http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 12, 2012

Hyvinkään ammuskelija mielentilatutkimukseenHyvinkään 2012 keväällä tapahtuneen ampumavälikohtauksen pääepäilty Eero Hiltunen on passitettu 23.08.2012 milelentilatutkimukseen.

Hiltunen ampui 26. toukokuuta 2012 aamuyöllä kello 01.53 aikaan kiväärillä kadulle surmaten kaksi ihmistä ja haavoittaen seitsemää, joista ainakin yhtä hengenvaarallisesti. Ammuskelu tapahtui Hyvinkään keskustassa Uudenmaankadulla. Laukaukset ammuttiin matalan liikerakennuksen katolta. Surmansa saivat 18-vuotias nainen ja 19-vuotias mies. Yksi haavoittuneista oli työharjoittelussa ollut 23-vuotias naispoliisi.

Kuulusteluissa epäilty vaikutti järkyttyneeltä ja kaikki jäljet viittaavat vahvaan mielenohjelmointiin tässä tapauksessa. Näin ollen tuon mielentilatutkimuksen tulos on Hiltusen kohdalla syyntakeeton.Näiden kaikkien jo tapahtuneiden kouluampumisten taustalla on samanlainen mielenohjelmointi sekä epäillyille lääkärin kautta myönnetty mielialalääkitys (serotoiininesto/SSRI) ja näin psyykkisesti tarpeeksi heikko henkilö on helppo ohjelmoida. CIA:n ja Mossadin porukka osaa tuon homman. Norjan Breivin on yksi vaarallisin esimerkki tästä, jossa programmoinnin kohde lähentelee jo supersotilaan tasoa.

Näistä maailmanlaajuisista SSRI-lääkkeisiin liittyvistä väkivallantapauksista pidetään ihan julkisesti kirjaa eräällä vapaaehtoisvoimin toimivan internetsivun puolesta. SSRI-stories sivulta löytyy myös Suomen molemmat kouluampumistapaukset.

Yhdysvaltojen hallituksella on myös edelleen ns. eliittitappajia joista jokainen on saanut huippukoulutuksen ja nämä mantsurian kandidaatit toimivat jopa niin salaisesti, että eivät itsekään tiedä kun aktivointi tulee usein puhelimitse.Kaiken tämän kansallisen verenvuodatuksen taustalla on maailmaneliitin motiivi saada lopulta kiellettyä kaikki käsiaseet kansalta. Koska näin voidaan ehkäistä mahdollinen kansallinen aseellinen vastarinta valtioiden mielivaltaista uudenmaailmanjärjestyksen fasismia vastaan.

Suomesta on nähtävästi tullut näiden lavastettujen ampumisten keskipiste yhdessä Norjan kanssa ja tulevina vuosina nämä tapaukset eivät tule loppumaan, koska aseet täytyy kieltää lopullisesti. Tämä on illuminati-eliitin suunnitelma siirtyessään kohti uutta maailmanjärjestystä. Mutta samalla myös jokaisen meidän valtion sisäinen kansallinen identiteetti pyritään hajoittamaan vuoteen 2025 mennessä mm. monikulttuurillisuuden voimin.

Lähde: Wikipedia