustajien NATO-myönteisyys kun on tänne Suomeen myös ajettu jostain ulkokautta ja tarkemmin ulkomailta ja Yhdysvallat sekä keskustiedustelupalvelu CIA on jo 60-luvulla rahoittanut Suomen poliittista järjestelmää ja silloin kultaisella kuusikymmentäluvulla SDP:lle herui rahoitusta CIA:lta. Mutta nyt taas vallankahvassa on jo eri sakki ja koko kokkareiden edustus näyttäisi koostuvan toinen toistaan iljettävimmistä pateettisista valehtelijoiden klubista, milloin nykyinen pahoinvointi Suomi leipäjonoineen on näille kokkari/porvaripelleille hyvinvointisuomi jne. Heidän hyvinvointi Suomensa pyörii vain näiden kansanedustajien sekä ministerien omien napojensa ympärillä. 

Mutta nyt kuitenkin Suomen tulevaisuus on näiden muutamien maansa myyneiden korruptoituneiden päättäjien varassa ja koko EU:n tulevaisuus on kiinni etunenässä Suomen valtion panoksesta, koska Suomi toimii esimerkkinä muille EU-maille mm. Kreikalta vaaditut vakuudet olivat jo yksi esimerkki siitä, vaikkakin yksityiset pankit kuitenkin ryöväävät jokaisen miljardin mitä Kreikkaankin pistetään.

Lähde: http://www.hs.fi/kotimaa/Ven%C3%A4j%C3%A4n+rajan+l%C3%A4helle+nousi+salaper%C3%A4inen+Nato-torni++kukaan+ei+ilmoittaudu+omistajaksi/a1372299626952

http://www.kymensanomat.fi/Online/2013/06/27/Salaperäinen+masto+noussut+Virolahdelle/2013315932037/4