http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 27, 2012

Mohammed pilkkavideon ajoitus 11.9.2012


Moniko pisti merkille, että kun maailmalla tapahtui tämä isku USA:n suurlähetystöön Libyassa. Niin päivämäärä oli 11.9.2012 Tämä vei sitten kaiken muun huomion maailmalla noina 9/11 terrori-iskujen muistopäivänä.

Yhdysvaltojen julkisen palvelun tv-yhtiön PBS:n verkkosivuilla katsotuimpien videoiden listan kärjessä on nyt parin viikon ajan ollut elokuva nimeltä 9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out (9/11: Räjähtävää todistusaineistoa – Asiantuntijat puhuvat).
Kyseessä on puolentoista tunnin mittainen dokumenttielokuva vuoden 2001 syyskuun 11. päivän tapahtumista ja etenkin New Yorkin World Trade Centerin kaksoistornien ja vähemmän tunnetun WTC:n rakennuksen 7:n tuhoutumisesta.
Dokumenttielokuvassa haastatellaan kymmeniä asiaan perehtyneitä arkkitehtejä, insinöörejä, fysiikan tutkijoita ja rakennuspurkuasiantuntijoita, jotka kaikki omalta osaltaan osoittavat, että Yhdysvaltojen viranomaisten teettämät raportit tornitalojen romahduksista eivät kestä tieteellistä tarkastelua.

Elokuva esitettiin PBS:n paikallisella kanavalla Coloradossa kolme kertaa elo-syyskuun vaihteessa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun 911-tapahtumien virallista versiota kyseenalaistava elokuva nähtiin suuremmalla yhdysvaltalaisella tv-kanavalla. Tv-esitysten jälkeen elokuva on ollut katsottavissa verkon kautta kaikkialla maailmassa.

Tänä vuonna kuitenkin joukko mielenosoittajia kokoontui Yhdysvaltojen Kairon-suurlähetystölle Egyptissä protestoidakseen YouTubessa julkaistua profeetta Muhammedia herjaavaa videota vastaan. Väkijoukko repi alas suurlähetystön muurilla olleen Yhdysvaltojen lipun ja nosti tilalle islamilaista kalifaattia symbolisoivan mustan lipun.

Samana päivänä islamistinen aseellinen ryhmä Ansar al-Sharia hyökkäsi 125 taistelijan voimin Yhdysvaltojen konsulaattiin Bengasissa Libyassa surmaten kranaatti-iskussa Yhdysvaltojen Libyan-suurlähettilään Christopher Stevensin ja kolme muuta yhdysvaltalaista. Muslimeja, profeetta Muhammedia ja siinä sivussa myös Egyptin turvallisuusjoukkoja rienaavaa videota vastustaneet protestit levisivät seuraavina päivinä ainakin Jemeniin, Tunisiaan, Libanoniin, Palestiinaan, Sudaniin, Afganistaniin, Pakistaniin, Intiaan, Indonesiaan ja Malesiaan.Näin ollen onkin selvää, että näiden kaikkien terroritekojen ja muslimien riehumisten ajoitus oli suunniteltu tarkalleen ja eipäs ihme, että niillä haluttiin kääntää huomio pois 9/11 terrori-iskuista. Koska näiden syyskuun 11. päivän terrori-iskujen totuus alkaa koko ajan valjeta yhä suuremmalle osalle maailman ihmisistä ja vielä monet valtionjohtajat uskaltavat kyseenalaistaa sen kuten etunenässä Iranin presidentti Mahmud Ahmadinejad.

Illuminatin oligargit ja siionistit taas eivät pidä tällaisista julkisista kannanotoista, joilla paljastetaan heidän juoniaan. Joten Ahmadenejad on heidän silmätikkuna ollut jo vuosikaudet ja siionistit toivovat hänelle Gaddafin tyylistä julkista lynkkausta, kunhan nyt Iraniin päästään ensin jollain false-flag verukkeella hyökkäämään.


Lähde: Kansanuutiset

http://www.11syyskuu.net/

Lahjoitukset ylläpitoon:
S-pankki: FI8539390033225947 
BIC-tunnus: SBANFIHH