http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 28, 2013

Rolling Stones-lehden toimittaja Michael Hastings otti Julian Assangeen yhteyttä juuri ennen kuolemaansaRolling Stone-lehden toimittaja Michael Hastings oli ottanut yhteyttä Wikileaksin asianajaja Jennifer Robinsoniin  juuri päivä ennen kuolemaansa, jolle hän luovutti samalla joitain tietoja.

Hasting oli tunnettu maineikkaana freelancetoimittajana, joka kirjoitti aiemmin paljastavia juttuja niin Irakin kuin Afganistanin sodasta.

Hastings oli yhteydessä Wikileaksin Julian Assangeen jo vuonna 2012.

 


Auto jolla Hastings ajoi päin puuta oli Mercedes C250 coupe. Nyt sitten Pentagon lisäsi kunnon vettä myllyyn ja väitti että "autoon oltaisiin tehty kyberhyökkäys". Nykyisten henkilöautojen tekniikka on kyllä kehittynyt, mutta kyberhyökkäyksen mainitseminen tällaisessa asiayhteydessä aika absurdinluokan väite, varsinkin jos kyse olisi jostain Citroenin 2CV-rättisitikasta. Mutta tokihan nykyisten ökymersujen tekniikka voi todellakin olla jo näin pitkällä, että niissä on tällainen auton kuljettajan etäohjauseliminointi-optio, jonka käyttöjärjestelmä on vain tiedustelupalveluiden ja militarististen tahojen hallussa. 


Näin aikoina on muutenkin esitetty viihdeteollisuudessa jo viitteitä tämänkaltaisista jutuista, sillä kaikki henkilöautotkin tulevat vielä tulevaisuudessa bussiliikenteenkin lisäksi siirtymään kaikki etäohjaukseen, jonka jälkeen sitten näitä hämäriä kolareita voi tapahtua kenelle tahansa, että oma henkilöauto vain kaasuttelee itsestään puuhun. Eräs televisiossa pyörivä sarja "Dr. Who" on ollut jo tämänkaltaisia asioita ja kaikki tällainen enteilee aina jostain tulevasta.


Ruotsissa mm. autonvalmistaja Volvo on jo tehnyt automaattiohjattujen henkilöautojen testauksia. Tässä Iltalehden kyberisku- uutisessa eräs Yhdysvaltalainen kyberterrorismiin perehtynyt asiantuntija Richard Clarke kertoi, että hänen mukaansa jos henkilöauto

Lähde: http://blogs.telegraph.co.uk/news/timstanley/100222652/wikileaks-says-michael-hastings-contacted-it-just-before-his-death-are-they-implying-he-was-murdered/

http://www.nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/06/yhdysvaltalainen-toimittaja-oli.html

http://www.infowars.com/evidence-indicates-michael-hastings-was-assassinated/

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013062517191174_ul.shtml

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1305601196105