http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, syyskuuta 28, 2012

Yhdysvaltojen juutalaisyhteisön johtaja palkitsi Iranin presidentin taistelussa sionismia vastaanIranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad on tavannut Yhdysvaltojen juutalaisyhteisön johtajan monta kertaa ja nämä tapaamiset Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Israelissa on sensuroitu jokainen kerta maailmalla. Iraninen presidentti Ahmadinejad palkittiin juutalaisen uskonnollisten johtajien toimesta hänen ansiollisesta taistelustaan sionismia vastaan.

 Tämä hetki on nyt tallennettu ja löytyy ainakin vielä internetin Youtuben-videopalvelusta.

Suomen luetuimmassa vaihtoehtomedia verkkomediassakin ollaan useita kertoja kerrottu se totuus, ei tarvitse olla juutalainen ollakseen sionisti ja se mitä on sionismi, niin liittyy vahvasti illuminatin maailmaneliitin toimiin. Missä USA ja Israel linkittyvät toisiinsa juuri sionismin kautta ja illuminatin sionistit pyrkivät toteuttamaan lopullisen uuden maailmanjärjestyksen.

Juhlapuheessa juutalaisyhteisön puhemies sanoi:

"Iranin presidentti osoitti maailman johtajista esimerkillistä täyttä ymmärtämystä erosta uskonnollisen juutalaisuuden – joka on henkisyytä ja nöyryyttä Jumalalle – ja sille täysin vastakkaisen sionismin välillä – joka on materialismia, oleellisesti jumalatonta ja päämäärältään nationalistista ja selkeästi kielletty Torahissa. Juutalaisuus vaatii seuraajiltaan nöyryyttä ja kansalaisina kuuliaisuutta kaikissa maissa, joissa he asuvat.   
Sionismi alkoi sata vuotta sitten, ja alusta alkaen raamatulliset auktoriteetit vastustivat sitä. Mutta johtuen holokaustista, joka aiheutti niin monen johtajan kuoleman, monet juutalaiset valitettavasti lankesivat sionismin voiman ansaan ja heistä tuli johtajattomia. Ne harvat johtajat, jotka selvisivät, pitivät kiinni Toorasta, oli se sitten muualla maailmassa tai Palestiinassa, ja yhä tänäkin päivänä pitävät kiinni aidosta Toorasta ja vastustavat sionismia.
Lukemattoman monet juutalaiset Palestiinassa ja muualla maailmassa pysyvät aitoina sionismin vastustajina, aidossa Toorassa, sekä aitoina ystävyydessään muslimijohtajien ja muslimikansan kanssa. Ikävä kyllä monet juutalaiset lankesivat sionimiin menettämiensä sukulaisten ja näkemänsä valtavan propagandavyöryn takia.
Mutta se ei ole juutalaisuutta, ja presidentin pitäisi ymmärtää, että tuhannet ja tuhannet, lukemattomat määrät juutalaisia ympäri maailmaa noudattavat Tooraa, eivätkä seuraa sionismin mallia – vaan rukoilevat nopean ja rauhanomaisen valtion purkamisen puolesta.
Se rauha, mikä meillä on ollut satoja vuosia, eikä enää kärsimystä ja verenvuodatusta kenellekään jumalan luomalle, kuten teillä on Iranissa kaunis juutalaisyhteisö, joka on elänyt siellä tuhansia vuosia.
Jumala siunatkoon presidentti Mahmoud Ahmadinejadia."

Presidentti Ahmadinejad kiitti lämpimästi suosionosoituksesta ja sanoi,

"Toivon teille hyvää terveyttä ja menestystä elämässänne. Maailman tulisi tietää se tosiasia, että me pysymme yhdessä".


Lähde: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=5173