http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 26, 2012

Monsanton levittämä vaarallinen geenimanipuloitu maissi päivittäisissä elintarvikkeissamme

 The top 10 breakfast cereals most likely to contain Monsantos GMO corn Rat Tumor Monsanto GMO Cancer Study 3 Wide

Äskettäin maailmalla tuli julki kuinka Monsanton geenimanipuloitua maissia syöneet rotat olivat saaneet useita kymmeniä kasvaimia. Tämä todistaa sen, että geenimanipuloinnin tarkoituksena ei ole suinkaan vähentää nälänhätää maailmalla, vaikka Monsanto sitä jatkuvasi tällä verukkella perustelee.

Geenimanipuloitujen elintarvikkeiden tarkoitus on vain heikentää maailmanväestön terveyttä entisestään ja oikeastaan tällä keinoin pyritään harventamaan väestöä hinnalla millä hyvänsä.

Suurimpia viljelyskohteita GMO-tuotannossa ovat maissi, soija ja rapsi. Suurin osa niistä tuotetaan Yhdysvalloissa.

Seuraavista aamiaismuroista löytyy monsanton geenimanipuloitua maissia ja näitä aamiaismuroja myydään ihan myös meillä suomessa.The top 10 breakfast cereals most likely to contain Monsantos GMO corn Kelloggs Corn Flakes
 The top 10 breakfast cereals most likely to contain Monsantos GMO corn Kelloggs Corn Pops
The top 10 breakfast cereals most likely to contain Monsantos GMO corn Frosted Flakes


The top 10 breakfast cereals most likely to contain Monsantos GMO corn Corn Chex

 
Tätä Monsanton maailmanlaajuista elintarvikkeiden myrkytysvirastoa johtaa sen pääomistaja Rockefellerin oligarkkisuku, jonka rahoituksella koko Monsanto pyörii.

Samalla kun David Rockefeller on sukunsa kautta pyrkinyt eliminoimaan mm. luomuelintarvikkeiden saatavuutta ja saanut heikennettyä sen viljelemistä koko maailmassa. Ovat taas nämä oligarkkit itse suuria luomun käyttäjiä ja heillä on omat miljoonien hehtaarien pellot vain heidän yksityisessä käytössään. On myös kuultu sellaisiakin juttuja, että on olemassa sellaisia asuinalueita näillä miljardööreillä, joissa on vain heille suunnattuja orgaanisen ruoan kauppoja.

Monsanton geenimanipuloitu maissi on kuitenkin jo ehditty kieltää mm. Saksassa ja Ranskassa.

Lähde: Prisonplanet.com