http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 12, 2012

USA:n Libyan suurlähettiläs ei kuollut ohjusiskussa vaan lynkattiin Gaddafi tyyliinLänsimainen valtamedia raportoi äskettäin tällä viikolla, että Libyasn USA:n suurlähettiläs olisi kuollut raketti-iskussa.

Uutistoimisto RT:nuutisten televisioraportit käsittelivät äskettäin Libyasta saapuneita hajanaisia tietoja, joiden mukaan Libyan USA:n lähetystön valtauksessa kuolleet lynkattiin mahdollisesti väkijoukon toimesta, eikä kuten länsimedia on väittänyt, lähetystöön osuneessa ohjusiskussa. USA:n lähettiläs on ensimmäinen virassaan surmansa saanut lähettiläs sitten vuoden 1979.

Asiasta uutisoi myös Infowars, joka on saanut haltuunsa kuvia Yhdysvaltain edustajasta väkijoukon käsittelyssä.

"Yhdysvaltain Libyan-suurlähettiläs Christopher Stevens ja kolme muuta lähetystön työntekijää kuolivat ohjusiskussa Libyan Bengasissa tiistaina. Aseistettu kansanjoukko hyökkäsi konsulaattiin raivostuneina yhdysvaltalaisten elokuvaharrastajan tekemästä filmistä, joka arvostelee kovin sanoin islamin uskoa ja sen profeettaa", Helsingin Sanomat kirjoittaa asiaa käsittelevässä uutisessaan keskiviikkona.

Lähi-idästä raportoiva "Syrianpartisan Girl" postitti kuitenkin jo useita tunteja sitten tiedon tapahtuneesta lynkkauksesta ja hän toimitti myös Facebook-sivuston kautta Libyasta levinneen uutiskuvan, jossa pahoinpideltyä USA:n lähettilästä kannetaan väkijoukon toimesta - nyt RT:n tuoreet raportit ovat vahvistaneet tietoa, joten länsimedian tietojen peittely on osittain vahvistettu.

Lähde: HS

HS

Facebook

RT

Verkkomedia

Infowars